Ik had van de week kippensoep van ashley Willems geprobeerd, maar word geen blijvertje. Volgende week maar een andere soep proberen. Morgen gaat er een gehaktbrood in.
Heerlijk! Alleen het zout wat je er op moet strooien kreeg ik er niet goed meer af dus de volgende keer laat ik dat achterwege
Iemand nog een lekker recept voor een gerecht met biefstuk uit de slowcooker? Ik heb vandaag een hele kip erin gehad (daarna even onder de gril voor een krokant vel) en dat was erg geslaagd!
Gister had ik surinaams rundvlees maar dat vonden we erg smaakloos. Volgende keer voeg ik wat sambal ofzo toe. Nu zit er chili con carne in
Ik vond er ook niet zo veel aan. Hier komt hij gewoon niet meer terug op het menu. Jammer, want het recept klonk veelbelovend.
Had je de kip gemarineerd? En hoelang heb je hem erin gedaan? Ik zou weer een keer cola kip ofzo in de slowcooker willen maken
Ik zit met een dilemma. Wil morgen een hele kip in de slowcooker doen. Maar we zijn de hele dag in het ziekenhuis. De kip moet ongeveer 4 uur. Maar dan moet tie dus uren op de warmhoudstand, zou dat de kip niet enorm droog maken?
Daarom maak ik geen voorgerechten als ik niet thuis ben. Mijn ervaring is dus wel dat het droog word.
Ik heb het afgelopen woensdag gedaan. 5 uur op low daarna nog 2 uur op warmhoudstand en de kip was heerlijk. Ik had de tip ergens gelezen om de kip op een bedje van uien te leggen tegen uitdrogen. Weet niet of dat mede de reden was dat de kip zo lekker was. Hij moest trouwens wel nog even 10 minuten in de gril voor het krokante velletje.
Ik had de kip ingesmeerd met kippenkruiden en wat cayun kruiden. En na 5 uur low (en 2 uur warmhoud) nog even 10 minuutjes in de grill want hij kwam met slap vel uit de slowcooker. Na de gril zat er een heerlijk krokant korstje op. Deze gaan we zeker vaker doen in het weekend met patat erbij. Ik had 1 kip voor 3 personen en dat was wel wat karig. Volgende keer een halve kip per persoon.
Heeft iemand enig idee of er bakpapier in de slowcooker mag/kan? Ik vind kipfilet met deze kruiden altijd zo lekker. Ik denk dat als dit in de slowcooker kan de kipfilet er malser uitkomt en de kruiden nog beter in kunnen trekken. Bekijk bijlage 644151