Tuurlijk! Ik heb dit recept van huis uit meegekregen en ik vermoed dat mijn kinderen dit later ook gaan maken 3 kipfilets 1 blik tomatenblokjes 2 of 3 hele bananen in plakjes 1 blik perzikschijfjes, uitgelekt 1 eetlepel dille 1 grote ui, gsnipperd 250cc kippenbouillon bloem peper en zout naar smaak olijfolie of bakboter Kipfilet schoonmaken, bestrooien met zout en peper, en goed door de bloem wentelen. Boter in ruime koekepan verhitten en kip even aanbraden (beetje bruinen, hoeft niet gaar). Kip in de overschaal leggen. In het baksel van de kip het gesnipperde uitje fruiten. Vervolgens tomatenblokjes, bouillon en dille toevoegen. Banaan en perzik aan de saus toevoegen en even meewarmen. Saus over de kip in de ovenschaal scheppen. Ovenschaal ca 30-40 minuten in voorverwarmde (180 C) oven plaatsen.
Denk lekker slecht een kapsalon ofzo en de kids patat met een snack. Ben zelfs nog zo lui dat ik het laat bezorgen ook.
Geroerbakte spruitjes, met champignons, uitje, spekjes en grove mosterd met zaadjes. Krieltjes in schil gekookt. Zigeunerschnitzel.
Vanmiddag poffertjes in de Efteling gehad. Vanavond pizzabroodjes. Erg gezond dus (zat wel banaan bij de poffertjes.... met gesmolten nutella )
Barre weinig, man had verjaardag met de kids en ik een babyshower, was echt een snaai dag voor ons allemaal
Noodles, kip, broccoli, champignons, lente ui met wat teriyaki woksaus. Daarnaast nog een klein bakje Java kroepoek.