Beste stevige kwark

Discussion in 'De lounge' started by suus02, Nov 8, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. suus02

    suus02 Fanatiek lid

    Jan 30, 2009
    3,385
    858
    113
    home sweet home
    Als ontbijt neem ik kwark. Maar aangezien ik de helft eet, eet ik de rest de dag erna. De kwark die ik nu eet is niet stevig en de dag erna zelfs waterig..... Welke kwark is een aanrader. Dacht probeer het eerst zo voordat ik alle merken ga proberen.
     
  2. channe

    channe Fanatiek lid

    Aug 4, 2012
    1,147
    70
    48
    NULL
    Wij hebben die van melkan, ah en Jumbo en ik vind ze alle drie gewoon goed.
    Ik ontbijt er elke ochtend mee dus blijft ook over zeg maar en dan roer ik het gewoon door en is die weer dik.
     
  3. Joyciejj

    Joyciejj Fanatiek lid

    Mar 10, 2011
    1,486
    223
    63
    Skyr is heel wat dikker dan kwark, misschien is dat iets?
     
  4. Manolito

    Manolito Fanatiek lid

    Sep 12, 2016
    2,654
    2,101
    113
    Ik ontbijt met Skyr.
    Doe er zelf wat noten en fruit bij.
    Lekker stevig.
    Kan ik de hele ochtend op door.
     
  5. cowgirl80

    cowgirl80 VIP lid

    Jul 28, 2010
    7,990
    6,741
    113
    zuid-holland zuid
    Skyr of turkse yoghurt.
    Skyr bevat meer eiwit, Turkse yoghurt meer vet
     
    Butchke likes this.
  6. elsie89

    elsie89 Fanatiek lid

    Sep 27, 2014
    3,645
    1,251
    113
    randstad
    Skyr idd. Of halfvolle kwark van de jumbo die blijft ook goed
     
  7. Melief

    Melief Niet meer actief

    Skyr krijg ik niet weg, krijg er zo’n vies laagje van op mijn tanden :oops:
    Ik heb altijd Campina volle milde kwark. Bakjes van 500 gram en die verdeel ik dan over 2 a 3 dagen.
     
  8. G89

    G89 VIP lid

    Sep 18, 2008
    10,058
    1,290
    113
    Nederland
    Griekse yoghurt van de Aldi in een emmertje. Die is mega stevig.
     
  9. mam1991

    mam1991 VIP lid

    Jan 17, 2013
    10,071
    2,096
    113
    Exact dit inderdaad. Ik krijg het ook echt niet weg.

    Ik ga wel goed op: Campina kwark Melkunie proteïne en optimel kwark
     
  10. EdN

    EdN VIP lid

    May 27, 2011
    8,826
    3,611
    113
    Skyr een heel klein beetje verdunnen met biologische magere yoghurt (zoveel lekkerder dan de ‘gewone’ magere yoghurt, ik snap niet hoe dat kan), dan is het verrukkelijk.
     
  11. RachelleNM

    RachelleNM Fanatiek lid

    Aug 19, 2015
    3,329
    2,135
    113
    Female
    Die van Milbona van de Lidl, volgende dag even doorroeren en hij is weer prima :D
     
    flipflop likes this.
  12. Rosao

    Rosao VIP lid

    Nov 3, 2007
    12,893
    1,390
    113
    Dat er een beetje vocht op komt, is normaal bij kwark! Dat moet je er gewoon weer doorheen roeren.
     
    mamameer and Butchke like this.
  13. Fuddey

    Fuddey VIP lid

    Oct 6, 2015
    16,382
    12,678
    113
    Ik roer het iedere keer goed om, dan is het altijd even dik/stevig.
     
  14. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    Aug 10, 2016
    10,458
    11,973
    113
    Female
    Noord Brabant
    Neem meestal turkse yoghurt. En dan gewoon zo’n emmertje.
     
  15. suus02

    suus02 Fanatiek lid

    Jan 30, 2009
    3,385
    858
    113
    home sweet home
    Ah en jumbo valt mij dus tegen. Toeren helpt helaas niet voldoende. Ga de alternatieven proberen. Bedankt
     
  16. owly

    owly VIP lid

    Aug 19, 2013
    22,292
    10,263
    113
    Wij zijn heel tevreden over de melkan milde magere kwark. Ik gooi er elke keer bevroren fruit in en wat zemelen.
     
  17. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    Aug 1, 2016
    38,191
    45,331
    113
    Lidahls kvarg óf huttenkwark
     
  18. Fran89

    Fran89 Actief lid

    Oct 8, 2017
    142
    122
    43
    Female
    Skyr inderdaad. Daar kun je bijna een muurtje mee metselen. ;)
     
  19. Madeliefke

    Madeliefke VIP lid

    Jan 19, 2008
    6,317
    216
    63
    Turkse yoghurt of Skyr
     

Share This Page