Dan eten we meestal iets kleins nog, niet ook altijd trouwens...Maar hier is het gewoon heel onpraktisch om de (uitgebreidere) warme maaltijd om 6 uur te nuttigen.
De kinderen eten plakkerige zoete kipkluifjes uit de oven met noodles. Ik eet gemalen gebonde kippensoep en daar doe ik een bol plakrijst in.
Ovenschotel met aardappel anders, bloemkool en gehakt (en aardappels natuurlijk). Wij koken hier echt naar hoe het ons uitkomt, we bedenken ook vaak dezelfde dag nog waar we zin in hebben (georganiseerde chaos noemen we dat zelf). Meestal eten we rond half 7.
Mijn man maakt vandaag een heerlijke Italiaanse quiche met kip, spekjes, champignons en ui met een salade caprese.
Ja, voor sommige mensen werkt een menuplanning gewoon niet hè! Heb het zelf ook al zo vaak geprobeerd om vervolgens tot de conclusie te komen dat het me alleen maar stress bezorgt haha. Ik bedenk het wel de dag van tevoren ivm vlees uit de vriezer halen (dat ontdooien we namelijk in de koelkast) of peulvruchten laten weken.
Mn vader eet vandaag bij ons, hij en mn man eten boerenkool stamppot met worst. Dochter en ik eten aardappels, bietjes en een karbonade..
Vandaag maak ik roti doksa voor mezelf en partner en voor de kinderen met kip omdat die geen peper eten .
Turks gerecht van gehaktballetjes met daarover heen tomaten saus en yoghurt. Daarbij maak ik pilav en salade
Hetzelfde als gisteren, omdat ik veel kookvocht van de kikkererwten over heb maak ik er pakora's bij.