Nou, ik ook niet. Ik dacht dat het iets nieuws was toen ik de titel las, Broccoli met een hoofdletter. Tja, naast Apple zou Broccoli misschien een nieuw hip merk zijn ofzo en werd al nieuwsgierig. Maar nee, ik denk te moeilijk. En een hype? Ik ben eindelijk trendy en vooruitstrevend als jarenlange broccoligebruikster. Maar goed, om op de eenvoudige vraag wat ik van broccoli vind terug te komen, ik vind het wel een aardige groente, bij de pasta of door een aardappelschotel.
Ik eet het al zeker 5 jaar 3 keer per week. Ik vind het heerlijk en ik eet het als vervanging van bijvoorbeeld pasta of rijst. Samen met bloemkool. Ik doe het meestal in de oven 10 minuten. Lekker knapperig blijft het dan. Stomen kan ook...maar dan echt heel erg kort.
Lekker als je het in een beetje groentebouillon kookt. Maar na als tiener 2x een rups te hebben gevonden en dit jaar weer 2, ben ik er voorlopig echt even klaar mee
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R330814/pasta-met-broccoli-en-kip Zo vind ik het heerlijk. Alleen gekookte broccoli los vind ik nogal saaie hap.
Ben benieuwd of het ook lukt om over broccoli te discussiëren. OT: Niet de meest lekkere groente, maar ook niet vies.
Lekker! Het liefst roerbakken ergens doorheen, maar ik eet het ook wel lekker als broccoli snot met een kaassausje haha
Wij eten het ook graag hier. Geroerbakt, geroosterd in de oven, gekookt, maakt niet uit. Meestal gaat het goed op hier, maar ALS ik wat over heb, maak ik zelfs de hond hier erg blij.
Lekker, gezond en makkelijk! Maar smerig wanneer het te lang gekookt is. Ik vind gestoomd of geroerbakt meestal het lekkerst.
Lekker! Nu ik dit allemaal lees krijg ik er zelfs spontaan zin in (met gehakt en kaassaus Van maggi) Overigens eten we het meestal gewoon gekookt of in de pasta/een ovenschotel.