Ik vind alleen de donkere melk erg lekker! Die honeycomb met tijm lijkt mij ook wel wat voor een keer naar ik eet tegenwoordig geen chocolade
Dus je hebt die chocolade reep nog nooit geproefd? Dan weet je dus ook niet hoe het echt smaakt. Hooguit dat je je niet kan voorstellen dat gezouten karamel niet lekker is in chocolade, maar om dat dan te benoemen als ‘brokken zout met chocolade eten’, vind ik een beetje raar... En wat de hype betreft, tja, dat komt en gaat in fases. Net als alle modes. Maar de combinatie an sich bestaat dus veel langer en heeft ook al veel eerder succes gehad dan alleen op dit moment. Door het een hype te noemen impliceer je dat ‘iedereen’ het alleen maar lekker vind, omdat het een hype is. (Dat haal ik tenminste uit je teksten.) Terwijl ik het omgekeerd zie: het populair is geworden, juist omdat mensen het lekker vonden.
Mijn man kreeg vorige jaar met kerst ook een limited edition, weet niet meer welke smaak. Zo vies, kon ook in de prullenbak . Geef mij maar gewoon karamel zeezout...
Over raar gesproken, ik vind de conclusie die jij trekt nu raar. Ik heb namelijk best vaak baksels aangeboden gekregen met zout/karamel en eet er vaak uit beleefdheid een hapje van om er vervolgens achter te komen dat het me echt niet lukt om ermee door te gaan. En als je geen brownie of koekje met chocoladelaag met salted caramel lust dan is dat toch echt wel de combinatie van gezouten caramel-chocolade. Ook al had ik het nog nooit in of met chocoladereep gehad, wel met chocola. Sowieso ben ik niet iemand die (wanneer ik iets niet lust) iets ineens wél lust in combinatie met iets anders.
Hier hetzelfde. Al die rare smaken, niemand vindt ze lekker hier. Mijn favoriet blijft melk en daarna karamel zeezout, maar nu je zo moeilijk kunt breken koop ik ze minder vaak. Te irritant.
Dan ben ik nóg gekker denk ik want ik heb nog nooit eens Tony chocolade geproefd! Wat een geld voor een reep chocola *edit* wat betreft doorslaan met de nieuwe smaken: tja, ieder zijn ding. Ik ben meestal ook wel van het proberen van voor mij nieuwe smaak combinaties. Ananas limonade (water met ananas) met rozemarijn bijvoorbeeld, onverwacht lekker!
Ik at het* ook alleen wanneer ik het kreeg, standaard discussies natuurlijk over wie welk stukje zou krijgen... *zolang het geen gekke smaakcombinatie was. Dus dan at ik het niet eens.
Ik reageer steeds op wat jij letterlijk schrijft. Jij hebt het over brokken zout in chocolade in een tony’s discussie. Waarna blijkt dat je die niet eens kan kopen. Mijn initiële reactie daarop was ook dat ik nog nooit brokken zout ben tegen gekomen in een tony’s. Dus daar reageer ik op. Ik blijf het raar vinden dat je het hebt over brokken zout, als je nog nooit zo’n reep in handen hebt gehad, ongeacht of je wel/niet van de smaakcombinatie houdt. Dat je het niet lekker vindt, vind ik nl. helemaal niet raar, aangezien het een kwestie van smaak is, zoals ik in mijn allereerste reactie op onderstaande post al eerder schreef. Daar heb ik het dus niet over. Jij had het daar overigens wel over:
Ik heb eens chocolade met lavendel gegeten, leuk hoor allemaal maar smaakt dus gewoon naar een lavendelplant aka wc-verfrisser... Ze slaan door vind ik inderdaad! Geef mij maar milka
Eén keer een halve reep melkchocolade van Tony's op. Echt ik ben dol op chocolade, maar deze vond ik zó zout. Bij de bonbonnerie ook wel eens bonbons gehad met (zee)zout en vind dat gewoon niet lekker, als de basis chocola van Tony's al zo zout is heb ik geen zin om andere varianten te proberen. Heb wel net een mail gehad dat ik 2 repen gewonnen heb bij de postcodeloterij...