Salade met spekjes, walnoten, tomaatjes, croutons en roquefort. Dressing: Amora ❤️ En wáárom smaken die salades in Frankrijk áltijd beter dan thuis?
Grieks afhalen. Maar wordt een latertje ben ik bang: man heeft de auto mee naar Hilversum ivm tv-opnames en ze bezorgen hier niet, en de fiets gaat hem niet worden.
Mijn schoonmoeder had 3ades (linzenstoof) voor ons gemaakt gisteren maar ik had toen al gekookt, dus dat eten we vandaag (met zelfgebakken brood uit de vriezer). Of tenminste man en kinderen, want er was nog eten van gisteren over en daar had ik net wat meer zin in.
Burrito’s (Wraps, volkoren) gevuld met: gehakt (gehakt gekruid met paprika poeder, ui- en knoflookpoeder, peper en zout), Tomaat, paprika’s, witte ui, rode ui, verse knoflook en een pepertje. Daarnaast een salsa salade van verse dille met limoen, komkommer en cherrytomaten.
Romige doperwtensoep met verse munt en gerookte kip (of Hollandse garnaaltjes) en Ottolenghi's bloemkooltaart Weekendtoetje: butterscotch potjes met slagroom, geschaafde chocolade en aardbeien
Zit de goede foto er wel bij? Beide dingen die je beschrijft, lijken hier niet op naar mijn bescheiden mening Desalniettemin, ziet het er heerlijk uit!
Hahahahaha ik had over het stukje "bloemkooltaart" heengelezen. Zag staan doperwtensoep en butterscotch potjes met aardbeien en slagroom, ik dacht; dat kan ik er toch echt niet van maken
Te erg voor woorden. Zit je in Zuid Frankrijk, eet je boontjes, aardappels uit de airfryer en knakworsten