Ik had zelf kipshoarma gemaakt. Ui, champignon en paprika meegebakken. Rauwkost, turksbrood en aardappeltjes uit de airfryer erbij
Mini loempia's, wokgroente met rijst in ketjap, satésaus en kroepoek. Als toetje yoghurt met de eerste bramensaus.
Dit aten wij ook gister, zonder aardappeltjes en met zelf gemaakte knoflooksaus. Vanavond beef tagliata.
Als de pijn in mn heup wat vermindert ga ik met mn zoon turks brood pizza maken. Met zelfgemaakte saus. Kids met kaas erop. Wij hebben geitenkaas en rode ui. Heb er nog rauwkost bij. Anders maak ik een geroosterde bloemkool uit de oven, kipschnitzels en aardappeltjes
Even makkelijk vanavond; Wij verse zelfgemaakte uien/tomaten/Provençaalse kruiden-soep. Daarbij een salade van rucola, geitenkaas, walnoten, dressing met mosterd en honing. Kindjes eten wat er nog over is van de gourmet gisteren; pannenkoeken en broodjes met gekruide kip en komkommer. We eten allemaal stokbrood erbij van gisteren, maar ik maak het straks nat, bestrijk het met knoflookolie en doe het even in de oven.
Pitabroodje met kruidig gehakt, tomaten-komkommersalsa en yoghurt (recept van familieoverdekook, was lekker!)
Gebakken kipfilet met spek en appel, knoflook-aardappelpuree en tuinerwtjes met sjalot en mosterd Dessert: Lemon bar met tijm-espuma, suikertuiles en chips van citroen
Kipcorn-wrap. Aan tafel de boel in elkaar zetten. Dus bakjes met sla, komkommer, tomaat, augurk en ui.