Ik vind het helemaal niet raar om soesjes, mini-tompouzen en dergelijke te serveren, of heerlijke luxe koeken. Prima idee hoor! Ik vind het trouwens wel raar om een stuk gebak te vragen/accepteren en dan de helft te laten staan...? Ik leer mijn kinderen al dat ze niet om gebak of drinken oid moeten vragen of het moeten aannemen, als ze het toch niet helemaal opeten/opdrinken.
Ik vind het wel raar dat mensen 'n half stuk laten staan. Nooit gezien eigenlijk. Waar haal je de taart dan? Misschien is die gewoon niet lekker.
Heel eerlijk, zoiets vroeg ik me ook af. Ik heb dat nog nooit meegemaakt. Hier willen ze vaak juist nog een stuk of twee verschillende stukjes tegelijk, omdat ze niet kunnen kiezen. En als er al iets van een taart overblijft eten we dat gewoon een dag later nog als toetje of bij de koffie ofzo. Dus misschien eens kijken of je ander soort taart kan kopen of maak iets zelf. Ik denk wel dat kleinere zoete hapjes, verschillend soorten gebak oid ook prima kan ipv een taart. Maar lijkt mij net zo goed een ‘risico’ dat er weer overblijft. Want straks vinden ze allemaal hetzelfde lekker en blijft een minder populair hapje over. En de optie van je man vind ik echt niet kunnen
Ik laat mn taart ook wel eens staan....sommige gastvrouwen geven zo gul! Ik zeg er nu dan vaak bij "doe maar een klein stukje". Ik vind zo'n etagere super leuk en misschien nog wel lekkerder dan taart!
Ik bak meestal zelf en iedereen is juist enthousiast over de taart. De meesten nemen nog een stuk taart mee naar huis ook Ik maak het vaak ook niet te zoet. Waar haal je je taart normaal? En kleine hapjes mooi geserveerd kan natuurlijk ook goed! Vind ik niks raars aan.
kleine zoetigheden zijn ook leuk toch? als je het leuk neer zet. lijkt me prima. Als ik de taarten zelf maak eet met het meestal wel op, soms meerdere stukjes. Ik snij ze niet te groot, taart kan erg snel zwaar op de maag zijn. Taarten van de supermarkt, hema of vlaaierie koop ik nooit, op het werk hebben ze dat weleens, niet echt mijn ding, vlak qua smaak, veel slagroom weinig echte vulling, droog, of gewoon niet lekker. Taarten van onze bakker echter zijn hier altijd super vers en om te smullen dus die gaan bij de visite ook op.
Diegene die taart serveren.. Welke taart kopen jullie meestal? Gewoon een fruittaart? Of koop je meerdere taarten?
Persoonlijk hou ik van taart, maar allerlei kleine dingen kunnen ook best hoor. Kun je nog meerdere dingen nemen ook. Ik vind het trouwens echt raar om en half stuk taart te laten staan. Zeg dan dat je niet hoeft of vraag om een klein stukje.
Dit dacht ik ook meteen . Dat een iemand een stukje taart laat staan, oke, maar bijna iedereen? Dat gebeurt hier niet hoor. Taart is hier altijd ver op, balen we dan van, want wij zijn gek op taart haha. Wij halen bij de bakker een grote taart en bij de hema een paar kleinere om wat extra te hebben.
Mn moeder maakt monchou taart, ik haal er zelf altijd nog 2 taarten bij, van de hema. Sowieso hazelnootschuimtaart en met de kinderverjaardagen hebben we iemand die een prachtige 3D taart maakt voor de kinderen. Met onze eigen verjaardag zoek ik altijd nog een taart uit bij de hema, de red velvet is ook vet lekker!
Misschien een soesjes toren maken? Evt gesmolten chocolade erop en gekleurde sprinkels. En natuurlijk een kaarsje met een cijfer erop . Is ook een taart toch . Ik zou overigens doen wat de jarige wil.
Mijn man en ik zijn beiden in augustus jarig. Als alleen broers/zussen met partner en kinderen komen gaan we over de 50 personen heen. Ik wil dan ook graag het drinken koud serveren, dus geen ruimte in de koelkast voor gebak. Plus dat je voor iedereen gebak rekent, maar best vaak mensen niet willen. Daardoor bleef er vaak veel over. Echt zonde. Dan zaten wij nog een halve week gebak te eten om het toch op te krijgen. Daarom heb ik nu gekozen voor lekkere luxe koeken. (Appelkoeken, spritsen, gevulde koeken enz) Hoeven niet in de koelkast, zijn langer houdbaar. Gewoon mooi op een schaal gelegd, konden ze zo pakken. Viel goed in de smaak
Mijn zoon werd afgelopen zomer 10 en wilde geen verjaardagstaart omdat hij zichzelf te groot vind om kaarsjes uit te blazen. Ik heb bij de banketbakker allemaal verschillende gebakjes gehaald (slagroom, tompoes, chipolata, moorkop, hazelnoot, mokka, appelgebak, red velvet en ik vergeet vast nog wat) ik vond het ideaal. Geen taart aansnijden, iedereen kon kiezen waar ze zelf trek in hadden en het stond erg gezellig op een grote etagere.
Hier ook steeds vaker. Taart wordt weinig gegeten en dan is t zo lastig inschatten om niet met 2 taarten over te blijven. Wij hebben dus ook van die bananensoesjes, chocosoesjes en gewone gedaan. Macrons of andere eenhaps-taartjes zijn er ook veel te vinden.
Ik maak meestal zelf een marsepeinen taart en mijn vriend neemt vanaf zijn werk altijd slagroom en vruchten taart mee. Gaat altijd bijna helemaal op. Ik zou voor de mini tompoucen van de de Hema gaan met foto of zo van de jarige. Zijn niet heel klein maar ook niet te groot
Ik vind kleine zoetigheden ook niet gek hoor, leuke mix maken en klaar. Zelf ook een keer gedaan met cupcakes en mini tompoucen met een foto van de jarige. Meestal bak ik wel zelf taart (3 verschillende ) en die gaan vaak op. En anders vries ik rustig een halve appeltaart in hoor! Dat kan prima!
Helemaal niet raar. Hier hebben we al verschillende andere lekkernijen gehad: pannenkoeken, of koffiekoeken, of cakes, of ijsjes...
Google maar eens op metseltaart... is goedkoop makkelijk en leuk om op tafel te zetten hier een dikke hit! Plus idd die kleinigheden altijd leuk... Nee ik vind het niet raar