@Marti https://www.tupperware.nl/recepten/6048/Zomersepastasalade https://www.tupperware.nl/lifestyle/recepten?sort=date_desc&page=0&pageSize=18&layout=gridLarge&variantId=90 Miss dat het daar tussen staat? En als ik google krijg ik meerdere oudere recepten..
Ik heb geen recept, en omdat onze kinderen helaas kieskeurige eters zijn maak ik geen salade. Maar doe de ingrediënten fijngesneden in losse schaaltjes. Iedereen ‘moet’ een schep (ijsberg)sla en mag dan zelf kiezen wat hij/zij erdoor doet. Meestal staat dit op tafel: Fijngesneden ijsbergsla Stukjes kipfilet Volkoren mini penne Ei Paprika Kaas Komkommer Augurk Tomaat Appel Croutons Walnoot En verschillende flesjes (kant-en-klare) dressing. Gaan we van de week minimaal 1x doen
Pastasalade kip pesto Kipfilet Champions Vetspekjes Puntpaprika Rucola Crème fraishe 2 potjes groene pesto Pasta naar keuze Pijnboompitten Kipfilet koken Spekjes uitpakken Champions in plakjes bakken Kipfilet pluizen en bij de champions doen Potje pesto door champions en kipfilet Pasta koken Crème fraishe mengen met potje pesto Mengsel crème fraishe door de pasta roeren Champions en kipfilet erbij Puntpaprika in kleine reepjes snijden Puntpaprika bij de pasta Spekjes bij de pasta Rucola door de pasta Pijnboompitten licht bakken/roosteren en die bij de pasta doen En klaar!!! Hier pastasalade waar iedereen gek op is!! Als ik hem maak eten we heb s avonds warm, en de volgende dag is het mijn lunch.
Eten jullie er dan ook nog wat bij of is de salade alles? Hier zijn ze gek op witlofsalade maar wil wel wat anders nu
Haha nou ik kom niet verder dan macaroni en paprika. Kon je dan op een tuc doen en dat was toch lekker.
Pasta Gebakken spekblokjes Gekookte eieren in stukjes Tomaat blokjes Stukjes avocado Croutons Geperste citroen met lepel mayo of sojayoghurt Deze is hier wel favoriet.
Ik ga een pasta salade maken voor vanavond naar vroeg me af hoeveel pasta je kookt? Net zo veel als je bij warme macaroni of spaghetti ofzo doet?
Net zo veel is prima, maar ik doe vaak juist wat extra, omdat het de volgende dag ook nog lekker is als lunch. Ik maak vandaag ook pastasalade en kook dan 500gr voor 3 personen (mijn man lust geen pastasalade ). Dan blijft er nog 1 portie over voor morgen (wij zijn wel grote eters ).
Dan wordt het net zoveel. Normaal kook ik extra zodat broer een portie kan ophalen (vrijgezel en woont dichtbij dius rijdt even langs dan als ik app dat ik over heb) maar hier maak ik hem niet blij mee verwacht ik Ben benieuwd wat de kinderen ervan vinden. De oudste vond het een goed idee, vooral door de zalm
Nou, dan zijn jullie inderdaad grote eters! Ik dacht dat wij dat al waren... Wij aten nl tot voor kort met z'n vieren ook 500 gram pasta én dan bleef er nog een portie over. Nu ik op mijn eten let kook ik minder dan een zakje omdat er anders gewoon veel te veel overblijft.
Haha, klopt, ik ken serieus niemand die meer eet dan ik . Als we met z'n 4en pasta eten hebben we ook niet genoeg aan 500 gram en dat terwijl ik er altijd nog iets van brood en een salade bij heb.
Fusilli, tonijn uit blik, groene pesto, rode ui, komkommer, rode paprika, geroosterde pijnboompitten, cherrytomaatjes en rucola. Heeeeerlijk
Ik heb van de week 250 gram gedaan en ik had echt nog heel veel over. Wij zijn met 2volw en 2 kinderen van 11 en 5
Wij hadden gister pastasalade met vega spek geprobeerd. En dat viel helemaal niet tegen. Ik had er verder perzik, komkommer, zongedroogde tomaatjes, Amsterdamse uitjes en augurk door gedaan. Dressing van Turkse yoghurt, mayonaise en wat perziksap. Heb nog een portie voor de lunch over
Gisteren gemaakt ( recept gejat van AH) Pasta, honing mosterd dressing, geitenkaas, walnoten, appel, zongedroogde tomaat, veldsla, spinazie.
Hahaha, ik ook en ik heb net ontbeten . Dit topic komt ieder jaar weer terug en ook nu weer heb ik een aantal recepten opgeslagen!