Wij hadden na 2 weken Spanje een Hollandse kost, daar verlang ik uiteindelijk zo naar. Broccoli, aardappels en een stuk kipfilet.
Deze gebruik ik altijd: www.google.com/amp/s/www.griekipedia.nl/recepten/moussaka-zoals-hoort/amp/. Wij vinden 'm allemaal erg lekker (wel veel werk helaas). Ik vervang overigens 1 aubergine door courgette, omdat ik eigenlijk allergisch ben voor aubergine. Die andere laat ik er wel gewoon 1, net genoeg om er geen last van te krijgen .
Rucola/rauwe andijvie stamppot met zoete aardappelen, daarbij een gehaktbal met recept van de Librije.
Vandaag weer de halve dag weg voor sport. (14:30-18:45) Staat nu een verse tomatensoep te trekken eten we tosti of brood met omelet bij.
Dank je Was wel anders toen ik nog werkte. Maar vind het leuk om te koken en heb er ook de tijd voor. Als ik weer ga werken zal dat wel wat veranderen, denk ik.
Wij eten aardappels uit de oven met rozemarijn, zeezout en knoflook met daarbij een salade en verse gegrilde zalmfilet
Ik heb dat ook hoor, dan nijg je weer sneller naar de standaard AGV’tjes hè. Lang leve de vrije dagen
Spaghetti met zeevruchten en wittewijnsaus. Erbij denk ik fetasalade, dat vinden de kinderen altijd heerlijk.