Naderende miskraam of nog hoop?

Discussie in 'Miskraam' gestart door nosilla, 28 feb 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. nosilla

    nosilla Fanatiek lid

    31 okt 2016
    1.579
    972
    113
    Vrouw
    Niet in Nederland
    Hallo! Wil eventjes mijn verhaal kwijt want ben benieuwd wat jullie hiervan denken en of er anderen misschien hetzelfde hadden.

    Volgens mijn laatste menstruatie (12-01) zou ik nu 6+5 weken zijn. Normaal heb ik meestal een cyclus van 28 dagen. Vanaf het begin weet ik al dat ik eigenlijk niet al 6+5 weken zwanger kan zijn, want had in januari een late ovulatie (op dag 18/19) dus logischerwijs is de innesteling dan later en mijn cyclus dan ook langer dus let niet op mijn banner. Afgelopen dinsdagavond had ik bij het afvegen bruin/roze slijm. Daarna ook wat rood. Vervolgens woensdag voornamelijk bruin. Gister ook meer roze rood. Eigenlijk alleen bij het afvegen, dus het stroomt er niet uit en vannacht is er ook niks gekomen. Vanochtend nadat ik was opgestaan wel wat meer, maar dat is denk hetgeen wat ik 's nachts verloren ben en in liggende positie komt het er natuurlijk minder makkelijk uit. Woensdag ben ik tussen de middag bij de verloskundige langs gegaan, zij zou een echo maken. Ze gaf gelijk al aan (toen nog uitgaande van de eerste dag van mijn laatste menstruatie) dat het nog vroeg was en mogelijk was dat we nog niks konden zien. Er was tijdens de echo inderdaad niks te zien, de verloskundige dacht dus dat ik minder ver was, zij dacht aan een week of 5 à 5,5. Ik moest 2 x bloed laten prikken met een interval van 48u en heb dus gisterochtend voor het eerst bloed geprikt, mijn HcG correspondeert met een zwangerschap van 3 weken sinds de bevruchting. Mijn zwangerschapssymptomen zijn nog nagenoeg hetzelfde, sinds dinsdagochtend ook last van lichte ochtendmisselijkheid. Alleen mijn borsten zijn iets minder pijnlijk. Verder heb ik ook geen echte buikpijn, soms wel zo'n licht menstruatiegevoel maar dat kun je natuurlijk toch wel hebben tijdens een zwangerschap.

    Sorry, het is een heel verhaal geworden maar wilde het zo duidelijk mogelijk uitleggen. Wat denken jullie? Iemand met zo'n zelfde ervaring? Ik wil graag positief blijven maar wil ook reëel zijn.
     
    Kleinewonder31 vindt dit leuk.
  2. zonnetje2015

    zonnetje2015 VIP lid

    13 sep 2014
    9.435
    4.239
    113
    Ik denk dat je niet veel meer kunt dan de volgende hcg meting afwachten
    Wanneer deze goed verdubbeld ziet het er voor nu goed uit. Als dit niet het geval is is het geen goed nieuws. Belangrijk is dat je bij.de volgende uitslag de waardes opvraagt

    Wanneer heb je je eerste duidelijk positieve test gehad?
     
  3. Loes23

    Loes23 Actief lid

    23 jul 2013
    410
    365
    63
    Bloedverlies wil niet altijd wat zeggen. Bij mijn eerste zwangerschap had ik ook steeds beetjes bruin verlies. Ik dacht echt dat ik een miskraam kreeg. Maar na 10 dagen stopte het.. Bij de tweede was ik voorbereid dat dit kon gebeuren.. dit keer had ik niet alleen bruinige afscheiding.. ik had ook echt een flinke bloeding met veel helder rood bloed. Weer dacht ik, dit is niet goed! Bij mij hebben ze toen ook een echo gemaakt omdat ik dat graag wilde, maar er was ook niks te zien. Hoorde wel bij het termijn. Omdat ik al eerder mijn HCG had laten prikken, konden ze wel meteen zien dat het netjes verdubbeld was. Nu lopen er twee heerlijke mannetjes in huis rond. Dus bloedverlies wil niet altijd zeggen dat het mis is. Ik had nooit buikpijn/hevige krampen (wel menstruatie achtig gevoel) Maar het maakt je zo onzeker. Hopelijk zijn snel de eerste 12 weken voorbij!!
     

Deel Deze Pagina