Parkeerplaats ergernissen

Discussie in 'De lounge' gestart door Warboel, 6 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Emsy

    Emsy Fanatiek lid

    29 jan 2015
    1.851
    1.668
    113
    Vrouw
    :eek: woon jij bij mij in de straat? Onze buren deden dat voor kort ook steeds!
     
  2. Eenkadootje

    Eenkadootje Fanatiek lid

    5 mrt 2013
    4.535
    2.340
    113
    Carnaval is maar een week in een jaar.
    We hebben de auto’s weg gedaan. We woonden hartje binnenstad. Je reed 30 min rondjes en vervolgens kon je 30 min lopen naar huis.
     
    Snies vindt dit leuk.
  3. sillies

    sillies Fanatiek lid

    15 aug 2013
    3.131
    1.370
    113
    Misschien op Aliexpress :D
     
  4. gitta

    gitta Fanatiek lid

    22 okt 2013
    2.625
    426
    83
    Hou op, schei uit. Drie huizen geleden hadden wij ook zo'n overbuurman. Hij had zelf een oprit, maar dan moest hij via de achterdeur naar binnen en hij wilde via de voordeur. Bus viel binnen de afmetingen, dus daar konden we niets mee. We hebben het hem vriendelijk gevraagd, maar het antwoord was dus nee vanwege de deursituatie. Bij elk volgend huis selecteerden we op oprit.

    We hebben nu zelf een auto, een bus en een aanhanger. De bus en de aanhanger staan altijd op onze oprit, de auto op allerlei plekken. Tegenover ons wonen mensen met drie auto's, die bijna een jaar een pallet met bakstenen op hun oprit hadden staan, zodat ze drie auto's op straat moesten parkeren, onze buren hebben 1 auto, die ze niet op hun oprit zetten maar ook tegenover ons, en schuin tegenover ons mensen die als we onze auto voor hun huis zetten, hun auto voor ons huis op de stoep parkeren. We gaan nu verhuizen naar een doodlopend straatje, met plek voor twee auto's en de aanhanger op onze oprit. Benieuwd wat voor parkeertroubles daar zijn...
     
  5. Zara75

    Zara75 VIP lid

    10 jul 2007
    11.961
    6.077
    113
    Happyland
    :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

    Die zou aan mij een verkeerde hebben.
    Heb ooit eens dikke ruzie gehad met een vent, was 1 straat verderop. In onze straat was het drama met parkeren, nooit plek. Dus ik parkeerde hem dan 1 straat verderop. Kreeg ik dus commentaar, want nu moest hij iedere keer verderop parkeren omdat ik mijn auto op "zijn" parkeerplaats zette. Ten eerste zijn het openbare parkeerplaatsen, vraag maar een vergunning oid aan als je hem persé voor jouw huis kwijt wil. Ten 2e, mijn dochter kon nog niet lopen, dus hoop gesleep met maxicosis, buggy's etc. Dan parkeer ik hem natuurlijk zo dicht mogelijk bij mijn huis. Jammer voor hem, wie het eerst komt, maalt het eerst.
    Echt, zo hatelijk, mensen die parkeerplaatsen gaan opeisen.
    Ook weleens, nadat we een paar weken op vakantie waren geweest, een briefje onder mn ruitenwisser gevonden. Of ik mijn auto niet ergens anders kon parkeren. Ik stond geparkeerd in een parkeervak, die vakken zijn ter hoogte van 5 huizen. Stond er als afzender dus alle 5 de huisnummers. Nogmaals, zijn allemaal openbare parkeerplaatsen. Dus wie denk je wel niet dat je bent om zulke briefjes te gaan schrijven.
    Ik rijd notabene in een Panda, dus geen camper die het zicht ontneemt.
    Waar wij nu tegenaan lopen is het parkeren van auto's op de stoep.
    De wijk is afgelopen jaar helemaal verhoogd, riolering is vernieuwd. Dit project heeft echt maanden geduurd, straten die compleet afgesloten waren hierdoor. Je kon in heel de straat geen auto parkeren, de straat lag letterlijk open. Dat was behelpen, dus mensen gingen in de straten eromheen op de stoep parkeren. Logisch, want er was echt anders geen plek.
    Maar nu is alles af en zijn ze gewoon lui geworden. Er staan hier regelmatig auto's pontificaal op de stoep. Echt bloedirritant. En dan niet 1, maar meerdere. Terwijl er in de wijk meer parkeerplaatsen gecreëerd zijn.
    Echt, hoeveel moeite is het om een stukje te lopen...
    Daarbij ziet het er gewoon uit alsof we in een getto wonen.
     
  6. Eenkadootje

    Eenkadootje Fanatiek lid

    5 mrt 2013
    4.535
    2.340
    113
    Ik heb een keer meegemaakt, dat ze mijn auto hebben verplaatst om ruimte te maken voor de viskraam vrachtwagen.
    Heel fijn, mijn achterbumper zat los. De auto stond half op de straat.
    En.. let op. Ik had een parkeervergunning, stond netjes geparkeerd. Maar hij vond dat hij recht had op die plek. Hij had geen geldige parkeervergunning. Afijn, politie erbij gekomen, was een hele toestand geworden. En dan nog maanden om 6.30 aanbellen of die vreemde auto van ons was. Duh.. nee! Want we hadden besloten om de auto de deur uit te doen. En dan nog steeds aanbellen bij ons of bij de buuf.
    (Oplossing: op marktdagen gingen de batterijen eruit uit de deurbel)
     
  7. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Dit meen je niet:eek:
    Wat zijn mensen brutaal zeg. Neem aan dat je de schade vergoed hebt gekregen dat degene die het gedaan heeft een boete heeft gekregen?
     
  8. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Hier is het ook altijd drama.
    Wij wonen in een doodlopend straatje samen met zo'n 30 andere huizen. Dat straatje is de enige toegangsweg tot alle huizen.
    Er staan regelmatig auto's zo geparkeerd dat je er met een normale auto nauwelijks door kan, laat staan met een ambulance of brandweerwagen. Postbezorgers parkeren ook zo dat er niemand langs kan.
    Hier staan ook bomen op de parkeerplaats, in de zomer wil niemand daar zijn auto onder zetten dus staan al die auto's op de stoep. Wij hebben 1 auto en die zetten we nu regelmatig maar een eind weg zodat we niet voor ons huis hoeven te parkeren.
     
  9. toch3

    toch3 VIP lid

    28 dec 2013
    16.144
    15.214
    113
    Met een beetje geluk verhuist rr ook minimaal 1 kind mee... :D
     
    humptydumpty vindt dit leuk.
  10. humptydumpty

    humptydumpty Fanatiek lid

    9 apr 2014
    3.637
    1.193
    113
    Hoop stiekem dat ze gewoon allebei gaan verhuizen...
     
  11. Zomerbloem

    Zomerbloem Fanatiek lid

    19 mrt 2018
    2.121
    2.572
    113
    Vrouw
    De overbuurvrouw staat nu op de stoep want 'haar' parkeerplek is bezet.. let op de plek voor 'haar' plek is leeg. De 4 plekken aan onze kant ook. Het is dat ik vanwege herkenbaarheid niet een foto wil plaatsen maar het ziet er zo stom uit:rolleyes:
     
  12. Zomerbloem

    Zomerbloem Fanatiek lid

    19 mrt 2018
    2.121
    2.572
    113
    Vrouw
    Geel is allemaal vrij, roze zijn de overburen.
     

    Bijgevoegde bestanden:

  13. humptydumpty

    humptydumpty Fanatiek lid

    9 apr 2014
    3.637
    1.193
    113
    :confused::mad:

    Als die plekken ook al vrij waren toen ze aankwamen, vind ik het echt bizar! Als die plekken niet vrij waren is het nog steeds redelijk asociaal...

    Misschien moet je met stoepkrijt een parkeervak om de auto heen tekenen en dan er iets lekker passief-aggresiefs bijzetten, zoals "parkeervakje voor asociale *merk & type auto*s" :roflmao:.
     
  14. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    Echt een viswijf in de vorm van een kerel dus
     
  15. Koraal82

    Koraal82 Fanatiek lid

    17 jul 2013
    2.959
    1.313
    113
    Ik wilde laatst parkeren in de stad en het was super druk. Ik sloeg op de parkeerplaats rechtsaf (is een soort van groot rondje met allemaal vakken) en ik zag tot mijn verbazing gewoon een lege plek. Er waren geen andere autos dus hoppa ik rij er op af. Komt er ineens rechts van mijn auto een vrouw aan gerent. Levensgevaarlijk want ze liep zo in mijn dode hoek. Gaat ze vervolgens met haar armen en benen gespreid op die lege plek staan. OMG. Gebaart ze naar een auto die echt 50 meter verdeop ergens stond dat ze een plek had. Ben gewoon de plek opgereden en uiteindelijk is ze boos weg gelopen. Echt zo bizar. Net alsof ik dan zou denken oh jammer die plek is bezet.
     
    Anniek88, Maan14, tuc en 2 anderen vinden dit leuk.
  16. Zomerbloem

    Zomerbloem Fanatiek lid

    19 mrt 2018
    2.121
    2.572
    113
    Vrouw

    Dit is elke keer zo. Ze moet en zal voor der deur parkeren
     
  17. Gootje1988

    Gootje1988 Fanatiek lid

    5 apr 2017
    4.844
    2.838
    113
    Hier eindelijk sinds we verhuisd zijn geen parkeer drama.
    Eerst woonde we in een flat met meerdere flats eromheen en iedere flat eigen parkeerplaats. Je raad het al de flat tegenover ons parkeerde bij onze parkeerplaats omdat bij hun bomen stonden ivm vogels waardoor ik altijd na een late dienst geen plek had. Ook een wagentje wat op de stoep mag parkeren elke keer een parkeerplaats bezet... Zo irritant.

    Nu als ik bijna middernacht thuis kom kan ik kiezen, meerdere plekken vrij. Recht tegenover ons laat ik wel altijd een plekje vrij voor een man in een invalide wagentje. Kan het nooit over m'n hart verkrijgen daar te parkeren en dat die man dan ver moet lopen. Is ook gewoon een aardige man en ik gun hem dat plekje al zal hij er nooit over beginnen als je er staat.
     
  18. Aszz

    Aszz Niet meer actief

    Wahaha wat errrrrg :roflmao:
    Heb je haar er langzaam afgedrukt? Zou ik echt doen. Hahaha. Ooh hoop zo dat het mij een keer overkomt, dat ga ik echt filmen.
     
    Koraal82 en tuc vinden dit leuk.
  19. Youtan

    Youtan VIP lid

    9 jun 2015
    6.393
    4.246
    113
    Vrouw
    ik mis hier alleen de opmerking: Neukfout van een auto.... Die vind ik dan wel weer heel nuttig in het hele verhaal :D
     
  20. tuc

    tuc VIP lid

    19 dec 2012
    51.882
    42.751
    113
    O hierachter zo'n dwaas, die heeft een briefje op het raam of je niet achteruit in wil parkeren, want dan komen er uitlaatgassen richting haar huis...serieus..
     
    Koraal82, Strandbal en toch3 vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina