Ik heb ook niet zo'n grote oven, maar maak altijd een plaatpizza, (dus nooit van die ronde) en daar kunnen we met z'n vieren goed van eten, vaak blijft er nog wat over zelfs.
Gister wilden we eten bestellen bij een restaurant hier uit de buurt,was ie dicht haha. Dus zelf maar patatjes gebakken. Vandaag eten we wortels,aardappels en een krokante kipfilet schnitzel
Kipfilet Romana van Knorr... stond nog in de voorraadkast en die gaan we eens even een beetje leeg maken om wat ruimte te maken voor potten. Wil graag pasta’s en spullen gaan opslaan in potten.
We hebben een ingebouwde combimagnetron (juist verhuist). Ik doe nu 2 plaatpizza's door de helft. Dan kan er één halve per keer in. Dus zo'n 4x 20 minuten. We kijken nu toch online vast maar rond voor een normale oven (met rooster en bakplaat)
Vanavond pastasalade met volkoren penne, kip, zongedroogde tomaten, cherrytomaten, mozarella, pesto, paprika ed.
Had nog nooit van taquitos gehoord! Doe je dit zelf frituren of kan je dit kant en klaar kopen? Lijkt mij lekker namelijk