wishful thinking... In mijn geval tenminste. Ik ben een zwanger propje van 1.65 en 84 kilo. Dus neuh. Bepaald niet slank hier. Maar ik merk dat een ontbijt met havermout (en fruit en noten) langer vult, dus dat eet ik dan maar om te voorkomen dat ik een uur later weer de keukenkastjes plunder.
Dat verschilt per dag en per periode. Dan heb ik een periode dat ik graag crackers eet, dan eet ik weer liever muesli met yoghurt. Of pita broodjes. Ik ben niet zo’n brood liefhebber. Maar bolletjes vind ik wel super lekker dus dat eet ik ook vaak.
ik wissel af elke dag hetzelfde vind ik niks aan meestal gewoon met 2 volkoren boterhammen, kop koffie en een flesje water soms met crusli en yoghurt op zondag ontbijten we uitgebreid met ons gezin
Havermout met fruit. Gewoon wat fruit in de blender samen met wat verse sinaasappelsap. Krijg je een papje van fruit en daar doe ik havermoutvlokken in. Kwartiertje laten staan, zodat de havermout zacht is. Vult echt enorm goed en ik heb meteen mijn portie fruit voor die dag binnen. Lunch is brood of crackers.
Ik neem vaak een havermoutpapje met appel en kaneel. Ook doe ik weleens een ei, geprakte banaan, en een flinke lepel havermout in een schaaltje. Mixen, in de magnetron voor 70 seconden ongeveer en er komt een soort van 'puddinkje' uit. Verder; (Griekse) yoghurt met muesli/cruesli of banaan. Krentenbol, kruidkoek, fruit, en in deze tijd vind ik wit brood of een beschuitje met aardbeien ook heerlijk!
Zie superrrveel yoghurt voorbij komen.. misschien dat maar eens een kans gaan geven met wat variatie erin! Fijne ideetjes.. Keep them coming!
Meestal uit gemak proteine kwark met granola. Soms met geraspte kokos erdoor. Bij meer tijd of afwisseling. Brinta, boekweit pannekoeken, volkorenwentelteefjes met geraspte appel, en heel zelden brood of crackers. Middag varieert van brood tot omelet tot salade
Ontbijt: belvita ontbijt met yoghurt laagje aardbei. Lunch: 2 meergranen crackers met zuivelspread met bieslook, plakje gegrilde kip en stukje komkommer erop.
Ik altijd overnight oats. Ik maak ze met kwark, chiazaad en amandelmelk, wordt het heerlijk lobbig van.
Vooral veel water en zeker 3 flinke mokken koffie. Dat is het vaste recept. Daarbij iets van onderstaande, of een combinatie. -Fruit -Noten -Yoghurt of kwark -Brood -Crackers -Kaas -Restjes van het avondeten van de dag ervoor -Soep (ja serieus, ik hou ervan, vooral hele koude winterochtenden)
Kwark met fruit (bramen, aardbeien, blauwe bessen, frambozen, dat soort dingen) en cruesli. Of met appel en walnoten. Kop thee.
Een boterham met kaas en een grote kop thee. In het weekend regelmatig afbakbroodjes of danrole croissantjes.
Ik eet altijd yoghurt met een klein beetje vanille vla, bosbessen uit de diepvries en muesli (in muesli zitten ook wat rozijntjes of gedroogde kokos). Heerlijk begin van de dag En je krijgt er ook echt niet snel weer honger van