Oh, dat herken ik zo erg: dat je gewoon in bepaald eten geen zin hebt. En dan is er niets mis mee, maar gewoon...
Zo doe ik dat hier ook. Als man niet thuis is met eten haal ik vaak ladingen champignons of geitenkaas oid in huis
Gisteren een restje pompoensoep en wat sla. Vandaag mexicaanse taco's voor mij met vegetarisch gehakt.
Ik heb een grote bak met ‘iets’ uit de vriezer gehaald. Kan bami, nasi, noedels of mihoen zijn. Even wachten tot we het kunnen zien.
Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus aardappelschijfjes gemengde bladsla salade met komkommer tomaat, zongedroogde tomaat pijnboompitjes en krokante seranoham uit de oven.
Uur of half 7, eet je mee? dan zet ik een extra bordje klaar! Heb 11 ballen gemaakt (2 kilo) dus er is zat!
Ik wilde eigenlijk broccolitaart gaan maken, maar gezien het weer neig ik naar bbq. Ik moet nog boodschappen doen en de slager is momenteel beter bereikbaar dan de supermarkt.
Ziet er erg lekker uit! Het lijkt zo wel wat op grote albondigas, krijg gelijk trek! Heb je een recept?
Mijn schoonmoeder moet er nog aan wennen qua koken dat nu ook mn zwager uit huis is en dus had ze veel te veel. Omdat ik ziek ben, gaf ze mn man gisteren een grote schaal spaghetti mee. Super lief, hoef ik niet te koken! Dus wij eten spaghetti a la schoonmama
He shit, ik moet om 18:45 in de sportschool staan . Mag ik het recept dan hebben? Wij gaan gezonde kapsalon eten. Koolraap, paprika, sla, vega kip stukjes, zelfgemaakte knoflooksaus en 30+kaas
voor de ballen, gehakt, verse peterselie, knoflook, ei, paneermeel, peper, zout mengen en ballen draaien. Aanbakken in olijfolie. Voor de saus, ui, knoflook aanfruiten in de pan in olijfolie. Gezeefde tomaten erbij, verse peterselie en verse basilicum erbij en dat aan de kook brengen. Dan de gehaktballen erbij en op laag vuur een uur of 3 a 4 laten pruttelen.