Gaan voor 1e 2e 3e kindje najaar 2017 deel 2!!

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door rissie10, 27 feb 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Doornroosje94

    Doornroosje94 Fanatiek lid

    13 okt 2017
    1.229
    1.190
    113
    Vrouw
    En ik moet dit even ergens kwijt... mijn beste vriendin is ongepland zwanger, ze heeft een stabiele relatie, leeftijd om kinderen te krijgen ed maar twijfelt toch om het kindje te laten weghalen, haar goed recht uiteraard en ik probeer een goede vriendin voor haar te zijn maar dit gaat zo hard tegen mijn gevoel in, vind dit echt heel heel moeilijk.... ze heeft net een hele mooie eerste echo gehad en ze is gewoon niet blij en weet nog niet wat ze gaat doen... ik had 1,5j geleden alles over voor een mooie echo met een kloppend hart en zij overweegt serieus om dit wonder weg te halen om dan over 2j als het wel past gewoon een nieuwe te maken...
    Tegen haar probeer ik heel begripvol te zijn hoor, ze blijft mijn beste vriendin maar dit is voor mij toch wel een gevoelige snaar zo blijkt
     
  2. River87

    River87 Fanatiek lid

    28 nov 2016
    1.315
    1.063
    113
    @rissie10 na een postnale depressie lijkt me helemaal een stap zeg.. was je niet juist bang dat je dat weer zou krijgen?

    Ik heb me namelijk ook zo slecht gevoeld en zo down en huilen echt wanhoops huilen.. dat wens je niemand toe
    Zowel mijn man als k lopen hiervoor beide nu bij de psycholoog om die periode en nasleep te verwerken.
    Toevallig stelde mijn psycholoog laatst voor om een tijd vrij te nemen om een soort van mn verlof over te doen.. dat kon helaas niet maar nu door corona heel veel thuis en zie t toch als moment om extra te genieten
    Het babystuk heb je er dan niet mee terug helaas

    @Doornroosje94 ik was idd altijd jaloers op zwangere en als ik bekende zag van vroeger die jonger waren ofzo ineens met een kinderwagen echt heel erg
    Maar nu denk ik Poehh je zal zwanger zijn.. niet kunnen bukken, maagzuur etc..
    En ben geen zomer mens en die hitte in combi met zwangerschap was voor mij geen goeie combi hield ook enorm vocht vast en we woonde toen nog 3hoog met een plat dak in volle zon..
    Denk als we in het huis waar we nu wonen zaten dat ook wel verschil had gemaakt, maar als k mag kiezen dan liever winter of lente bevallen ;)
     
  3. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    @Doornroosje94 hier precies zelfde gehad met een vriendin. Zij heeft het weggehaald. Snapte en snap nog steeds niet dat ze die keuze gemaakt heeft eigenlijk..
    Niet dat ze niet minder een vriendin erom is maar kan er met mn hoofd niet bij.
    Als je 16 bent is het een heel ander verhaal. Maar iets voor de 30, baan, huis, man en dan weg laten halen.
     
  4. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    Jeetje @River87 wat ontzettend naar dat jij je zo gevoeld hebt zeg :(
    Hoop dat de therapie helpt voor jullie. Vriendin van mij dr kids zijn 10+ en ook zij heeft nog een trauma als ze een baby hoort huilen. Zij heeft er nooit hulp voor gezocht. Goed dat jullie dat wel doen!

    Hier ook een reflux en kma baby die heeeeeel veel gehuild/gekrijst heeft. Ze krijgt nu pepti en omeprazol en het is een totaal ander kind. Herken dr gewoon niet meer!
    Heb er gelukkig geen trauma van maar hqd het geluk dat ze na 23 uur wel sliep. Als je een normale nachtrust hebt kan je veel meer hebben.
     
  5. rissie10

    rissie10 Fanatiek lid

    19 mrt 2015
    3.526
    2.020
    113
    Jaa vond het wel eng en spannend. Maar ik voelde me eindelijk weer goed. En wilde het nog een keer mee maken in de hoop het ok normaal en leuk en als mooi te ervaren . En dat is gelukkig gelukt!

    jeetje wel heftig die psycholoogen toestand.
    @Doornroosje94 Omg wat erg! Snap zulke mensen ook niet hoor. Hoe kon je dat doen.zulle dingen gaan ook echt tegen me gevoel in. Lijkt me erg lastig als het je beste vriendin is. En zeker als je een goeie echo hebt gehad en je het gezien hebt. En dan nu weg halen en over 2 jaar is het wel welkom. Heel vreemd!

    Hier echt drama periode met de jongste,
    Ze wil tussen de middag echt niet in der bedje. Gillen krijsen. En wordt gewoon niet stil. Me man had er bij ons in bed gedaan en dat ging wel goed. Dus nu slaapt ze tussen de middag bij ons in bed Pff. S avonds om 19:00 is er niks aan de hand en gaat ze gewoon in der eigen bed . Maar tegenwoordig rond 12 of 1 wordt ze s nachts wakker en blijft ze huilen. Geef ik der speen. Of melk niks helpt. Ze houd het ok gewoon 1 of 2 uur vol en valt dan weer in slaap. Pfff ! Fase ? Ofzo ,,, heeel irritant .
     
  6. River87

    River87 Fanatiek lid

    28 nov 2016
    1.315
    1.063
    113
    @Doornroosje94 wauw ik lees dat van je vriendin nu pas.. poeh heftig.. Ja tis der eigen keuze mijn keuze zou het niet zijn zeker niet als je alles gewoon ok hebt alleen is het misschien niet het moment waarop je gedacht had maar als er niet echt urgente redenen zijn.. baan kwijt relatie uit dat soort dingen..
    Best kans dat ze later nog spijt krijgt ervan..
    Kan me voorstellen dat t voor je erg lastig is om haar verhaal aan te horen en begrip, knap hoor

    @Yviev ik werk in de kinderopvang en geloof mij in het berin als ik een baby hoorde huilen kneep mn maar samen van ellende.. "Gelukkig " werk ik met peuters dus dat scheelde maar de 2 groepen naast me hadden baby s en soms draaide we ook samen.. uiteindelijk is dat gevoel over gegaan. Laatst hadden we een kindje met krampen en kon die ouders gelukkig wat nieuwe tips geven.

    Bij ons echt alles geprobeerd zelfs een weekje zh opname gehad, maar uiteindelijk moest hij er gewoon over heen groeien en met 4,5maand werd hij zo anders en konden we genieten
    Maar 2 maanden later gingen we klussen en verhuizen in 2weken tijd en daarna raakte me man zijn baan kwijt dus door al die dingen bij elkaar is het eigenlijk dat we beide bij de psycholoog lopen want het heeft ook flinke impact op onze relatie gehad en nu gaat t met beide echt stukken beter

    @rissie10 wel super fijn dat je het een 2de keer op een fijne manier mee hebt kunnen maken!

    Wel lastig nu met t slapen.. wij hadden een tijdje geleden dat s nachts elke keer was, wel gewoon prima gaan slapen maar idd rond 1 huilen.. en dan ieder 1.5uur.. wij dachten aan dromen want altijd wel.weer snel in slaap uiteindelijk toch een zetpil gegeven omdat t misschien toch weleens tanden en kiezen konden zijn.. en dat hielp en hebben we echt een paar nachtjes gedaan en toen was t ok.. tussen de middag geen last.. misschien s avonds een keer zet pil proberenen dan s middags een keer half uur voordat ze gaat slapen?
    Of misschien de plek waar haar bed staat veranderen??
     
  7. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    Heftige tijd @River87! Gelukkig gaat het nu een stuk beter. Fijn!!
     
    River87 vindt dit leuk.
  8. River87

    River87 Fanatiek lid

    28 nov 2016
    1.315
    1.063
    113
    Thnx ja dat was het zeker, gelukkig gaat t nu veel beter :)
     
  9. Sasja88

    Sasja88 Fanatiek lid

    21 aug 2017
    1.809
    1.256
    113
    Vrouw
    Groningen
    Och ik krijg weer geen meldingen!!

    @River87 vervelend dat gevoel en getwijfel. Gelukkig hoef je niet nu te beslissen. Denk er nog even rustig over na! Mijn gevoel en verstand zegt momenteel ook wat anders. N. is steeds koortsig en ik word er zooo moe van pfff. Op zulke momenten wil ik geen tweede. En als ze lief aan het spelen is wel. Wij wachten nog even totdat N. wat groter is en meer begrijpt.. ook manlief is nog steeds van mening dat 1 kind goed is.

    Dames even vraagje. Kan een kindje wel 6 dagen koorts hebben van tandjes? Ze is nu 3 weken koortsvrij geweest. Ze had toen 6 dagen koorts (39,5) dag en nacht en uiteindelijk telefonisch antibiotica voorgeschreven gekregen. Dat sloeg gelijk aan. Ze heeft boven nu 4 tanden.
    Nu is ze sinds een paar dagen weer enorm aan het kwijlen en eet bijna haar vingers op. En sinds gisteren is de koorts er weer.
    Is dit normaal??

    Ik hoorde dat kiezen nog erger zijn?? Pff heb er nu al zin in.......
     
  10. Sasja88

    Sasja88 Fanatiek lid

    21 aug 2017
    1.809
    1.256
    113
    Vrouw
    Groningen
    @Doornroosje94
    Oh nee die vriendin van je!!! Er zijn zoveel dames op dit forum die het kindje zo over zouden nemen.. vind het zo oneerlijk als ze het zou doen.. Maar ja je kan er niks van zeggen. Het is haar keuze.. adviseer haar maar goed!
     
  11. Sasja88

    Sasja88 Fanatiek lid

    21 aug 2017
    1.809
    1.256
    113
    Vrouw
    Groningen
    @rissie10 dat slapen hebben wij soms ook! Alleen overdag wil ze wel Maar ze wordt snachts ook weleens huilend wakker. Ik troost haar dan en dan slaapt ze verder.
    Kunnen nachtangsten zijn. Gaat vast wel weer over hoop ik :roflmao:
     
  12. River87

    River87 Fanatiek lid

    28 nov 2016
    1.315
    1.063
    113
    @Sasja88 haha ja precies die momenten heb ik dat ook laatst was hij blijven hangen met zn vinger enorme jaap bloede.. waarschijnlijk een vaatje geraakt dus bleef gaan.. naar h.a. 3 vingers verbonden het moest gespalkt worden.. maar 3 nachten lang huilen en overdag ipv 2.5uur slaapje van 3 kwartier.. vang voor ontsteking dus naar hap gaven ze aan dat t verband dus erg strak zat.. blaar op 1vinger van boven naar beneden... nou paar keer terug naar h.a. voor nieuw verband.. uiteindelijk op alle 3 de vingers allemaal blaren onstaan.. dus 3 weken lang op controle nu ruim 4 weken verder en hangen nog wat velletjes en een korstje dus t gaat goed nu gelukkig. Maar die nachten in het begin ik dacht oja.. zo was t.. pff en stel je voor er is een baby die je nu ook nog moet flessen.. omg

    En van de week was hij zo lief bezig dat ik net zo moest huilen als toen hij er pas was van trotsheid en geluk en als ik zie hoe enthousiast hij wordt van baby s denk ik ahhh...


    Over tanden en kiezen e heeft de eerste keer idd hele hoge koorts gehad 3 dagen denk.. en daarna nog een paar tandjes en geen koorts..
    Heeft heel lang maar 6 tanden gehad.. en 2 maanden terug at hij zo slecht echt dagen bijna niks dat we zelfs maar brinta zijn gaan geven ipv brood en potjes s avonds ipv dat hij met ons mee uit de pot at. Kreeg 2 nachten koorts en ja hoor ineens weer tanden door.. inmiddels ook kiezen door maar op wat kwijlen daar niks van gemerkt hoor
     
  13. Doornroosje94

    Doornroosje94 Fanatiek lid

    13 okt 2017
    1.229
    1.190
    113
    Vrouw
    In de kraamweek had de oudste een killerrrr oorontsteking, snachts zelfs vaker wakker dan de baby, en kijk, we hebben het op een of andere manier overleefd hahaha
    Je bent wel beter mentaal voorbereid, dat scheelt
     
    River87 vindt dit leuk.
  14. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
  15. Elletje

    Elletje Fanatiek lid

    Begon me de laatste dagen weer een beetje mens te voelen, kreeg weer energie en een beetje eetlust, maar vandaag met vlagen enorm duizelig, heel irritant.
     
  16. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    Fijn dat je je stukje bij beetje beter voelt!
    Goed zout eten vandaag ;)
     
  17. Meisje89

    Meisje89 VIP lid

    9 jun 2009
    7.154
    1.394
    113
    Vrouw
    België
    Hoe is het nog met iedereen?

    @Doornroosje94 hoe is het afgelopen met die vriendin van je? Heeft ze abortus gedaan? Lijkt me vreselijk! Zo onvolwassen ook.. zoveel mensen die smachten naar een kind en dan iemand anders die het gewoon vermoordt, ondanks dat het helemaal gezond is. Gewoon omdat het effe niet uitkomt... jakkes.

    Iedereen nog gezond ook, met heel de corona toestanden? Hier wel!
    Ons meisje is trouwens sinds eind maart zindelijk overdag! Ze heeft soms wel eens een dag dat er een ongelukje tussen zit maar dat is niet zo vaak. Als ze een broek aan heeft dan doet ze er meestal ook wel pipi in haha, dus ze loopt nu eigenlijk 95% van de tijd in blote billen. Het is toch lekker warm nu.
     
  18. Meisje89

    Meisje89 VIP lid

    9 jun 2009
    7.154
    1.394
    113
    Vrouw
    België
    Oh en ik ben voor het eerst sinds 4j en 11m ongesteld :roflmao: valt dat even tegen haha. Ik vond het wel handig zo, zonder cyclus. Ik had een hele stortvloed verwacht en enorm veel pijn maar dat is helemaal niet het geval, oef! Benieuwd hoe lang het zal duren eer ik weer een regelmatige cyclus heb.
     
  19. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    O wow! Ben je nu gestopt met bv?
    Is jullie gezin compleet of zouden jullie graag nog een vierde willen?
     
  20. River87

    River87 Fanatiek lid

    28 nov 2016
    1.315
    1.063
    113

    Gewoon bijna 5jaar niet! Wow
    Hopelijk valt t mee weer iedere maand
     

Deel Deze Pagina