Welke meubels kinderkamer

Discussie in 'Mama en gezin' gestart door Gootje1988, 8 jul 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lies1611

    Lies1611 VIP lid

    3 jun 2013
    7.038
    3.121
    113
    GossipGirlxoxo vindt dit leuk.
  2. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Hier is de verdeling nu helemaal onhandig omdat ik zeker wist dat ik het bij 1 kind zou houden. Grootste kamer heeft zoon, iets kleinere kamer (scheelt een halve meter in de lengte) die hebben wij nu, de kamer daarna ook redelijk ruim (de zolderkamer) is de kasten kamer. Die ombouwen is geen optie omdat de kasten daar op maat zijn geplaatst en in een andere kamer niet terug passen. En dan het kleinste kamertje van 2,50 x 400 heeft mijn dochter nu. Ik ben voor omruilen met onze kamer, man ziet vooral op tegen het werk ervan denk ik.
     
    Shakes vindt dit leuk.
  3. wishfulthinking

    wishfulthinking Fanatiek lid

    7 aug 2012
    4.798
    2.481
    113
    Vrouw

    Mijn man heeft zelf een tafel gemaakt voor dochter om met haar lego friends te spelen( ze kan er bij zitten maar ook bij staan te spelen)

    Bekijk bijlage 656571
     
    Zonnestralen vindt dit leuk.
  4. wishfulthinking

    wishfulthinking Fanatiek lid

    7 aug 2012
    4.798
    2.481
    113
    Vrouw
    Dat klopt het was wel prijzig maar ik hoef in principe geen nieuwe meubels meer aan te schaffen totdat ze uit huis gaat ..


    Bed is 120 breed dáár kan ze wel even mee vooruit en de 3 deurskast is ook groot genoeg voor de komende jaren
     
  5. Zonnestralen

    Zonnestralen VIP lid

    22 apr 2017
    11.972
    7.897
    113
    Vrouw
    Ziet er leuk uit!

    Dit is de knutsel plek van de jongens. Er zou nog een wandkast op kunnen als dat nodig wordt.

    Bekijk bijlage 656578
    *Ik verwijder de foto straks*
     
    wishfulthinking vindt dit leuk.
  6. Vero0504

    Vero0504 VIP lid

    17 nov 2016
    17.828
    14.157
    113
    Hier heeft dochter een bed, een vloerkleed, dr knuffels, een plankje (hoog) met wat spulletjes en een commode met tiewraps om de deurtjes. Doelbewust geen speelgoed want die heeft niet veel nodig voor een jodelige nacht, die maakt dr eigen feestje of jij nou wel of niet meedoet.

    Die trekt stelselmatig werkelijk aaaaalles leeg. Na de zoveelste keer die lade van de commode heb ik alle kleding naar de andere kamer gebracht. Lade vd commode is leeg.

    Toen ze 1x de voorraad zwitsal doekjes had gevonden en 1 pak van geloof 86 stuks doekje voor doekje er uit had getrokken en mn man in de zwitsalmuur liep zijn de tiewraps ingezet. (en alsnog doekjes etc er uit gehaald, verder lag er niet iets in wat kwaad kon gewoon luiervoorraad).

    We zijn nu eindelijk op een punt gekomen (heel recentelijk) dat ik boekjes mee kan geven en niet midden in de nacht een lading confetti krijg. Inmiddels heeft ze een stapeltje en die is nog keurig intact en wordt gewoon "gelezen".

    Behang heeft ze ook kapot gescheurd (heb nog liggen maar ik bekijk eerst of die scheurfase nu écht klaar is, heb geen oneindige voorraad zeg maar).

    Ze weet heel goed dat ze t niet mag hoor, maar tussen t moment waarin ze scheurt vs het moment dat ze beseft dat dr boek stuk is zit een groot gat. Voor haar komt t over alsof t ineens zo gevonden is.

    Samen opruimen is voor haar geen straf, ze vindt t dermate leuk om op te ruimen dat ze expres knoeit. En ze ruimt dan ook echt vakkundig op, eerlijk is eerlijk.

    T hoeft niet zo te zijn, maar dat t zo liep hier zagen wij niet aankomen toen ze 2 was. Vooral dat t zo lang zou voortduren vonden we verbazingwekkend omdat ze eigenlijk best zuinig is op dr spulletjes en een hekel er aan heeft als dingen een andere plek krijgen. Ja dr zit wel een koppie op van heb ik jou daar.

    Ik heb er dan ook nog niet echt vertrouwen in of we speelgoed daar kunnen neerzetten en zo ja welk. Uit baldadigheid doet ze nu weer van alles in dr mond, doos met lego vind ik dan niet zo heel prettig zeg maar. En de stift kon ik vandaag ook van de stoel en muur afpoetsen dus de potloden worden ook niet echt een succes (nog los van springend over dr bed heen (wat niet mag)).

    Dochter van een vriendin heeft een mooi poppenhuis bijv. ik heb m klaarstaan maar zij gaat op t dak klimmen (doet ze nu ook al) het is wel eikenhout maar toch. Zij was dan wel, ook als baby het tegenovergestelde van mijn dochter. De ene is windstil, de andere orkaan niveau.

    Vind t erg lastig, ik gun t dr wel, maar met dat koppie van dr waar de gekste ideeën uit voortkomen betwijfel ik of t (nu) slim is.
     

Deel Deze Pagina