Slowcooker staat al heel de dag aan met butterchicken. Straks nog rijst,naan en erwten en wortelen erbij maken
Witlof met ham en kaas uit de oven. Aardappel gratin Gebardeerde gevulde kipfilet Zelfgemaakte chocolade pudding met slagroom na.
Ik had lasagnette op de planning maar ben vergeten vlees uit de vriezer te halen (alweer) dus we bestellen pizza vanavond en morgen dan maar de lasagnette.
Man en dochter eten bij m'n schoonouders, ze eten andijvie stamppot met spekjes en een bal gehakt. Ik eet op mn werk, nog geen idee wat..
Rode curry met kip, zoete aardappel, bosui en koriander en daarbij een Thaise salade met komkommer, mango’s en pinda’s
Vandaag broodbakdag waar ik wel even mee bezig ben, dus heb een bak pompoensoep uit de vriezer gehaald. Met uiteraard warm brood, en maak nog een eiersalade erbij.
Ik vergat het ook vaak maar wat echt goed werkt voor mij is de dag van tevoren bepalen wat we gaan eten (weekmenu werkt hier niet echt) zodat ik vlees in de koelkast kan ontdooien.
Ik heb juist sinds vorige week een weekmenu ingesteld zodat ik nog maar 1x per week boodschappen hoef te doen / bestellen. En ik moet zeggen er gaat nu veel minder de prullenbak in doordat op nu op is. Dus dat bevalt me wel. Ik moet mezelf aanleren als ik in de avond brood voor de volgende dag uit de vriezer haal ook meteen vlees te pakken om in de koelkast te ontdooien.
Ik gooi eigenlijk ook nooit iets weg maar zo'n schema zou me ontzettend veel stress geven haha (omdat ik dan vind dat ik me er hoe dan ook aan moet houden), hier trouwens ook gewoon 1x in de week boodschappen. Soms hebben tussendoor nog een zakje rijst ofzo nodig maar daarvoor hoef ik gelukkig niet naar de supermarkt.