Ambachtelijke patat van een ‘wat luxere’ snackbar. We laten bijna nooit patat bezorgen of ophalen, maar sinds we deze soort kennen wel af en toe. Lekker dik en goudbruin met beetje schil eraan en dan truffel mayonaise erbij.
Italiaanse tomatensoep en panini’s met mozzarella, rauwe ham en pesto (paninibroodjes zelfgebakken) Dessert: Pavlova met mascarponeroom, mango, passievrucht en aardbeien
Wij eten vandaag courgettesoep. Ik twijfel alleen over wat erbij. Een broodje of een mix van aardappel, zoete aardappel en wortel uit de oven.
Witlofsalade met augurk ei zilveruitje enz + mosterd dressing Gebakken aardappelen met indiase curry kruiden Chipolata worstjes en slavinkjes (left over van de gourmet)
Gebakken aardappeltjes, gegrilde groenten (paprika, ui, champignons, courgette) en vlees dat nog over is van het gourmetten gisteren
Aspergesoep of ravioli ovenschotel met tomaat/mascarpone saus. Wat we vandaag niet eten, staat morgen op het menu