Gebakken vis, chermoula, aardappelwedges uit de oven en stokbrood voor man en kinderen. Voor mezelf een linzensalade.
Hahahhahahahah je schijnt me te kennen Nee het was echt een grapje want heel eerlijk gebruik ik ook weleens een verspakket voor pompoensoep of iets dergelijks
Hahaha Jaaaa ik ging in Den Haag altijd bij dat rete goeie Indiase restaurant eten (een keer vergist en enorm pittig gegeten haha en ik ben met m'n Indische achtergrond echt heeeel wat gewend haha) maar hier in het dorp heb je dat dus niet tot nu! Ben erg benieuwd naar de smaken en of hij ook echt lekker is
Klinkt lekker! Haha, mijn man is altijd sceptisch bij het woord 'royal'. Zal wel komen door dat Franse couscous royal wat culinair gezien gewoon nergens op slaat.
Nee maar dat ga ik de volgende keer wel een keer doen. Echt stom dat ik dat nog nooit heb geprobeerd recept: 600 gr kipfilet in stukjes 2 paprika's in blokjes 1 ui, gesnipperd 250 gr champignons in plakjes 350 gr gezeefde tomaten 200 ml bouillon 150 gr crème fraîche 2 eetl stroganoff mix (zie foto) Scheut Sherry (optioneel) Ik bak eerst de champignons aan (lekker bruin) en zet het daarna even apart. Maar je kan het natuurlijk ook met de andere groentes meebakken. Dan bak ik de ui en paprika aan een als dat redelijk zacht is gooi ik de kip erbij. Om even aanmaken en dan de kruidenmix toevoegen en meewarmen. Daarna de gezeefde tomaten, (de sherry) en de bouillon erbij (dat zou ik vervangen voor alleen een bouillonblokje in de slowcooker) en laten pruttelen tot de kip gaar is. Dan de crème fraîche er door roeren en de champignons toevoegen.
En? Hoe was het? Mocht je een keer in Haarlem zijn... Gandhi ❤️❤️❤️❤️❤️ Ik eet nergens zo lekker Indiaas als daar. Toen ik trouwde deden zij ook onze catering ❤️ https://gandhihaarlem.nl/