Ik dacht dat het gewoon een hippe frituurpan was... Heb jij er 1? Wat maak je dan zoal? (Behalve patat en snacks natuurlijk)
Ze hakt -als haar kinderen vervelend zijn geweest- een stukje vinger af en stopt ze in de airfryer, daar is dat ding ook heel geschrikt voor.
Ja ik heb er 1 haha en ik ben 1 van de weinigen die t niet fijn vind Ik maak patat, snacks, Geb. Aardappeltjes, vissticks Maar je kan er ook gewoon echt vlees in maken enzo en schijnt dat je er zelfs taarten mee kan maken...
Taart???? Ik heb die airfryer topics altijd links laten liggen, maar ik heb heel wat gemist begrijp ik! @Ysabella hoezo vertel je niet dat je er ook taart mee kan bakken?
Zonder gekheid: ik gebruik mijn airfryer elke dag! Zodanig zelfs dat ik een nieuwe bak en een nieuw mandje heb aangeschaft. En ja er ligt nu alluminium folie in... maar ik ben dus echt oprecht benieuwd naar die matjes?? En ja, je kan er echt alles in maken!
Klopt maar als ik een broodje afbak is het en veel lekkerder en veel en veel sneller. En dat is maar 1 voorbeeld...
ik kan bijna niet geloven dat een bitterbal bijv. net zo knapperig word als uit de frituur. Is dat echt zo?
Ik vind dus de dingen uit de airfryer helemaal niet lekkerder.... De patat en snacks zijn prima. Maar ik heb er idd wel eens broodjes in gemaakt, vind ik uit de oven lekkerder En Mn vissticks waren ook helemaal nar de klote omdat het korstje aan het mandje bleef plakken
Ik weet dat ik in de minderheid ben De halve wereld lijkt er lyrisch over en ik begrijp er geen reet van
Gebakken aardappeltjes krijg ik echt niet zo lekker als in dat ding. Maar dat geldt voor meerdere dingen. Maar niemand iets over matjes?
Dat heb ik nou met de slowcooker. Ik begin dus ook sowieso maar niet aan een airfryer, zal ik ook wel niks vinden dan.