Ja.. vreselijk En dan nog krijg ik huismerk vissticks niet goed Ik heb nu iglo en dat gaat beter Nog niet zoals ik ze eigenlijk wil.. Ik ga de oven ook eens proberen!
Vroeger werden ze heerlijk krokant als je ze bakte. Nu al jaren niet meer, ik doe ze nu al jaren in de oven, is ook makkelijker bakken. Je hoeft er niet bij te staan om ze te draaien en geen olie die overal spat (en stiekem ook wat gezonder dan gebakken vissticks)
Hier vallen ze ook altijd uit elkaar of het paneerlaagje laat los. In de oven is het minder, maar dan vind ik ze ook minder lekker, wat flauwtjes of zo.
Zeker ! Typisch dat dat is veranderd in de loop der jaren. Op de verpakking staat wel nog die ouderwetse heerlijk uitziende visstick Hier de iglo extra krokant variant
Ja ik herinner ze van vroeger bij mijn moeder altijd lekker krokant. Maar mij lukt het ook niet. Ik heb altijd een b-merk. Ik bak ze in de oven. Ik bak er te veel tegelijk om in een pan te doen.
Echt nooit problemen mee. Bakboter van crrrroma in de pan tot t beetje bruin is en bevroren vissticks erin. 5 min ene kan 5 min andere en klaar. Hier altijd krokant, ongeacht merk.
Ik heb altijd goedkope vissticks en doe ze gewoon zonder olie in de pan. Mijn schoonmoeder doet ze altijd met boter in de pan en die vallen altijd uit elkaar(en zijn heel vet)