Dit is precies wat ik wilde plaatsen na het lezen van de post en reactie. Als je collega’s zich er niet comfortabel bij voelen, zou ik dat vooral respecteren en niet iets proberen te forceren omdat jij het zelf leuk vindt. Misschien eerst even peilen of anderen hier wel op zitten te wachten?
Wij hadden onlangs een verjaardag. Zij hebben patat besteld voor iedereen in een apart bakje, zodat je geen contact met de andere hoeft te krijgen. En drinken allemaal in blikjes/flesjes, kon je gewoon je eigen blikje of flesje pakken. Geen zoutjes waar je je handen in stopt of dingen op tafel, maar verpakte koekjes, en Kleine zakjes chips. Verder handgel op tafel, zodat je ze even schoon kon maken.
Jawel ik heb nu 12 aanmeldingen! Maar ik wil het graag goed doen en het zo veel mogelijk mensen naar de zin maken. Ik wil zeker niks forceren, maar als ik door extra maatregelen te nemen nog iemand over de streep kan trekken dan heb ik dat er graag voor over.
Ik vind het heel attent dat je zo aan hun wensen denkt! Maar eerlijk gezegd denk ik dat allerlei omslachtige toestanden teveel ten koste gaat van de sfeer. Als je vraagt of iedereen zijn handen wil desinfecteren en niet komt bij klachten denk ik dat het voldoende is. Je hebt dan inderdaad wel wat contact via lepels en dergelijke maar dat heb je uiteindelijk natuurlijk elke keer dat je boodschappen gaat doen ook en dan met nog veel meer mensen waarvan je niet eens zeker weet of zij er goede hygiëne op nahouden Alvast veel plezier!
Ik heb twee weken geleden een BBQ georganiseerd voor de collega's in de regio, uiteindelijk 16 van 25 aanwezig. Hierbij hadden we één persoon(extern) die het vlees bakte en verdeelde aan de collega's. Stokbrood was voorgesneden. En inderdaad vooral goed handen wassen, afstand houden en bij klachten niet komen. Oh ja en stoelen op gepaste afstand neer zetten.