We hebben Turks brood met zelfgemaakte tzatziki, zelfgemaakte feta-bieslook dip en (kant en klare) pesto dip gegeten.
Wij hadden iets Thais met gehakt en smaakmakers zoals gember en rode peper, komkommer, sla en avocado en citroen. En een yoghurt sausje met koriander.
Ik ben normaal gesproken ook helemaal gek van pindakaas. Ik lepel het liefst een hele pot uit. Nu ik zwanger ben, moet ik er alleen niet aan denken. Keel gaat al op slot bij alleen de gedachte.
Ohhhhh hier niet haha. Heb sowieso geen gekke of andere cravings gehad. Wel wat meer trek in het begin en meer trek in zout vanwege de nog lagere bloeddruk!
Wij hadden gisteren een huwelijk. Voor mij was het menu iets aangepast Voorgerecht: soort warme paprikatapenade met warme courgette (gele en groene) en victoriabaas Hoofdgerecht: varkenshaasje met warme groentjes, witloofstronkje en aardappelgratin Nagerecht: dessertbuffet, maar zat al helemaal vol Vriend had Voorgerecht: salade van gandaham, geitenkaas in spek, nectarine, honing en gebrande pijnboompitten Nagerecht: hetzelfde maar varkenshaasje was niet doorbakken, en nog ragout van varkenswangetje in een saus van grand cru Nagerecht: hetzelfde Na de overvolle en drukke dag van gisteren gaan we voor makkelijk en gaan we frietjes oid halen vandaag.
Ik had gisteren nog borrelhapjes voor ‘s avonds na de bbq, maar we zaten zo vol dat we dat vanavond maar eten als avondeten. Dus het wordt kaasjes met ananaschutney, toastjes/stokbrood met salades en kruidenboter, rauwkost met dips en extra voor de kinderen mini frikandelletjes uit de airfryer. En voor het weekendtoetje maak ik kersensemifreddo.
Vrijdag bij vrienden: Wraps met krokante kip, tomaat, komkommer, paprika, tomatensaus en tzaziki. Gisteren bbq bij vrienden: Heb vooral genoten van 2 salades en gegrilde groente van de barbecue daarna zat ik al vol. Man en kinderen aten nog een zalmpakketje met pesto tomaat en pijnboompitjes en een gepofte aardappel. Vandaag gaat weer de barbecue aan alleen bij andere vrienden dus is nog even afwachten.