Wat eten we vandaag? Deel 15!

Discussion in 'De lounge' started by Adje, Apr 4, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Picaris

    Picaris Actief lid

    Jun 12, 2011
    302
    120
    43
    Ringkøbing, Denmark
    Hmm wat een gezellig topic !

    Entrecote, broccolisalade en aardappelgratin uit de oven voor vanavond
     
    citroenrasp likes this.
  2. Madeliefje06

    Madeliefje06 VIP lid

    Mar 26, 2015
    11,868
    5,107
    113
    Gevulde paprika’s
     
    Chillin likes this.
  3. PenF

    PenF VIP lid

    Aug 20, 2009
    8,387
    2,241
    113
    Female
    Coach
    Dordrecht
    Pasta carbonara met paddenstoelen en rucola.
    Man eet: Broodje biefstuk met gebakken champignons en portjus. (Vind ik ook heerlijk, maar ik eet met de kinderen en man alleen.)
     
    NiVa0230 and Iertje81 like this.
  4. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,371
    21,752
    113
    Is het zeker. Doe hier ook vaak inspiratie op :thumup:
    Hoe maak je die broccolisalade?
     
    GossipGirlxoxo likes this.
  5. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,371
    21,752
    113
    Vandaag dus de pastasalade.
     
  6. tuc

    tuc Niet meer actief

    Slawraps met Carnitas (uit de slowcooker), zoete aardappelfriet en een salade met rode ui, komkommer, tomaat en avocado.
     
    Zulema, Linda86 and Adje like this.
  7. Chillin

    Chillin VIP lid

    Mar 22, 2007
    68,541
    899
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    Rijst met gehakt en Provencaalse groente.
     
  8. Leolove

    Leolove Fanatiek lid

    Apr 16, 2016
    4,143
    1,682
    113
    Zuurvlees van gister die over was, met friet en salade
     
    Iertje81 likes this.
  9. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,952
    33,621
    113
    Asperges op de traditionele manier.
    Ik heb alleen geen pan. Iemand een idee hoe lang ik ze moet koken? Google zegt heel veel ;)
    @Adje?
     
    citroenrasp likes this.
  10. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,952
    33,621
    113
    Sonja Bakker heeft echt een lekker recept hiervoor!
     
    Madeliefje06 likes this.
  11. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,267
    25,734
    113
    Ik moest even mijn groentebijbel checken, dat soort dingen weet ik nooit uit mijn hoofd :roflmao: (mega slecht geheugen helaas...). Volgens dat boek 8 tot 16 minuten afhankelijk van de dikte. Is lang geleden dat ik ze heb gekookt, ik gooi ze tegenwoordig gevacumeerd minstens een uur in mijn sous vide :D

    Eet smakelijk alvast! Heerlijk asperges!
     

    Attached Files:

  12. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

  13. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,952
    33,621
    113
    Dank!
     
    Adje likes this.
  14. Casara

    Casara Fanatiek lid

    Aug 20, 2014
    2,263
    416
    83
    Pizza's van zelfgemaakt deeg.
     
  15. Madeliefje06

    Madeliefje06 VIP lid

    Mar 26, 2015
    11,868
    5,107
    113
    Ga ik eens opzoeken! Bekijk eigenlijk nooit recepten van haar
     
  16. Picaris

    Picaris Actief lid

    Jun 12, 2011
    302
    120
    43
    Ringkøbing, Denmark
    Broccolisalade :

    Stoom broccoli niet totdat het helemaal zacht is maar een lekkere stevige bite heeft. Maak een dressing van 2,5 dl creme fraiche, 2 theelepels rode wijn azijn en 1,5 eetlepel suiker.
    300 gram bacon (kan ook kalkoenbacon zijn) in stukjes, goed uitbakken, 1 rode ui gesnipperd, 1,5 dl zonnebloempitten en 1,5 dl rozijnen. broccoli in de schaal, mix de pitjes, ui, rozijnen en half de bacon door elkaar en strooi erover. Gooi de dressing erovereen en maak af met de rest van de bacon erbovenop. :)
     
    citroenrasp and NiVa0230 like this.
  17. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,952
    33,621
    113
    ;)
     

    Attached Files:

    Madeliefje06 likes this.
  18. smax

    smax Fanatiek lid

    Feb 15, 2018
    1,955
    1,042
    113
    Female
    Een patatje pinda met een viandel
     
  19. taliaa

    taliaa VIP lid

    Mar 2, 2007
    16,045
    2,184
    113
    Brabant
    Chili op zn hollands:)(met gehakt)
    Met rijst, tortillas, kaas, griekse yoghurt.en nachochips
     
  20. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,371
    21,752
    113
    Dank! Klinkt lekker!
    Wij hebben trouwens altijd schapenspek in de vriezer :D
     
    Picaris likes this.

Share This Page