Ik lepel ook wel eens een kroket uit maar dat is dan om de vulling weg te gooien en alleen de krokante korst op te eten
Tony Chocolonely de oranje Mayonaise op/met alles Kaas op/met alles Lays paprika chips de oven baked Sushi Snoep van de kinderen XD
Rockyroad. Dan het liefste met melk chocolade, hazelnoot, spekjes, chocolade pops en een caramel dip. Ik heb het al even niet op maar dit moet ik echt niet in de koelkast hebben liggen.
Nog nooit van gehoord dus google het net omdat het lekker klinkt. Dat ziet er echt goddelijk uit kan je dat ergens kant en klaar kopen of maak je dat zelf?
Dat is heel makkelijk zelf te maken. Dan zit er ook precies in wat je zelf lekker vind. Het enige wat je hoeft te doen is het smelten van de chocolade, mengen en uit laten harden.
Een verse croissant met filet american en komkommer.. Ik mis het enorm. Chips met chocolade is ook een hele fijne combi.
Ijskoffie van starbucks caramel macchiato gewoon die je in de supermarkt kan kopen. Zo lekker! En plakje roombotercake met kant en klaar vers opgeklopte slagroom. Heerlijk! Zo’n goedkope vette cake en dan een flinke dot slagroom erop maar wel alleen de verse slagroom anders is het minder lekker. Oh en gebakjes van de bakker de hazelnootschuim of de mokkaschuim. Zo lekker maar alleen zo duur dus voor heel af en toe
Oeh ik bedenk net weer wat, denk dat ik dat straks ook ga halen want heb er nu echt trek in, de banketbakker hier in de buurt heeft sinds een paar maanden tompouce vlaai. Een hele lekkere krokante koekbodem, met daarop gele pudding, slagroom en daarop de bovenkant van een tompouce. Om je vingers bij af te likken zo lekker.
Soms ga ik alleen door de mcdrive. De kids gaan maar 2x per jaar en ik een stukje vaker... Chips met dipsaus vind ik ook zo lekker...
Hahahahaha jaa de korst is het lekkerst! Ik lepel hem ook eerst leeg maar gooi de vulling niet weg. Die vind ik toch ook wel erg lekker, gemixt met mayo
Door dit topic had ik zo een trek in tompouce vlaai. Ik naar de banketbakker vanmiddag was die al uitverkocht. Nu iets meegenomen wat bijna net zo lekker is. Knapperige koekbodem, laag gele room, laag slagroom, laag fijne hazelnoot, en bovenop een laag hazelnootschuim.