Makarouna met schaap (meestal maak ik het met kip of vegetarisch), salade, stokbrood en gegrillde hete pepers.
Pasta met grote wokgarnalen, spinazie, courgette, rode peper in pesto-roomsaus. Daarbij een salade van cherrytomaatjes
Gebakken aardappels, ouderwetse sla (sla, uitje, eitje, komkommer en tomaatjes) en een soort gemarineerde kipfilet rol van de slager. Nu al zin in!
Vispakketje uit de oven met zalm, courgette, tomaat, lente-ui, pijnboompitjes en pesto. Daarbij wat rijst om het af te maken.
Whaha geweldig! Dochter wil altijd krieltjes met boontjes en schnitzel eten, dat eten we dan ook maar braaf 1x per week. Dan juicht ze net zo hard als bij friet .
Ja, is het ook Tenminste... om af en toe te eten dan, niet zoals mijn schoonouders: die eten het wel 4x per week ofzo. Hier maken ze het echt met iedere denkbare vleessoort: kip, kalkoen, konijn, octopus, tonijn, duif, kameel etc. Of gewoon vegetarisch. De peper grill ik apart omdat we dat lekkerder vinden maar kan ook in de saus meegekookt worden. Qua specerijen: dat kruidenmengsel is volgens mij niet echt verkrijgbaar in Nederland, maar een mix van garam massala en 5 spice poeder komt echt wel in de buurt (géén ras el hanout nemen, dat smaakt heel anders!) Dit recept kan je proberen: http://thetealtadjine.blogspot.com/2016/12/makrona-bel-salsa-tunisian-spicy-pasta.html?m=1 (sorry, beetje lui om zelf te typen )
Hahaha zo doen wij dat ook, moet bekennen dat we ook alleen naar de MC gaan wanneer we op door reis zijn. Of op de terugweg Fijne vakantie!
Vanavond eten we Mexicaans, de saus staat sinds vanmorgen te pruttelen in de slow cooker. Zo nog tortilla wraps maken. Heerlijk