Help! Een penis

Discussie in 'De lounge' gestart door Warboel, 15 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. AnnemarieK77

    AnnemarieK77 Actief lid

    6 jun 2019
    324
    489
    63
    Vrouw
    Samen met je leerlingen douchen is natuurlijk wel iets anders...

    Ten eerste heb je als leerkracht een professionele relatie met de kinderen. Deze man niet.

    Ten tweede stond deze man waarschijnlijk 10 á 15 seconde in zijn nakie. En niet 5 minuten zoals onder de douche.

    En ten derde had deze man een eigen kind te begeleiden tijdens het omkleden.
     
    lovewinnie, NiVa0230, Huismuisie en 5 anderen vinden dit leuk.
  2. PBV

    PBV Fanatiek lid

    6 feb 2018
    1.765
    1.321
    113
    Vrouw
    In het westen
    Je hebt helemaal gelijk en hij staat nog in de mannen kleedkamer ook.

    Hij schaamt zich iig niet :roflmao:

    Kinderen tot een bepaalde leeftijd hebben er ook geen benul van. Interesseert ze niks.
     
  3. MariTheresa

    MariTheresa Actief lid

    24 jan 2019
    218
    110
    43
    Vrouw
    Hm, dat wordt in een natte zwembroek naar huis, want je mag je niet omkleden in de kleedkamer. Nee hoor, niet te makkelijk. Juist goed. Vroeger als ik naar de wc moest kwam mijn zoon er graag bij zitten. Ik heb dat altijd toegelaten. Niet te raar doen over naakt enzo.
     
    Athina vindt dit leuk.
  4. zonnetje2015

    zonnetje2015 VIP lid

    13 sep 2014
    9.435
    4.239
    113
    Ik bedoel dus familiehokjes. Hier zijn de eenpersoons hokjes zo klein dat je je kont alleen niet eens kunt keren ( heb een klein maatje dus daar ligt t niet aan ;)) Het past gewoon echt niet als je wat groter bent of 2 kids bij je hebt
     
    lovewinnie, tuc en femkes vinden dit leuk.
  5. edelweiss

    edelweiss VIP lid

    24 jan 2013
    7.328
    474
    83
    Maar dan is het dus geen familie kleedkamer meer. Als je inderdaad niet wil dat je kind vreemde geslachtsdelen ziet dan kun je als ouder kiezen voor een privé hokje.

    Klein voorbeeld.
    20 jaar geleden liepen wij als kinderen in de zomer de hele dag in de blote kont op de camping. En niet alleen de kinderen van onze familie maar het hele veld. Dus 10 15 kinderen allemaal in hun blote kont. Nee niet alles kan maar we verprutsen echt heel snel.
     
    Athina vindt dit leuk.
  6. femkes

    femkes VIP lid

    24 jul 2007
    9.064
    10.335
    113
    Die iets grotere hokjes heb je bij ons niet en in de tijd dat ik 1 kind moest omkleden en de ander moest helpen en mezelf ook moest omkleden, ging ik naar een grote kleedkamer. Daar waren mijn zoons dus samen met nog een stuk of 6-10 andere moeders met hun kinderen tot een jaar of 6-8. Nog nooit heeft een van de kinderen daar een issue mee gehad. Op een gegeven moment wilde de kinderen zelfstandig omkleden en hoeft het niet meer. Dus laat ik die ruimte voor andere moeders met kleine kinderen.
     
    zonnetje2015, Kukido en Syane vinden dit leuk.
  7. Kukido

    Kukido Fanatiek lid

    16 jun 2016
    2.286
    2.898
    113
    Mijn zoontje heeft zwemled in een klein zwembad. Hier zijn geen kleine kleedhokjes. Er zijn alleen twee grote kleedkamers één voor heren en één voor dames.

    Voor de zwemlessen beginnen, zwemmen er volwassenen. Als wij aankomen en ik help zoontje met omkleden dan komt het wel eens voor dat er volwassenen zich dan aan het afdrogen en aankleden zijn.
    Mijn zoontje ziet dan wel eens een blote mevrouw. Ik zie er geen kwaad in.
     
  8. hummeltje5

    hummeltje5 VIP lid

    28 dec 2014
    21.610
    13.154
    113
    Vrouw
    Noord- Holland
    Ik vind het wel een verschil of het gewoon een vader is die met zn kind gaat zwemmen (net als die moeders doen) of dat het gaat om de gymleraar, die in functie is, dus een professional, en die gymleraar dan dus de enige volwassene zou zijn tussen de naakte kinderen.

    Ik ben nogsteeds benieuwd hoe je denkt over moeders die met hun kinderen gaan zwemmen: moeten die dan ook maar naar een apart kleedhokje zodra er andere kindjes de kleedkamer in komen?
    En nou niet zeggen dat 'die moeder geen piemel heeft dus dat dat anders is', want zij heeft tenslotte (meestal) 2 borsten waarmee ze iemand zn oog uit kan steken (bwvs) :rolleyes:
     
  9. Trirani

    Trirani Fanatiek lid

    6 aug 2013
    1.260
    1.090
    113
    Vrouw
    Waar ik ben
    Een man die zich omkleedt in de mannenkleedkamer. Neeee!!! Dat verwacht je daar toch niet!

    Natuurlijk staat hij in zijn recht en is de vrouw in kwestie overdreven en ik vind de beschreven reactie van haar onbeschoft.

    Dat gezegd hebbende:
    Zelf had ik onder deze omstandigheden gekozen (zelf zwemmen bij vooral kinderen-zwemles-tijd) om bij veel omkledende kinderen, al die kids niet bloot te stellen aan volwassen geslachtsdelen als je een andere keuze hebt. Niet omdat het raar is, maar omdat je gewoon van tevoren weet dat niet iedereen dit prettig vindt.
    En ja, bij (externe) geslachtsdelen op ooghoogte van die kids, snap ik best dat niet iedereen daarop wacht in een drukke kleedkamer en niet stilstaande, krioelende kinderen.
    Tenminste, met mijn ADHD'er bij zwemles botste hij echt wel op tegen anderen in die overvolle, luide en oververhitte kleedkamer. Liever dan niet tegen een ontbloot geslachtsdeel voor beide partijen.
    Gelukkig had hij zijn A en B in 6 maanden ;).
     
  10. Picaris

    Picaris Actief lid

    12 jun 2011
    302
    120
    43
    Ringkøbing, Denmark
    Welkom in Denemarken!

    De gemiddelde Deen kijkt geschokt hoe een Hollands gezin zich gedraagt voordat zij gaan zwemmen en andersom ook als ik het zo lees :)

    Om te beginnen zijn er twee kleedruimten, heren en dames. Tot 6 jaar mogen kinderen in de andere kleedkamer omkleden, daarna moeten ze naar de kleedkamer van hun eigen geslacht.
    Iedereen kleed zich uit, en gaat uitgebreid naakt douchen in een vierkante ruimte met zo'n 10 douches. Volwassenen en kinderen samen dus. Op de grond staat een badje wat je kunt vullen voor je kleine, of je legt je baby even op een aankleedkussen op de grond waar je ze lekker warm doucht. Daarna trek je pas je zwemkleding aan.
    Niemand gaapt of staart, niemand vindt dit raar. Kinderen douchen op school met het eigen geslacht vanaf 6 jaar.

    Mijn zoons kijken derhalve regelmatig naar de eenogige slang van een plaatsgenoot vermoed ik, ze hebben het er nooit over in ieder geval :)

    Met zwemlessen en eindeloos treuzelende kinderen kijk je even lief naar de pappa van een klasgenootje die dan de boel even aanspoort aan zijn kant, of je wordt zelf even lief aangekeken, opgelost!
     
    Elsss, Denise K, SAARC en 4 anderen vinden dit leuk.
  11. dreames

    dreames VIP lid

    9 dec 2007
    7.457
    3.708
    113
    Nogal een verschil in mijn ogen of jou zoon jouw blote doos ziet of die van een wildvreemde.
     
  12. Mystiek

    Mystiek Fanatiek lid

    19 okt 2013
    2.646
    1.529
    113
    OV
    Nou, zo hoort het toch ook? Je hebt twee soorten lichamen, en zelfs die verschillen niet zo heel erg op een paar punten na. Doe even moeilijk zeg...

    Ik vind het niet zorgwekkend als een kind een volwassene zich ziet omkleden. Wat ik wel zorgwekkend vind is dat veel volwassenen een menselijk lichaam zien als iets onfatsoenlijks, wat je niet eens mag laten zien om snel en efficiënt andere kleren aan te trekken. Wil je je kinderen echt leren dat een lichaam iets is om gestrest te verbergen?
     
    SAARC, Heartofhope, GroeneBomen en 3 anderen vinden dit leuk.
  13. Aszz

    Aszz Niet meer actief

    Ik vindt juist dat preutse veel erger.
    Het is maar een bloot lijf, en heeft helemaal niks seksueels.
    Ik heb mijn puber al een paar keer meegenomen naar de sauna, vindt hij heerlijk. En de jongste kan ook niet wachten.
    Ik ben er van overtuigd dat het goed voor hem is, voor zijn zelfvertrouwen maar het geeft hem ook ‘vrijheid’. En dan vooral in het accepteren dat er mensen in allerlei vormen en maten zijn, het zorgt er voor dat hij comfortabel met zijn eigen lichaam is. En niet zo wereldvreemd dat als ze een blote borst en/of piemel zien, helemaal van de wap zijn.
    Of dat ze zich in allerlei bochten wringen om zich bedenkt om te kleden, alsof je je voor je lichaam moet schamen.
     
    sprits, Schuurpapier, femkes en 3 anderen vinden dit leuk.
  14. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.692
    3.477
    113
    Ik heb al meerdere malen gezegd dat het mij gaat om blote volwassenen tussen vreemde kinderen, dus zowel vaders als moeders. En ik lees een paar keer de opmerking ‘dan moet je niet in een familiekleedkamer gaan staan’, maar we hebben het hier over ZWEMLES. Dat je niet kan zeuren als je bewust met je kinderen in een gedeelde kleedkamer gaat bij recreatief zwemmen snap ik. Maar het ging hier om zwemles en een vader die tijdens de les baantjes ging trekken. Prima en normaliter ben je op je plaats in de herenkleedkamer, maar als die volstaat met kinderen en andere ouders, die op dat moment in die kleedkamer MOETEN zijn, dan vind ik het niet meer dan logisch dat je gewoon even in een klein hokje je omkleed. Kwestie van rekening houden met elkaar. Los van mijn kinderen zit ik zelf nl ook echt niet te wachten op een vreemde mannenpiemel voor m’n neus op de woensdagmiddag.
     
    dreames vindt dit leuk.
  15. Kukido

    Kukido Fanatiek lid

    16 jun 2016
    2.286
    2.898
    113
    Maar als je je enkel omkleed dan toon je toch niet je naakte lijf?

    Ja, als je dan roept: "kijk mijn naakte lijf eens" dan wel. Maar dat gebeurt niet.
     
  16. Mystiek

    Mystiek Fanatiek lid

    19 okt 2013
    2.646
    1.529
    113
    OV
    Ik raad je dan aan om op woensdagmiddag herenkleedkamers te vermijden. Dat is namelijk waar mannen zich omkleden, en dat verandert niet met waar jij op zit te wachten.
     
    Oilell, Schuurpapier, SAARC en 4 anderen vinden dit leuk.
  17. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.692
    3.477
    113
    Sorry hoor, dat heb ik echt nog nooit gezien en heb echt heel wat campings gezien in m’n leven. Misschien eens een verdwaalde blote dreumes, maar dan heb je t wel gehad. Ben benieuwd waar je woont.
     
  18. edelweiss

    edelweiss VIP lid

    24 jan 2013
    7.328
    474
    83

    Wij stonden op de camping in beskens en in cadzand. Ik kom zelf uit de regio Arnhem
     
  19. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.692
    3.477
    113
    Dat doe ik ook zeker, maar als ik geacht word met mijn zoontje gebruik te maken van de jongenskleedkamer dan vind ik het we zo sociaal als eventueel zwemmende mannen even wachten met gebruik maken van die kleedkamer tot de zwemlesklanten daar weg zijn.
     
  20. Emma86

    Emma86 VIP lid

    25 jun 2012
    5.158
    2.055
    113
    Vrouw
    Nederland
    Ik liep als klein meisje vroeger ook in mijn blote kont op het strand, tijdens de vakantie. En shock, daar zijn zelfs foto's van.
    Nu is er inderdaad geen haar op m'n hoofd die eraan denkt om mijn kind bloot op een openbare plek te laten lopen.
     
    Evanesco vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina