Uitgerekend 1 t/m 15 mei 2020

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door FVG, 24 aug 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Julias

    Julias Fanatiek lid

    20 mrt 2015
    2.546
    1.868
    113
    Hier helaas wederom een afbuiging en nu naar p10 :cry: met name haar buikje is klein...
    De gyn stelde wel gerust met dat tussen p15 en p21 wel 1,5 mm verschil zit. Zij blijft mij monitoren en ik moet nu volgende week voor de doorstroom en vruchtwater check komen. Voor nu zag alles er verder wel gewoon mooi uit.

    Ik heb wel even naar het verwachtingsbeeld gevraagd en wat ze nu dus doen, is rond de p10 waardes wekelijkse controle. Is deze 3x op rij goed, dan mag het weer 2 wekelijks. Is het niet goed, zal ik vaker moeten en ctg, maar aangezien de beweging zo duidelijk is, is dit waarschijnlijk niet nodig. Mocht ze zo doorgaan is het een inleiding bij 38 weken. Dit alles dus geheel afhankelijk van hoe ze het doet en waar ze op uitkomt. Voor nu bereid ik me voor op 38 weken.

    Ik heb 2 pracht exemplaren die bewijzen dat het goed kan komen, maar toch is het verdriet er weer..
     
  2. Mississippi

    Mississippi VIP lid

    10 feb 2012
    10.511
    4.635
    113
    Balen zeg! Kan me voorstellen dat het enorm spannend is zo :( blijf vasthouden aan de goede uitkomst bij je andere twee kanjers! Ik duim mee!

    Jeetje meiden, 29 weken alweer! :) Nog Max 10 weken voor mij, het echte aftellen is begonnen!
    Het voelt nog niet echt zo, kan ook nog niks doen qua kamertje enzo ivm de zolder die pas half maart wordt aangepakt.

    Komende week gaan we lekker weekje weg, zo’n zin in! Gek idee dat het de laatste vakantie met zijn viertjes zal zijn ;)

    Zijn jullie er al uit qua naam? Hier is het toch nog twijfel... vind het maar lastig!
     
    urfebe, Louise11110 en loezzzje vinden dit leuk.
  3. loezzzje

    loezzzje Actief lid

    30 aug 2019
    247
    411
    63
    Vrouw
    Oh @Julias wat vervelend! Ik weet hoe je je voelt :( Is de doorbloeding wel goed of gaan ze dat nu checken? Hopen dat je met 38 weken mag bevallen en dat het niet slechter wordt en de baby misschien eerder komt. Of is daar geen aanleiding toe? Ik duim voor je!

    @Mississippi veel plezier op vakantie! Ja wij zijn er inmiddels uit. Jongensnaam hadden we al en we zijn er eindelijk over de meisjesnaam ook uit. Geboortekaartjes ziin ook uitgezocht, ik moet ze alleen nog “finetunen” en straks als de baby geboren is dan moeten natuurlijk de juiste gegevens erop. Heb nu eerst 2 proefafdrukken besteld die thuis zullen komen dus daar ben ik ook wel benieuwd naar.
     
    Mississippi vindt dit leuk.
  4. urfebe

    urfebe Fanatiek lid

    25 sep 2014
    2.529
    1.234
    113
    Vrouw
    Super dat baby z'n eigen lijn nu volgt Loezzzje! Goed zo baby, lekker groeien! Mooie kunstwerken ook van je dochter, te schattig!

    He vervelend die onzekerheid Julias, niks aan :(

    Heerlijk een weekje weg Mississippi! Geniet ervan! Wij gaan ook een weekendje, morgen na zwemles lekker op pad en straks inpakken. Veel zin in :)

    @namen jongensnaam zijn we het nog niet over eens. Maar we hebben nu 1 optie die ik leuk vind en mn man heeft geen opties. Dus we gaan het zien :)
    meisjesnamen: gisteren de laatste 2 namen uit ons bakje, waarvan K. de ene het leukst vindt ik en de andere, dus we houden ze nog beide. We vinden allebei de naam van de ander ook leuk, maar de ene leuker, dus zeer waarschijnlijk wordt het wel een van de twee. Ienemienemutte... ofzo... hahaha :)

    @blessings wat fijn dat baby zo mooi gemiddeld groeit! Superfijn na een grote baby inderdaad zeg.

    mijn schoonzusje is nog niet bevallen, 40.4 vandaag. Zo spannend!
     
  5. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    @Julias balen dat ze toch weer wat terug gezakt is op de lijn :( maar je hebt idd 2 prachtige exemplaren die je hopelijk wat positieve gedachten kunnen geven dat deze dame er ook wel komt!

    @Mississippi heerlijk nog een weekje ertussenuit! Veel plezier.
    De naam ben ik er denk ik wel uit, mijn man niet, die blijft maar met andere namen aankomen :roflmao:

    @urfebe je schoonzus maakt het spannend :p zover hoop ik echt niet te komen, overtijd gaan lijkt me echt ruk :oops: maar verwacht dat dat niet gebeurt, ze kwamen hier allemaal eerder.
     
    urfebe en Mississippi vinden dit leuk.
  6. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    Gisteravond voelde ik de baby voor het eerst hikken, en vanochtend weer, dus het is begonnen, de hik periode :roflmao: andere kids hadden echt mega vaak de hik, haha. Hebben jullie het al een keer gevoeld?
     
    Loeki82, loezzzje, Louise11110 en 2 anderen vinden dit leuk.
  7. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    We zitten nu trouwens allemaal officieel in het 3e trimester!
     
    Loeki82, loezzzje, Louise11110 en 3 anderen vinden dit leuk.
  8. Julias

    Julias Fanatiek lid

    20 mrt 2015
    2.546
    1.868
    113
    Die onzekerheid is ruk inderdaad. Ook al weet ik best wat me ongeveer te wachten staat. Super stom, want opzich kan ik het allemaal heel goed relativeren, maar kan er echt niet zonder tranen over praten... Alleen als ik er al aan denk schieten de tranen al in mijn ogen...

    3e trimester! Hoeraaa!!!

    De hik heb ik nog niet gevoeld, alhoewel, ik ga er eens even op letten!

    Wij hebben steeds een nieuwe optie voor een naam :roflmao: knopen doorhakken is niet ons ding zeg maar!
     
    urfebe vindt dit leuk.
  9. blessings

    blessings Fanatiek lid

    7 dec 2015
    1.079
    1.538
    113
    Vrouw
    Oh ja dat voelde ik eigenlijk al vanaf 24 weken. Bijna elke dag heeft hij wel even de hik. Arm kind haha
     
  10. Rapunzel

    Rapunzel Fanatiek lid

    14 dec 2012
    4.169
    5.717
    113
    @Julias kan het me heel goed voorstellen hoor, mijn dochter zat ook onder de P10 lijn en ik heb me toch wat afgejankt :oops: uiteindelijk trok het op naar de P30, kreeg ik weer te horen dat ik te weinig vruchtwater had, en weeeer janken. Bij haar is alles gewoon goedgekomen uiteindelijk, maar die hormonen zijn ook niet niks, hele dikke knuffel, jullie meisje komt er echt wel!

    @blessings whaha die was er snel bij :roflmao: ik had nu voor het eerst dat ik dacht, ja dit gaat op een regelmatig ritme :p


    Vanmiddag weer de herkansing van de 3d echo, wish me luck :rolleyes: ik zorg dat ik koffie van te voren drink en nog wat snoep ofzo, even zorgen dat ie flink wakker is :roflmao:
     
    loezzzje en Mississippi vinden dit leuk.
  11. blessings

    blessings Fanatiek lid

    7 dec 2015
    1.079
    1.538
    113
    Vrouw
    Veel plezier!!! :D
    En baby, luister naar je moeder! :cool:
     
    Rapunzel vindt dit leuk.
  12. Julias

    Julias Fanatiek lid

    20 mrt 2015
    2.546
    1.868
    113
    Ja joh hoe fijn die extra controle ook is, het blijft steeds spannend en onzeker en leven tussen hoop en vrees... Heel fijn dat het bij jou wel weer optrok omhoog! Hormonsters zijn het!

    En 3d echo geslaagd???
     
  13. FVG

    FVG Actief lid

    8 mrt 2019
    313
    377
    63
    Ik zit er eventjes helemaal door! Kan niet stoppen met huilen!
    Mijn vriend kan zo'n kl**tzak zijn! Ik heb een enorm zware week op werk gehad dus viel in slaap toen ik deze avond thuis kwam op de zetel. Zit hij wat te zeuren omdat ik nog niet gekookt heb, de deurmat nog niet terug ligt na het uitwassen, de lakentjes nog niet gewassen zijn, de microgolfoven uitgekuist moet worden, ... En ik maar moet stoppen met werken omdat het te zwaar is (terwijl ze daar goed voor me zorgen en taken willen overnemen of zeggen doe maar rustig) en dat terwijl ik vooruit schuifel van de pijn (stramme spieren van slapen in de zetel) met tranen in mijn ogen. Ik ben nu zo boos op hem! Geen respect heeft hij voor mij als zwangere vrouw!

    Sorry voor dit egoberichtje maar het moest er even uit! Hij zit nu boven te koppig te wezen en ik in de zetel te huilen... Hoe kan ik nu op zo'n vent rekenen na de bevalling of deze laatste twee maanden!
     
  14. Lisa890

    Lisa890 Fanatiek lid

    28 aug 2018
    1.928
    2.408
    113
    Vrouw
    @Julias Oh meid toch wat een stress, dikke dikke knuffel! Je hebt inderdaad al 2 prachtexemplaren die bewezen hebben dat alles gewoon goed kan komen.
    Dat zal deze keer ook zo zijn, ik geloof er in! Maar in tussentijd snap ik helemaal dat het erg spannende weken zijn voor jou. Ik duim voor je mee!

    @FVG Wow dat is helemaal niet hoe je wil dat je partner zich gedraagt in deze periode o_O Die microgolfoven kan hij zelf ook wel eens uitkuisen toch, en die voetmat terug leggen ook enz :rolleyes:
    Ik zou ook razend worden!
    Ik hoop voor jou dat hij straks inziet dat hij in fout was en jou wat rust kan gunnen. Heb je wat kunnen slapen vannacht?
     
    Julias vindt dit leuk.
  15. Kyra77

    Kyra77 Fanatiek lid

    3 jan 2015
    1.979
    552
    113
    Dikke knuffel voor jou meis. Ik zou het er met 'm op een goed moment eens goed over hebben. Wat't met je doet en wat je soms wel of niet kan. En hoe jullie de tijd na de geboorte allebei zien. Want dit is absoluut niet steunend naar jou toe. Ik moet zeggen dat mijn vriend in 't verleden ook zo zou hebben kunnen reageren. Bij hem komt 't dan voort uit z'n eigen perfectionisme en de wens om alles voor de kleine perfect in orde te hebben.
     
  16. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Lieve @FVG als allereerst een dikke knuffel voor jou!
    Ik moet zeggen dat ik het op een punt eens ben met je man. Als je naast je werk thuis niks meer gedaan krijgt dan is het echt tijd om minder te gaan werken of te stoppen. Je bent zwanger! Dat is hartstikke vermoeiend. En hoe lief je collega's ook zijn door je werk uit handen te nemen, neemt niet weg dat je er wel bent en alle prikkels mee krijgt. Dus in dat opzicht ben ik het zeker met hem eens.

    Op de andere punten vind ik hem nogal horkerig, maar misschien vind hij het spannend of begrijpt het niet helemaal. Tijd om eens met hem om de tafel te gaanben er rustig over te praten?



    Hier gaat het goed. Wel erg moe en ik slaap zeer slecht. Als ik 5 uur red op een nacht is het veel.
    Ik heb besloten halve dagen te gaan werken. Dat is echt een hele opluchting, meer ruimte en tijd om eens uit te rusten! Heerlijk.
     
  17. FVG

    FVG Actief lid

    8 mrt 2019
    313
    377
    63
    Bedankt dames! Ik heb deze nacht wel kunnen slapen hoor. Straks moeten we het er nog wel eens over hebben want momenteel negeren we elkaar maar hij is nog werken.
    @Louise11110 Ik krijg thuis nog wel dingen gedaan hoor maar op mijn tempo (dat mijn lichaam bepaalt). Zo heb ik dus wel alles gedaan van het 'lijstje' gisteren (en nog meer zelfs waar ik zin in had) maar gespreid over de avond en met rustpauzes tussen. Hij wil alles meteen in orde en dat gaat nu niet meer, ook niet als ik zou stoppen met werken. Binnen een maandje ga ik sowieso op verlof en heb nog maar 14 werkdagen! Dat moet lukken dus.
    Dit gedrag komt inderdaad ook wel vanuit zijn perfectionisme om alles netjes en op tijd klaar te hebben. Ik denk ook dat hij niet zo goed weet hoe hij met een zwangere vrouw moet omgaan en steunen. De ene dag is hij superlief en doet hij superveel voor me, de andere dag is het zoals gisteren. Ach, iedereen heeft mindere dagen zeker. Ik zal zeker ook een deel schuldig zijn (ja, die werkweek was zwaar maar ik kon er niet onderuit en moest erdoor en de andere 14 werkdagen nu worden rustiger want mijn vervanging is er dus kan de taken al verdelen) en die hormonen zullen mijn traanklieren ook nog wel een extra duwtje hebben gegeven. In ieder geval straks hopelijk goed praten en het terug goed maken! Bedankt dames voor jullie reacties! Dat doet deugd!
     
    Louise11110 en Kyra77 vinden dit leuk.
  18. Julias

    Julias Fanatiek lid

    20 mrt 2015
    2.546
    1.868
    113
    @FVG lastig hoor geen begrip op sommige momenten... Vaak is het ook gewoon de manier waarop iets gezegd wordt die zo vervelend is...

    De slaap is hier ook ver te zoeken. 5 of 6 uur en dan lig ik gewoon wakker.... Zooooo moe, maar gewoon de slaap niet meer kunnen vatten... Ben net na de verfklus bijna al zittend op de grond tegen de muur in slaap gevallen... Haha moest nog een klein hoekje en had geen puf om omhoog te komen. Het is iig goed opgeschoten vandaag, dus nu voor pampus op de bank.
     
    Louise11110 vindt dit leuk.
  19. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    urfebe, Jeanine1995, Kyra77 en 6 anderen vinden dit leuk.
  20. Jeanine1995

    18 sep 2018
    69
    152
    33
    Vrouw
    Yesss 30 weken vandaag! :)
     
    urfebe, Loeki82, blessings en 4 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina