September 2008 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Pipo1973, 24 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    Ik heb net de foto voor vandaag gemaakt, het leuk vind ik nu dat je echt ziet dat mijn baarmoeder omhoog komt! Opeens is de buik een stuk hoger dan de eerste 2 foto's. Leuk, omdat je dat zelf niet doorhebt, het alleen maar ziet op zo'n foto!
    Ik ben vanmezelf erg stevig (86 kilo 1.73m), dus het leek echt meer een dikke, vette buik hihi! Nu wordt ' ie echt mooi!
     
  2. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    Hiiiihihihihi die poezen op jouw foto Dreames! Hahaha nieuwsgierig onder de tafel :D
     
  3. Yule

    Yule VIP lid

    6 dec 2007
    8.059
    1
    36
    Dag dames!

    Ik heb weer een nieuwe buikfoto geplaatst (14 weken). Het lijkt niet zo erg veranderd als ik het met de vorige foto vergelijk, maar het voelt wel heel anders! Geen lucht meer maar er zit iets in... ;)
    Eigenlijk wil ik het om de 3 weken doen, maar volgende week ben ik op wintersport, dus kan ik niet dezelfde soort foto maken. Dan maar bij 14 en 16 en 18. Misschien blijf ik dan wel om de 2 weken doen denk ik nu eigenlijk...

    Je kunt als je goed kijkt ook de uitslag zien die zo vreeeeeselijk jeukt!
     
  4. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Hier zit het weer niet mee. Donderdag gehoord dat de kindjes van mn vriendin met 12 weken zijn overleden (in de buik) heb zelf sinds donderdag enorme buikpijn in mn onderbuik. Zo erg dat ik zaterdag naar het zh heb gebeld. Echo gekregen, urine gecontroleerd maar niets te vinden. Vandaag moest ik terugbellen. De pijn was niet meer constant maar t waren een soort aanvallen. Dus moest weer terugkomen. Inwendige en uitwendige echo. Urine nagekeken en mn bloed. Mocht naar huis (kreeg daar weer zo'n aanval en die is eigenlijk niet meer overgegaan) moest om 16 uur terugbellen. k ben naar bed gegaan en mn mannetje heeft gebeld. De waardes in mn bloed wezen op een ontsteking Ze wilde even met een andere gyn overleggen en zou me terugbellen. Toen ze terugbelde heeft ze ons voor de keuze gesteld opnemen op thuis bedrust houden. Nu hebben we deze week allebei vakantie dus heb continue iemand om me te helpen. Ik heb gekozen voor thuis in bed blijven. Ze heeft me wel op t hart gedrukt dat ik voor de veiligheid van de tweeling echt in bed moet blijven. Ze wist namelijk niet waar de ontsteking zit maar het zou best in de buurt van mn baarmoeder kunnen zijn.
    Dinsdag moet ik terugkomen bij de gyn maar als het niet gaat kan ik eerder terecht.
     
  5. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    FunnyMe : Ik heb je PBtje gestuurd meis

    knuffel
     
  6. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Thx voor je PBtje! Heel lief! Ik zal me heel rustig houden en zoveel mogelijk blijven liggen tot de pijn over is!
     
  7. Azeb

    Azeb Fanatiek lid

    8 aug 2007
    3.352
    5
    38
    Getsie Funnyme, dat klinkt niet goed...
    Wel op bed blijven he, ook niet naar de pc toe dus (of heb je een laptop?).
    Sterkte ermee!
    Liefs
    Azeb
     
  8. Eva1983

    Eva1983 VIP lid

    2 sep 2007
    9.025
    2
    38
    @ FunnyMe: Doe rustig aan meid! Veel in bed liggen en je goed laten verwennen door iedereen.

    Ik ben echt snipverkouden nu....ik baal er echt van aangezien ik net 2 weken ziek ben geweest....Dus ik kruip lekker mijn warme bedje in nu.
     
  9. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    oh maar dat wistte ik al, kwam ik al achter toen ik met die negenmaanden dagboek in de knoop zat met hun datums. Jij bent pas 12 weken als je die week al hebt gehad. dus idd ik ben 11w5d nu maar zit eigenlijk al in de 12. Ik snapte het alleen niet omdat Shedevil had over de 15e en 16e week, maar daar gaf zij een voorbeeld mee. thxx voor het uitleggen ;) En zo ja je ziet echt een verschil met jouw buik hoor! veel hoger nu!

    Funnyme zo meid wat een gedoe! En dan ook dat jouw vriendin die van haar kwijtraakte :( :( dan word je zelf onzeker! Ga écht lekker bedrust houden! Als jou man weer moet werken dan vraag een familielid of buurvrouw of vriendin! Het komt allemaal wel goed! Dikke knuffel!

    Andere dames mooie foto's allemaal! Het is laat nu maar hubbie heeft de nieuwste Grey's anatomy (en Big Love) opgenomen en die MOET ik zien! Ben een echte serie verslaafde! Nog meer hier die dat ook hebben? Voor mij is zondag dan voor ghost whisperer, medium en straks ook lost. Maandag is dan grey's anatomy en biglove, dinsdag is desperate housewives, woensdag en zaterdag zijn crime avonds! vreselijk he... :oops: Droom maar lekker verder meiden en esje, lise en marielle veel plezier morgen!
     
  10. marielle82

    marielle82 Bekend lid

    15 feb 2008
    615
    0
    0
    goedemorgen!

    Funnyme, Meid, we denken aan je. Sterkte hoor en in bed blijven!
    Zelf, voel ik me ook vreselijk, ben vanmorgen tot 2 keer toe bijna flauw gevallen. Dan moetik echt gaan zitten, anders ga ik onderuit.
    Weet iemand wat dit is?

    bedankt!
    Marielle
     
  11. IrisB

    IrisB Fanatiek lid

    @FunnyMe: Bah, dat klinkt niet goed. Sterkte en kom je bed vooral niet uit. We denken aan je.

    @marielle: ik denk dat dat te maken heeft met een lage bloeddruk. Niet leuk, maar voor zover ik weet kan het geen kwaad. Is alleen erg vervelend. Hopelijk voel je je straks beter en kan je volop van je echo genieten.

    @parr: Geen serie verslaafde hier vrees ik :) Ik kijk echt al een paar jaar zo goed als geen TV. Een mens moet keuzes maken in het leven, dus ik besteed wat anders TV-tijd zou zijn aan gamen (nu ja, vooral WoW dus ;) ). M'n vriendin en vroegere collega vond het vreselijk: kon ze nooit over series praten, want ik kon alleen maar schaapachtig knikken. Weet dat ze bestaan, maar dat is het :D (Ja-ah, er zijn mensen die nog geen seconde van Lost hebben gezien :p )

    @nieuwe buikfoto's: mooite buikjes allemaal. Ik heb ook een nieuwe foto, maar die moet nog even geresized en online gegooid worden. Vanavond dus :D


    Gisteren de zwangerschapsyoga gebeld en me ingeschreven voor zwemmen. Yogamevrouw zei iets van eerder beginnen en eerder stoppen ivm de zomer, dus nu ben ik aan het twijfelen of ik niet ook gym zou doen die dan echt gaat van week 25-35. Maar misschien wordt het dan wat veel . Aan de andere kant, als het elkaar niet te erg overlapt :-k

    Straks ga ik onze pretecho regelen. Nu gaat dat niet, want 3 keer raden wie haar telefoon ALWEER vergeten is. Jawel :thumup: Gelukkig ben ik voor 5u thuis, dus ik bel nog binnen kantooruren. en dankzij m'n puppy oogjes heb ik m'n vriend zover gekregen dat we een echopakket van 2 echo's doen, eentje over een paar weken en eentje later in de zwangerschap.

    @Esje en Lise: veel plezier en succes straks.

    Oh, als iemand iets leuks weet om met champignons te doen. Ik heb voor vanavond biefstuk en 2 soorten champignons (kastanje en gewone), maar moet nog even bedenken wat ik er mee doe. De biefstuk moet natuurlijk weer een soortement leren lap worden *zucht*. Soit.

    Fijne dinsdag allemaal!
     
  12. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    JAAAAAAAAAAAA alles wat jij zegt! Hahahaha ik kijk ze ook allemaal....verslavend he!
     
  13. Jannes

    Jannes VIP lid

    6 okt 2006
    7.714
    1
    36
    @Funnyme: sterkte! Hoop dat pijn minder wordt en je goed uit kan rusten.

    @Parr en Ingeltje: ik heb gisteren weer heerlijk genoten bij Grey's Anatomy. Ben verslaafd aan dat soort series. Ook ER, Friends, SatC, NipTuck, noem maar op... ik kijk het :D En daarna SMSen met vriendinnen over hoe geweldig het weer was.

    @Marielle: denk ook dat het te maken heeft met je bloeddruk. Moet je wel even naar laten kijken, want is voor je kindje ook belangrijk.

    Ik zou vanochtend een inwendig onderzoek hebben bij VK, belde ze af :( Ze had een bevalling en haar collega is op vakantie. Belt zo voor een nieuwe afspraak. Hoop dat het niet pas over een week is, want wil heel graag even bevestiging dat bij mij mijn baarmoeder en baarmoederhals zich goed ontwikkelen (vriendin had dat niet -> vroeggeboorte). Hoop dat ze snel belt!

    Vanochtend ook maar eens bloed laten prikken. Kom ik daar, had ik 2 uur vooraf moeten eten. Had ze me verteld, maar was het alweer vergeten. Ga ik vanavond maar even terug...
     
  14. MollyM

    MollyM Bekend lid

    @FunnyMe doe het lekker rustig aan meid, neem de rust en zorg goed voor je zelf.

    Hier niet veel nieuws inderdaad pas in april weer naar de VK en eind april de 20 weken echo gaat toch wel snel hoor als je het zo bekijkt.

    @Marielle, dat kan inderdaad lage bloeddruk zijn heb ik ook is niet zo erg. Proberen niet te snel op te staan en niet te lang te staan.

    @Iris, gewoon lekker bakken misschien met een uitje erbij of wat ik ook wel eens doe (maar is eigenlijk een voorafje) steeltje eruit, vullen met kruidenkaas en ongeveer 15 min in de oven.
     
  15. 1Summer

    1Summer Actief lid

    21 jul 2007
    178
    0
    0
    NH
    @Funnyme: Rustig aan doen meid, neem lekker je rust en laat je maar verwennen, vooral niets zelf doen (hoe moeilijk dat ook is!)

    Ik ben ook helemaal serieverslaafde! ANTM, Project Catwalk, Greys, DHW, Dirt, Medium, Ghost Whisperer, NCIS, etc. etc. De recorder maakt hier werkelijk overuren en ik heb vierkante ogen van alles te kijken :confused:
    Gelukkig ben ik nog niet dement, want ik weet nog precies op welke dag ik wat moet kijken, LOL! :)

    Wie laten er trouwens een pretecho maken naast de 20 weken echo?
    Het lijkt mij leuk om te doen, maar vraag me af of het iets toevoegd...
    Hoe denken jullie hierover?

    XX Summer
     
  16. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Summer ik kan niet beloven hoor dat ik hier niet kom kijken! Verveel me namelijk nu al! Maar goed alles voor Uk en Puk en ik lig gewoon lekker met de laptop in bed!

    Verder bedankt voor jullie lieve woorden meiden! Ik heb met mn mannetje afgesproken dat ik alleen donderdag (dan is mn mannetje jarig) uit bed kom. Verder mag ik er alleen nog uit van hem om naar de wc te gaan en te douchen. En gelukkig is hij ook thuis deze week. Dat scheelt weer.

    Ik heb me ook opgegeven voor zwangerschapsyoga. Ik begin 7 mei dan ben ik 22 weken. En dan ga ik door tot 32 weken. Dan is de cursus afgelopen.
     
  17. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Summer wij laten 28 maart een pretecho maken. Oke we krijgen wel elke 4 weken een echo in het zh. Maar zo'n 3d echo is toch wel erg mooi! Hebben we op de 9maandenbeurs ook gedaan. Ik zou het je zeker aanraden!
     
  18. IrisB

    IrisB Fanatiek lid

    Even snel tussendoor want... IK HEB EEN GEROOKTE MAKREEL. Zo dat is er even uit. Had er zoooo'n zin in en vacuum supermarkt makreel mag niet. Gelukkig was er vandaag markt en mocht ik van m'n werk even de deur uit om door storm en wind een makreel te halen :) (nu ja, ik kon meteen ook een paar dingen voor m'n werk ophalen)

    @summer: wij gaan een pretecho doen (2 zelfs). De 20 weken echo is echt bedoeld als een medisch iets om te checken of alles in orde is. Pretecho is vooral om rustig je baby te kunnen bewonderen. En je krijgt in de meeste gevallen een DVD mee met alles op (ook filmpjes) en mooie grote foto's op echt fotopapier zodat je thuis alles rustig nog eens kan bekijken. Lijkt me allemaal gewoon héél erg leuk. Voor nu, maar ook voor later :)
     
  19. 1Summer

    1Summer Actief lid

    21 jul 2007
    178
    0
    0
    NH
    @Funnyme: Gelukkig heb je een laptop! Hoef je je niet helemaal te vervelen! Hopelijk gaat het op je mannetjes verjaardag alweer een stuk beter met je! Balen dat ze niet precies weten waar de ontsteking zit!

    Een pretecho klinkt inderdaad erg leuk. Met ons eerste kindje hebben we dat niet laten doen, omdat we toen vaak in het ziekenhuis een echo kregen. Maar 3d is inderdaad veel specialer dan een "gewone" echo!

    Gerookte makreel halen in dit weer? Hahaha, geniet ervan meid! :)

    X Summer
     
  20. marielle82

    marielle82 Bekend lid

    15 feb 2008
    615
    0
    0
    Irisb-> grappig jij aan de gerookte makreel! Ik gisteren door weer en wind naar de visboer gelopen omdat ik zo'n trek had in gebakken kibbeling (met saus)! Was heerlijk! Hoop dat jij er ook zo van geniet!

    Oef....lage bloeddruk. Inderdaad zou kunnen. Vanavond maar gelijk voorleggen aan de VK. Niet te lang op mn benen staan....oeps....hoe doe je dat in de zorg :cry: .
    Hoop dat het snel over is, morgen hele dag werken :cry: .

    Groetjes Marielle
     

Deel Deze Pagina