Kipfilet gevuld met mozzarella en pesto, bietjessalade met groene appel en ei en hasselback-aardappels.
Wraps gevuld met mais, kidneybonen, paprika, kipfilet en feta. Sausje van crème fraiche en fajita kruiden erbij.
Op de planning staat Marokkaanse kipfrikandel en couscoussalade met cherrytomaten, verse kruiden en amandelen. Maar ik voel me de hele ochtend al beroerd en zie het nog niet gebeuren dat man dat gaat maken... Dus ik denk dat het restjes uit de vriezer wordt.
@Adje onze zp keukenprinses, ik heb je advies nodig jij hebt verstand van smaken combineren namelijk Ik heb zojuist een lunch gemaakt, had ik ooit eens in een lunchroom gegeten maar ik mis iets qua smaak. Het is een triangel meergranen broodje, besmeert met tomatentappenade en dan belegt met gegrilde groente (champignon, ui, paprika, courgette, knoflook) en wat sla erop. Ik kan me herinneren dat er toch ook een wat hartige smaak zat aan het broodje in de lunchroom, wat kan ik hier het beste nog aan toevoegen? Een beetje geitenkaas, mozeralla, grana padano snippers? Of moet ik helemaal niet richting kaas denken maar juist aan iets anders?
Wij krijgen eters vandaag. Iedereen had zin op Hollandse kost, dus het word een pan rauwe andijviestamppot. En een pan boerenkoolstamppot.
Ik was nog niet klaar met lezen en dacht ook meteen aan kaas . Ik zou daar zelf geitenkaas wel heel lekker bij vinden. Maar mozzarella kan ook wel. En ik vind je eigen optie van grana padano een hele goeie! Lekker!
Dank je, ik ga ze komende tijd gewoon alle 3 een keer proberen en kijken welke optie de beste is haha. Was best trots op mijn creatie, ik als niet keukenprinses... alleen nog beetje bijschaven voor de perfecte smaak
Man en ik moeten allebei overwerken. Dus het wordt aardappels, spinazie en een gekookt ei. Kinderen maken het klaar en zorgen dat het klaar staat als wij thuis komen
Ik heb uiteindelijk heel de dag in bed gelegen. Man heeft eten besteld en ik heb een blikje mandarijntjes en een rijstwafel gegeten. Vandaag gaat het weer wat beter, dus net alvast de frikandellen gemaakt en in de vriezer gelegd om wat steviger te worden voor ik ze vacumeer en voorgaar. Hoef ik straks alleen nog maar de couscous te maken en de frikandellen af te bakken. (Niet het meest handige gerecht om op de planning te hebben als je ziek bent )
Vegan shoarma met ui/paprika (op basis van seitan), zelfgemaakte wraps, en ga er nog knoflooksaus en friet bij maken.
Helemaal overheen gelezen dat je je ziek voelde @Adje. Fijn dat het alweer wat beter gaat! Ik zou trouwens wel echt op tijd beginnen met de couscous omdat het 2x stomen en tussendoor volledig afkoelen best wat tijd inneemt.
https://bettyskitchen.nl/chili-con-carne-slowcooker/ Deze ga ik maken. Nog niet eerder gemaakt dus geen idee of hij lekker is )