De Walvissenmama's, mama m.b.v. vruchtbaarheidsbehandelingen

Discussie in 'De mama's' gestart door Mamamarin, 30 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Whahhaa....nou, netjes hoor Natas!
    Veel belangrijke steekwoorden onthouden :-D
     
  2. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Whahahahahhaha! Ik sprak vandaag iemand, bij wie de kilo's eerst ook niet gingen, maar waarbij het ineens lukte. Ook zij zei: Geef het de tijd, het komt vanzelf goed. Nou ik zie het wel, maak me er niet zo druk meer om. Lang leve het corrigerende ondergoed! hihihi!
    13 kilo tot aan september vind ik een mooi streefdoel, Liek! Dat wil ik ook wel proberen. Ik denk alleen dat als het in dit tempo gaat, zoals het nu gaat, dat ik dan pas in september 2010 aan 13 kilo kom. Whahahahahah! Sorry, ben een beetje melig!

    Het gastouderbureau kwam praten over de oma-subsidie, dus veel nieuws heb ik er niet over. Het is niet zo heel veel wat ze krijgt, maar het is toch maar mooi meegenomen. Zeker omdat ze het ook nog op de spaarrekening van Tim wil zetten (dat hoeft van ons niet, maar schijnbaar wil oma dat graag).

    Die vrouw ging om half 10 weg, en toen ben ik nog even gaan tafeltennissen. Het was niet zo'n groot succes, want kreeg enorme buikpijn. Blijkbaar is de blaasontsteking hardnekkiger dan ik dacht. Vandaar ook redelijk op tijd weg gegaan. Normaal wil het nog wel eens half drie worden, dan is 1 uur netjes. :p

    Elmo, gefeliciteerd met de vermaanddag van Ruben. Wat een ukkel ben ik, dat had ik toch moeten zien vandaag (euh....gisteren). Ik was blijkbaar bezig met hele andere dingen (blind van woede misschien). ;)

    Natas, toch nog aardig wat onthouden. Het hoofd is toch niet helemaal leeg.

    Lieke, jij bent echt goed bezig. Zolang hou ik het echt niet vol. Doe je dat dan achter elkaar door, of neem je een adempauze? Ik vind 10 minuten op de crosstrainer al veel. Dan heb ik het ook wel gehad. Ik moet zeggen dat ik het ook niet het leukste vind om te doen. Ik doe liever een win/verliesspel. Dan wordt ik fanatiek.

    Wie had het over pizza? Ik heb daar nu echt mega-zin in. Gelukkig kan ik mezelf aardig in toom houden. Als ik een doel heb, dan ga ik daar op af. Maar dat was jullie zeker nog niet opgevallen? ;) Hahahahaha!

    Euh......waar kan je die mooie jurken kopen voor de vollere vrouw? In mei ben ik getuige op een bruiloft, dus heb daar wel oren naar.

    Hahahaha, ik ben niet meer met mijn gewicht bezig en toch gaat mijn hele post erover. ;) Ik moet het iets beter zien te verbergen. Bestaat er een cursus: Hoe verberg ik iets, wat ik wil verbergen? Whahahaha!

    Ik weet niet meer, wat er nog meer geschreven is. Heb nog niet gereageerd op Nollie en Lydia en ElviraR. Of waren die er niet vanavond.

    Nou ik ga afsluiten en dan naar bed. Flip valt in slaap op de bank, dus ook hij moet naar boven worden gebonjourd.

    Au revoir! :p
     
  3. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Normaal ben ik nooit zo van de lange antwoorden. Deze is wel goed gelukt!
     
  4. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Ik had van imani aan de telefoon al gehoord dat hier wat discussies gaande waren. Ze zei het al maar ik heb nu teruggelezen dat jullie het prima gered hebben zonder mijn opmerkingen.
    Wil eigenlijk alleen het volgende er op zeggen en doe dat nu eens niet op een sociaal wenselijke manier.

    Sonja, ik vind dat je idd lekker je mond moet gaan houden.
    A. Ben het gezeur over die voedingen echt beu. Als je een dagmenu opschrijft waar in staat dat je meisje diksap krijgt, denken wij dat dat een menu is wat al een tijdje gevolgd wordt. Als ze dat pas 1x gehad heeft, schrijf het dan niet op als regulier!
    B. Er wordt genoeg op alles gereageerd vind ik. Maar als je jezelf constant blijft herhalen is het voor een ander erg moeilijk om zijn aandacht nog bij jouw verhalen te houden.
    C. Prinses zegt het juist. Het gaat ook om de manier hou je participeert op dit forum. Ik moet toegeven, je hebt het een hele poos alleen over jezelf gehad, maar dat ging nu net een stuk beter. Maar een forum is toch echt actie reactie. Je reageert minimaal op sommige mensen. Dus verwacht ook geen reactie terug. Trouwens wel triest dat je gaat bijhouden hoeveel er op je gereageerd is. Hobby nodig?
    D. Het gezemel over dat Esmee te vroeg geboren is is ook wel klaar. Formeel gezien had je de volgende dag al thuis mogen bevallen. Dus was ze eigenlijk 1 dag echt te vroeg.
    E. Vind het jammer dat je Esmee geeft waar ze om vraagt. Ze heeft zelf nog geen benul van goede voeding. Ook hoop ik dat ze de bouw van papa heeft als ze groter wordt. Ik vrees dat ze anders een kindje wordt dat op school elk jaar door de GGD gevolgd gaat worden vanwege overgewicht. De basis wordt in de eerste jaren gelegd wat een gezond voedingspatroon betreft. Denk dat je niet een voorbeeld kan geven aan de goedbedoelde adviezen van je moeder. Vind ze erg onverstandig en niet van deze tijd.
    F. Ik hoop van harte dat ik er falicant naast zit. wens je meisje een fantastische zorgenloze toekomst.
    G. Ik ken het alfabet ook, zie je wel?
    H. Tabee
     
  5. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Pfieuw....... dat ben ik eindelijk kwijt. Slecht voor je gezondheid hoor, om alles op te kroppen.
    Moest wel errug veel pagina's bijlezen vanaf afgelopen woensdag.
    Ik ben bang dat het gewoonte gaat worden dat ik donderdag en vrijdag niet aanwezig ben. Werk vreet mijn energie compleet op. Tis wel lekker dat ik op vrijdag meteen na werk de wekelijkse boodschappen haal. Zit nu dus nog heerlijk in pyamaatje.
    Ik lepel ff wat dingen uit mijn hoofd op hoor. Moet zo toch echt eens gaan douchen, vandaar.

    Elmo: wat zit jij schandalig te vissen naar felicitaties zeg! Begint gewoon vijf dagen vooraf al aan tromgeroffel. Maar ik kan het Ruben niet aandoen om dit te negeren. Dus: Lieve Ruben. Nog gefeliiteerd met je vermaanddag!
    Wat die stoel betreft. Groep 2 en 3 kan idd ineen. Maar je vergeet dat Ruben nu in groep 0 zit en dus eerst nog naar groep 1 moet. Groep 2 is pas vanaf op zijn vroegst een jaar of 2/3. Daar kunnen ze nl. tot hun 12e in. De Römer Kid Plus is idd één van de besten op dit moment (zonder Isofix). Doe je dus goed aan.
    Ik doe idd wel erg veel onderzoek naar het beste van het beste. Vind het al zoveel kosten allemaal en zou het zonde vinden om dan net de verkeerde keus te maken. Heeft echter ook het gevolg dat ik niet zo even een winkel in kán lopen om iets te kopen. Ben wat dat betreft wel wat dwangmatig denk ik.
    Een buggy hebben wij uiteindelijk niet aangeschaft deze week. Vond de Zapp wel erg leuk, maar ook op het forum hier was er al een heel topic over. Vond toch dat er wel twee grote nadelen aan vast zaten: behangen met boodschappen is niet mogelijk, kan niet in verschillende standen.
    We hebben onze gewone wagen eens wielloos gemaakt en deze blijkt dan opgevouwen vrij weinig ruimte in de kofferbak in te nemen. We gan dus gewoon deze meenemen. Hebben we de beste oplossing voor ons nu denk ik. schrok er gewoon van wat een buggy voetenzak los kost (25-35 euro!) En we hebben 'm toch echt nodig aangezien het weer kan schommelen tussen 15 en 25 graden. Zal maar 2 weken 15 graden zijn. Is het meisje elke keer helemal koud.....
    nancy, fijn dat je hier mee komt tikken. Normaal gesproken ben ik wél lief hoor...... Goh, 4 kilo..... Lekker zo'n veertje. Marin was bij de geboorte al 4710 gram.....
    Weet het niet meer......
    Ga maar eens douchen en dan de stad in. Naar de ANWB en de autostoel bij de babydump ophalen. Leuk leuk leuk
     
  6. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Ohja, natas. bedankt voor de prachtige kaart van Dean. Jouw kaartje is door alle drukte ook vandaag pas op de bus gegaan. Solly
     
  7. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Nou Femke,
    Je bent toch aardig gebleven!
    Je zegt geen onzin en idd......gooi het er maar lekker uit!

    *iedereen is gewaarschuwd, discussie voeren op donderdag of vrijdag :-D*

    Heb idd schandalig zitten vissen....maar wat ben je trots he! Wil elke dag wel vieren :-D

    Ja, ik weet ook dat hij nu in groep 0 zit hoor ;) maar daarom zeg ik, we zijn er nog lang niet uit.
    Willen eerst informeren (lees bij jou alles dubbelchecken) voor we een dure aankoop doen :-D
    Goed dat je gewoon je eigen wagen mee kan / gaat nemen! Die rijdt vast het aller aller lekkerst!

    Prinses,
    Ik dacht dat het gastouderbureau een heel verhaal zou hebben.....ooooooooh.

    C&A heeft trouwens nu een volle mode collectie.
    Geen idee of het iets voor jullie is maar mijn nichtje was er erg leuk geslaagd!

    Nou, wij gaan boodschappen doen en even naar de grote P!

    Lief zijn voor elkaar he :-D
     
  8. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Misschien dan toch maar alleen een keer naar de C&A. Ik ben laatst wel geweest, met Tim en Flip. Maar mannen meenemen uit winkelen (lees:kleding kopen) is hier niet zo'n succes. Die van mij gaan liever de audiozaak in.

    Straks moet ik toch nog een broek ruilen bij de miss Etam, dus misschien nog maar even kijken dan. Alhoewel ik totaal geen zin heb.

    FemkeJ, =D>
     
  9. imani

    imani Bekend lid

    6 nov 2006
    926
    0
    0
    Zo'n vriendin als Femke is in vele opzichten erg handig, bijvoorbeeld bij het doen van bepaalde aankopen. Al het voorwerk is vaak al gedaan.

    Plusmode:
    C&A heeft een collectie plusmode van Dianne, Wehkamp heeft hier ook een deel van.
    En als een galajurk geen optie is, er zijn ook hele mooie pakken a la gala voor vrouwen.

    Charlotte haar eerste tandje is doorgekomen! Gewoon, heel gangbaar onderaan. Maar toch echt een hoera-moment.

    Stofzuiger staat hier te popelen om zijn werk te doen, helaas heeft ie mij nodig om vooruit te komen. Tot later misschien.
     
  10. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Hoera, een tandje voor Charlotte! :)
     
  11. Mamamarin

    Mamamarin VIP lid

    5 mrt 2006
    5.590
    0
    0
    Haha, handig zo'n vriendin als Imani.
    Ze belde over de mijlpaal van ons Lotteke.
    ben ook even gaan controleren.

    3 stuks......

    Boven voor2 en boven rechts

    Maar het is we zo, de eerste tand is een euforiemoment.
    de rest is een opluchting want dan is het gekwijl weer even wat minder.
     
  12. Nancy

    Nancy Bekend lid

    21 okt 2005
    558
    0
    0
    Limburg
    Wow, wat is hier weer vel gekletst zeg :)
    Over kilo's kwijtraken: Ik was 4 kilo afgevallen toen Senna geboren was (4 kilo minder dan voor de zwangerschap dan) Maar ik wil toch nog 10 kilo kwijt, was erg flink. :(
    Het gaat ons allemaal wel lukken om op het streefgewicht te komen :)

    Prinses: Elke man vindt winkelen niet leuk! Hahaha, die van mij zegt dat ik maar alleen moet gaan, heb de maten van hem zelfs op een papiertje in mijn beurs zitten, dus voor zichzelf winkelen vindt hij ook niet leuk, of hij moet een nieuw kostuum hebben, dat vindt hij wel leuk om te kopen.
    Iedere man is wat dat betreft toch hetzelfde.

    Imani: gefeliciteerd mat het eerste tandje van Charlotte :)

    Elmo: Hier ook nog van ons gefeliciteerd met de 5 maanden van Ruben. ;)

    Imago heeft trouwes ook leuke kleren, maar ik weet helaas niet tot welke maat ze gaan.

    Wat een flinke baby's hebben jullie allemaal gekregen zeg als ik dat zo lees! Nu snap ik waarom mensen nu nog zeggen als ze Senna voor het erest zien, dat ze er uit ziet als een pasgeboren baby. En ik vindt haar al zo gegroeit. van maatje 44 naar maatje 50/56. (44 was in het begin nog wat erg groot)

    Ga nu ook nog maar weer wat doen hier.
    Mijn man ga ik morgen op Schipol halen met Senna.Hij is in Japan en China voor zijn werk. Ben blij dat hij dadelijk weer thuis is, erg vermoeiend hoor, alleen met Senna en hond. Maar wat moeten de alleenstaande moeders dan wel niet zeggen, ik moet dus niet klagen.

    Nancy
     
  13. Aldonza

    Aldonza Fanatiek lid

    16 aug 2006
    2.330
    0
    0
    Noord-Brabant
    Owjee, meiden...wat moet ik toch weer veel bijlezen en ook nog reageren..(anders is het nie goe). Maarre....heb er nu vluchtig overheen gelezen....
    Nancy welkom terug meis...he bah..zwangerschapsvergiftiging...ben je na de bevalling weer redelijk hersteld? Proficiat natuurlijk nog met je meissie!
    Elmo jij nog proficiat met de vermaanddag van Ruben (vandaag vis ik naar felicitaties ;) , morgen mag Lydia)!

    Verder ben ik blij dat ik het ABC ook weer ken...., maar ga nu ff hier verder met opruimen en mannetje zo de fles geven...heeft bedacht dat hij vandaag niet al te veel wil gaan slapen blijkbaar. Maar goed, net uit zijn bedje gevist met volle poepluier....bovenin ledikant liggen en dan kijken hoe de vering van je matras is....dus net op tijd eruit geplukt voor hij zijn schoonongemaakte bedje bevuild zou hebben met dat gewip (als je lang genoeg op je kont gaat stuiteren komt het zelfs bij deze kruitvatluiers eruit...).
    Kom later vandaag en anders morgen weer even bijkletsen!

    Allemaal dikke knuf, Erna.
     
  14. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Gefeliciteerd met de vermaanddag van Arthur!

    Jippie, hier kleren gescoord. Paste ik vorige keer amper in maat 48. Nu was het veel te ruim. Maat 46 weer net iets te klein. Toch 2 gewone zwarte broeken kunnen scoren en een hele leuke rok. Die rok is wel zwangerschapskleding, maar dat zie je er niet aan af. Vandaag was winkelen weer leuk. O, ja manlief en Tim zijn meegeweest. Het was toch wel erg gezellig!
     
  15. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Hahaha, ik zie hem al liggen! :p

    Nancy, hoelang is je man weggeweest? Het lijkt mij niks. Ik ben altijd weer blij dat hij om half 6 weer thuis is.
     
  16. lieke

    lieke VIP lid

    7 sep 2005
    5.590
    65
    48
    Femke

    Ben je, je alfabet ei kwijt.?
    Fijn dat de wandelwagen zonder wielen goed in de auto past.
    Lastig dat je nu nog niet weet hoe het weer in Cap De Agde is.
    Zit je in een huisje? Is er een zwembad.?
    Welke wagen had jij eigenlijk..?
    Heej leuk je romer ophalen, kan Marin er lekker in zitten strakkies op vakantie. Lijkt mij ook geen pretje haar in de maxi - cosi te sjouwen op moment.
    En ook voor Marin al tandjes grote meid.

    Elmo

    Grote pret met zijn drieen.?
    Hoe was het bij de grote P?

    Prinses


    Wow dat gaat de goede kant op. Wedden dat die gewone zwarte broeken ook gewoon snel veel te groot gaan zijn.
    Ik ga best wel door met de training inderdaad neem niet echt pauze er tussen. Ik doe ook een crosstrainer zonder die hendels en inderdaad het is best pittig ik hield het nog niet eens 6 minuten vol de eerste keer.
    Maar elke keer opbouwen geeft mij nu 12 minuten power.....

    Nancy

    Joepi Morgen weer manlief op halen op Schiphol, is hij lang weggeweest.? Hier ging vriendlief ook wel eens weg vond het heerlijk om weer naar Schiphol te gaan om hem op te halen.
    Nu ga je zelfs met een kleine meid er naar toe. Lekker genieten.

    Imani


    Een tandje voor Charlotte joepieeeeeeeeeeeeeeeee.

    Aldonza

    Van harte met de vermaandag van Arthur....
    HAHA Poepgate. Hoe bevallen jou de kruitvat luiers nu?
    Heb je ook al maatje 3? Ik ben bijna door de pampers heen van de aanbieding en heb buiten 3 pakken voor 25.95 bij etos geen 3 halen 2 betalen gezien.
    Zit dus te twijvelen of ik aldi of kruitvat halen ga.
    Aldi bevalt hier ook wel goed.

    Lenneke

    Leuk feestje gehad.? Nicky haar logeer partijtje goed doorstaan.?

    Lydia

    Ben heeeeeel benieuwd hoe je weekende is.

    Mijself

    Hier alles goed. Leander is vandaag met papa op stap geweest.
    Heeft zelfs de duitse grens getrotseerd hahaha.
    En hij was toch vrolijk toen hij thuis kwam na een dagje autorijden.
    Papa heeft zelfs een aantal keren achter in naast hem gezeten terwijl een vriend reed om hem aandacht te geven.
    Nu ligt meneer heerlijk te tukken na een warm bad met mama en een fles.
    Maken hem wel weer wakker om 23.00 omdat hij nog geen liter op heeft vandaag.
    Met mij gaat het ook erg goed.
    Ik wordt sterker en krijg steeds meer conditie.
    Het fysio trainen en de kraken van de peut werpen hun vruchten af.

    Maandag even bellen naar het verpleeghuis waar ik misschien ga werken om 2 proefdagen af te spreken.
    Ben heeeeeeeeel benieuwd hoe het allemaal verlopen gaat.

    Liek
     
  17. lieke

    lieke VIP lid

    7 sep 2005
    5.590
    65
    48
    Natasja , ik vergeet jouw helemaal.
    Nog ff en dan kan ik Dean gaan bewonderen.
    Voor de nieuwsgierigen.....Volgende week vrijdag met natasja afgesproken.
    Liek
     
  18. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Knap dat je al 12 minuten op de crosstrainer kan. Ik hou het 10 minuten vol. 5 minuten daarvan, doe ik dan op de zwaarste stand. Daar probeer ik spieren mee op te bouwen. de lichtere stand doe ik ook 5 minuten en dat is dan voor mijn uithoudingsvermogen. Ik neem aan dat die dingen op de sportschool veel beter zijn. Daar kan je vast een programma op aangeven. Op die van mij, kan je alleen aan de knop draaien, om hem zwaarder of lichter te krijgen.
     
  19. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Natas, hoe is het met jou eigenlijk? Alles goed met Dean en Rick ook?

    Ik ga lekker met Flip een filmpje kijken. We hebben vandaag wortelavond. Lekker wortelen voor de tv. Tussendoor kijken we dan groeten uit de rimboe. Hoeft van mij niet, maar wil hij graag. Dus kan ik straks nog even internetten.
     
  20. Natasja

    Natasja VIP lid

    1 aug 2005
    25.784
    22
    38
    docente engels
    Capelle aan den IJss
    @ lieke, gezellig he? :D

    @prinses.. alles goed hoor. Beetje vermoeid door alle bezoek. Vandaag ook weer een volle bak.. hele dag door. Eerst zusje die kwam knuffelen, toen nicht met verloofde, daarna nog een nichtje met haar vriend, daarna kwamen opa en oma nog even een kus brengen.. pfff
    morgen ook nog visite. Die heb ik gelijk tijdig gepland (die kennen elkaar ook, dus dat is makkelijk) anders zit je weer de hele dag.

    Ik kan al dat geklets ook even niet bijhouden hier :oops: lees wel mee, maar vergeet de helft.

    Sorry :oops:
     

Deel Deze Pagina