Zo'n zin in pizza van thuisbezorgd haha, maar het wordt Hollands pannetje sperziebonen & jachtsaus, met kipfilet & rijst.
Super simpel haha, wel heel lekker! - tagliatelle - potje rode pesto - kip blokjes - zwarte olijven zonder pit - zongedroogde tomaatjes - 2 tomaten - knoflook - slagroom Pasta gewoon koken. Dan de kip bakken in een klein beetje olie in de koekenpan. Tomaat, olijven en zongedroogde tomaatjes in kleine blokjes snijden. Als de kip bijna gaar is de geperste knoflook en de tomaatjes erbij gooien. Dan de pesto (voor 4-5 personen gebruik ik t hele potje) slagroom erbij gooien en even roeren. Vervolgens de rest erbij en 5-8 minuutjes zacht laten pruttelen. Pasta erbij en goed doorroeren en serveren! Soms doe ik er ook nog wat verse spinazie bij. Die dan tegelijk met de tomaat erin gooien.
Dankjewel! Die gaan we de volgende keer proberen. Het is nu geworden: Eiersalade Komkommer Tomaat Kaas Ham Ijsbergsla Verse bieslook
Voor man en kinderen is er nog een vegetarische curry, dat eten ze met brood en zelf eet ik denk ik groentensoep met een tosti.
Stoofpotje met kippendij, spekjes en allerlei groenten. Daarbij paellarijst met knoflook en witte wijn.