Dominicaanse Republiek; wat móeten we hebben gezien?

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door Bailey07, 4 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Salentein

    Salentein Niet meer actief

    Oh Wimpie zou ik inderdaad niet aanraden. Daar hoorden wij toen in 2013 al slechte verhalen over. Werd afgeraden zelfs. (Afspraken niet nakomen, gedoe met betalingen, mensen die hij niet ophaalde of achter liet..)

    Wij hebben overigens toen via Tui geboekt en dat was supergoed en leuk geregeld.
     
    Loesje1988 en Bailey07 vinden dit leuk.
  2. Bailey07

    Bailey07 Fanatiek lid

    8 okt 2010
    3.165
    1.740
    113
    Ja dit klinkt voor mij wel fijner nu haha, vooraf gewoon boeken. Maar daardoor wilde ik dus graag weten welke excursie wel/niet leuk is. Het is toch een aardig bedrag al snel.
     
  3. LesGra

    LesGra Bekend lid

    2 jun 2017
    529
    350
    63
    Vrouw
    Saona Island! Wij hadden alleen slecht weer, dus zijn niet naar het bounty-island geweest. De zee was te gevaarlijk om door te varen. Wij hebben een excursie gedaan bij Ingrid volgens mij. Was wel erg leuk! Ging ook een fotograaf mee.

    Wij zijn niet het binnenland in geweest of de jungle. Kon je ook bij haar boeken geloof ik. Maar dat is ondertussen ook al 5 jaar geleden.

    Ik vond de mensen die in het hotel werkten altijd heel gastvrij en werkten ook altijd heel hard. Een fooi is ook echt waar ze voor werken, want het loon is zo laag..

    Ik weet niet hoe het RIU is, maar bij het hotel waar wij zaten, ook veel van die verkopers van excursies op het resort..

    Wanneer ga je trouwens? Wij waren er in September, dan is er ook orkaanseizoen. Dat is heel heftig.. Zijn ook een paar dagen langer gebleven, want we konden niet weg.

    Oh en lange kleding voor avonden is ook een must ivm muggen!

    Geniet ervan!
     
  4. Sammetje83

    Sammetje83 Bekend lid

    27 okt 2016
    944
    614
    93
    Vrouw
    Ik vrees dat gevaarlijk rijden een beetje bij het eiland hoort. Wij hebben destijds met de bus een ongeluk gehad. De excursie was via TUI geboekt.
     
  5. Klaartje863

    Klaartje863 VIP lid

    10 mei 2012
    6.606
    56
    48
    Wij hebben destijds (10 jaar geleden) een soort safari-trip met een 4x4 gemaakt, om echt wat van het land te zien en niet alleen maar de toeristische trekpleisters. Zeker de moeite waard!
     
    Salentein vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina