Die had ik toevallig ook opgeslagen . Aanrader dus, ik kan niet wachten! Ik heb het nog nooit op, maar klinkt heel lekker.
Wat een enorm leuke site met veel lekkers. Kom nu alleen een recept tegen met het ingredient; vogeltongetjes. Het is toch niet echt wat er staat of wel??? Hoop een bijnaam voor iets..
Kan iemand mij het verschil uitleggen tussen kipfilet en kipdijfilet? Is die beter schoongemaakt die kipdijfilet? Of is het enkel dat het malser en smaakvoller vlees is?
Kipdijfilet is juist veel minder schoongemaakt. Zit veel meer vet aan, en volgens mij is het daardoor malser.
Kipfilet komt van de kippenborst. Kippendijfilet daarentegen is een gefileerde kippendij en die is inderdaad veel malser.
Vogeltongetjes wordt ook wel orzo of rizoni genoemd, maar in Arabische landen over het algemeen lisan 3asfour (vogeltongetjes). Is gewoon rijstvormige pasta
Ja is volgens mij ook een marokkaanse dame die de site beheert. Veel lekkere dingen in ieder geval Oooow gelukkig maar. Was al hele creepy dingen aan het bedenken over vogeltongetjes
Haha ja veel minder. Tenminste, misschien bij de normale slager wel beter maar bij de Islamitische slager waar ik haal zit het vol met witte randjes en soms zelfs stukje bot nog. Kippendijen blijft na bereiden ook altijd wat rozer en kipfilet is witter.
Vind ik ook, en al mijn recepten lukken die ik van kookmutsjes uitprobeer, ook erg fijn. Haha nee dat is een pasta soort, in de vorm van vogeltongetjes
Dochter is vandaag jarig dus mag ze zeggen wat ze wilt eten vandaag.. Ze heeft voor spareribs uit de slowcooker met aardappelschijfjes gekozen
Vogeltongetjessoep vinden de kinderen hier heerlijk. Echt het proberen waard vind ik, vooral met een verse stokbrood of verse marokkaans/turks brood.
Ja, 2 Marokkaanse zussen, las er gisteren nog wat over in het AD. https://www.ad.nl/koken-en-eten/populaire-kookmutsjes-krijgen-meer-aandacht-tijdens-ramadan-onze-deeghapjes-doen-het-nu-extra-goed~a47c2aa8/