Ik heb kroepia's gemaakt. Deze eten we met pindasaus en daarnaast nog Spersiebonen. Zoetzure komkommer.
Er was nog lahmacun over voor nog een keer. Dat wordt het dus straks en ik maak er nog soep bij van parelcouscous met kipkarkassen (pas heb ik een paar biologische kippen gekregen). (Klinkt misschien viezer dan het is, gewoon dat wat overblijft wanneer alles er af gesneden is).
Ik heb zelfgemaakte erwtensoep over van gisteren. Dus dat eten we vandaag. Ik maak er pannenkoeken bij. Ik dacht laat ik het maar eens proberen na alle reacties hier op het forum
https://www.24kitchen.nl/recepten/loempia-gevuld-met-nasi Dit als basis gebruikt. Heb er wat meer groente doorheen gedaan, net wat ik in huis had.
Pompoensoep met saffraan en sinaasappel, kaiserbroodjes met zelfgemaakte eiersalade (met bieslook en kerrie) en een groene salade