Ik tomatensoep, vriendlief Goulash soep. In plaats van stokbrood een keer een pasteitje met kipragout. Gevalletje; stond nog in de kast.
Beenham, salade met kip, maaltijdsalade met kip en couscous, frietjes en toe donuts. Gevalletje to good to go
Nasi met pindasaus, saté van kipdijfilet, omeletje, atjar, gebakken uitjes en kroepoek. Lekker alles erop en eraan
Frittata met wortel, ui, doperwten, vegetarische spekjes en zelfgemaakt frittata kruidenmix, daarbij een gemengde salade met tomaatjes en feta Ik ben benieuwd naar de spekjes, want die gebruik ik voor het eerst. Meeste vleesvervangers vind ik niet lekker...
Wat eet je er dan bij? Ik eet supergraag couscous maar het ontbreekt me soms aan inspiratie @Adje van welk merk zijn de vegetarische spekjes? Al even naar op zoek. Hier eten we vanavond ovenschotel met vegetarisch gehakt, bloemkool en puree. Lekkere comfort food
Haha, ik zie nu dat het nogal saai klinkt zo. Maar met 'couscous' wordt zowel de granen (of eigenlijk pasta, want dat is het officieel) als het gerecht zelf bedoeld, het gerecht op de traditionele wijze bereid bedoel ik dan. We eten het dus bijna altijd zo en niet in plaats van rijst/aardappel met iets ernaast ofzo zeg maar. https://www.196flavors.com/tunisia-tunisian-couscous/ dit recept komt redelijk in de buurt van hoe wij het eten (al zal ik nooit die instantcouscous gebruiken, dat bestaat hier niet eens, ondanks dat er een complete couscousafdeling is in de supermarkt!).