zelf pizza maken. Doen we eigenlijk elke zaterdag. 2 bodems met tomatenpuree en sjalotten beleggen. Op de ene een blik tonijn erbij, kappertjes en veel kaas. Op de andere roasted kip en ook veel kaas. Van beiden nemen we de helft. Hier kijk ik echt op zondag alweer naar uit! 100% comfort food met wijn!
Ik ga hachee , rode kool met appeltjes en aardappelpuree maken. Kinderen houden er niet van dus die krijgen een stamppot met doperwten, spinazie en een stukje zalm.
Gister hadden we verse tomatensoep en vandaag eten we pittabroodjes met ijsbergsla, kipfilet en knoflooksaus
Nasi kuning, Indisch stoofvlees, komkommer en kroepoek Weekendtoetje: mandarijn panna cotta, speculaascrumble en kardemomslagroom
Gisteren verse zalm, aardappels en salade (met appel en cranberries) Vandaag wss pastasalade met kip en perzik.
Stoofschotel uit de slowcooker. Uitje, knoflook en rundvlees bakken en dan met bouillionblokje gezeefde tomaten, paprika, prei, wortel, 200 ml water, paprika poeder, italiaanse kruiden en voorgekookte aardappeltjes in de slowcooker kiepen.