Griekse of volle yoghurt met muesli. Smiddags kan van alles zijn, Restjes eten van de avond ervoor. een salade etc. Crackers met hummus, of met tomaten tapenade. Tostie, boterham met kaas en komkommer. Ik houd van afwisseling.
Vult dit een beetje? OT: als ik besluit om te ontbijten, dan is het vaak muesli met magere kwark en een stuk fruit.
Momenteel zijn mijn ontbijtjes een drama maar normaal eet ik Griekse yoghurt met noten, (o.a. walnoten), banaan en een klein scheutje honing. Als lunch eet ik het liefst een carpaccio salade, caprese of een kip salade en soms maak ik een omelet met spinazie.
Het wisselt hier met periodes. Momenteel meestal 2 crackers met ham oid. Of een smoothie als ik geen trek heb. Heel soms wel eens yoghurt, maar omdat ik zelf kma heb is dat alleen als ik de gevolgen ervoor over heb haha. Soms periodes met gebakken eitje, gewone boterham, muesli (zonder melk of yoghurt over het algemeen). S middags haal ik vaak een broodje. Of ik maak een boterham met gekookt eitje en spek. Of met mosterdsaus, ham en voorgesneden mozzarella.
Aan mij heb je weinig. Want ik ontbijt met een boterham en koffie. En eet 4 dagen s middags op mn werk en eet dan ook brood. Als ik vrij heb ontbijt ik met muslie en yoghurt en eet ik met de kids s middags weleens tosti, poffertjes of we halen iets lekkers bij de bakker Verder s weekends ook weleens maaltijdsalade s middags
Ik wissel altijd af. De ene dag kwark met cruesli, de andere dag twee crackers of twee plakjes ontbijtkoek. Net afhankelijk hoeveel tijd en zin ik heb. Drink altijd wel een kop koffie erbij.
Aan mij heb je niks, want ik ontbijt en lunch ook met boterhammen. Enige verschil is dat ik daar uitersttevreden over ben: ik vind brood heerlijk.
200 gram Magere franse 0% vet, bosvruchten (diepvries) of verse aardbeien(ongeveer 50/60 gram) met wat stevia en 3 gram zemelen. (Ook lekker laagin calorieën) Lunch is meestal saai brood dus voor de lunch lees ik mee.
Eigenlijk altijd muesli met noten, wat rauwe cacaopoeder, blauwe bessen en yoghurt (volle, griekse of geitenyoghurt). Tussen de middag vaak brood soms een salade.
Ik ontbijt meestal met 'overnight oats' (in mijn geval muesli die ik 's avonds met Griekse yoghurt meng) en 's morgens voeg ik er fruit aan toe (kiwi, aardbei, bosbessen, diepvriesfruit, ...).
Magere kwark met fruit en lijnzaad magere kwark met havermout fruit en lijnzaad 2 boterhammen met mager beleg (kaas of vleeswaren) + stuk fruit + beker magere melk 1 boterham en 2 crackers + fruit en thee (of magere melk of water) ontbijtpizza met lijnzaad erdoorheen belegd met halvajam ontbijtpizza met kwark + fruit + lijnzaad (soms met kaneel erdoor) Meestal één van deze bovenstaande....
Overnight oats met vers fruit zoals aarbeiden en frambozen of banaan met amandelsnippers Pannenkoekjes van banaan en ei. Daarop dan kwark en fruit. Dit is alleen als ik tijd heb. Crackers of volkoren beschuitjes met kaas, tomaat en komkommer Brood
Havermout met fruit, beste ontbijt ooit! De soorten fruit wissel ik af. In de lente en zomer eet ik het meestal koud, in de herfst en winter kook ik het. Ik doe er ook vaak nootjes ofzo door.
Dit. Tegenwoordig lust ik niet zo graag meer brood, en van yoghurt (en andere dingen die zurig zijn) krijg ik vooral in de ochtend maagzuur sinds ik zwanger ben. Maar normaal was dit wel mijn variatie. Nu bijna dagelijks overnight oats, of ter afwisseling een volkoren-pitten/zaden-cracker met (smeer)kaas oid.