Eiceldonatie

Discussie in 'Donorschap' gestart door cd28, 2 sep 2017.

Tags:
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Equivoque

    Equivoque Fanatiek lid

    9 apr 2017
    1.046
    878
    113
    Vrouw
    Dank allemaal voor de felicitaties! Inderdaad niet te geloven dat ze alweer één is... zo lang gedroomd van een baby en dan is het alweer voorbij...:eek: Maar zonder gekheid, het wordt alleen maar leuker!
    Vrijdag was ze jarig, zaterdag zijn mijn ouders en broertje geweest en zondag die van mijn man. Helemaal prima, ondanks corona! Het was voor haar allemaal wel een beetje druk, cadeautjes zeggen haar natuurlijk nog niks en de taart maakte ook weinig indruk! Maar wij hebben van haar genoten, met haar feestjurk aan in het middelpunt van de belangstelling!

    @puppy28 En @thousandoaks wat fijn dat jullie zo lekker gaan!
    @Cactus92 En @Killy88 lekker blijven genieten van die kleintjes! Je kunt het je niet voorstellen, maar ze zijn echt maar heel even zo klein...
    @Nienke91 En @Muisje101, ik reageer steeds minder vaak... maar ik blijf sowieso meelezen tot ook jullie eindelijk goed nieuws kunnen komen brengen!
     
    Cactus92 en Nienke91 vinden dit leuk.
  2. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    @Equivoque Nog gefeliciteerd met M!!! Wat fijn dat jullie het toch een beetje hebben gevierd. Je moet toch wat in deze tijd he...

    En ja de tijd vliegt! De kleine man is zondag ook alweer 5 maanden. En en en... Heeft 2 nachten elkaar geslapen van 23 tot 7! Hopelijk heeft ie nou éíndelijk eens door hoé fijn slapen is haha.

    Als ik dalijk ook weer een beetje energie heb bijgetankt kom ik weer wat vaker mee schrijven hoor. Ik heb er werkelijk de puf nog niet voor! 9 maanden op, 9 maanden af. Nou, ik ben er bijna hoor :roflmao:
     
    Cactus92 en Nienke91 vinden dit leuk.
  3. Muisje101

    Muisje101 Actief lid

    11 jan 2019
    474
    571
    93
    Vrouw
    @thousandoaks; dank voor jouw suggesties. Ik heb van een hele lieve dame hier op het forum een berichtje gekregen over wat medicijnen die ze over had. Dus die hoop ik binnenkort op te kunnen halen. Echt zó lief dat mensen dat aanbieden. <3 Wat fijn dat je al de 20 weken echo hebt gehad! En dat alles goed was natuurlijk! En wat fijn dat je aan de babykamer begonnen bent, dat moet toch wel een droom zijn die uitkomt.

    @puppy28; Wauw, wat een goed nieuws weer bij jullie!

    @Cactus; mijn schoonmoeder heeft al drie jaar uitgezaaide kanker. Dat ze er nog is, is een wonder. De kanker is een tijd weggebleven, maar is nu helaas weer teruggekomen. Wat heerlijk dat N zo goed groeit. 3,5 maand alweer?! Hoe gaat het mentaal met je? Je hebt wat pittige tijden gehad tijdens jouw zwangerschap, hoe is dat nu, nu de hormonen langzaam weer wat aan het herstellen zijn?

    @Nienke91; hoe is het met je? Hoeveelste dag progynova is het nu voor je? Ik hoop dat je lekker toe kunt geven aan de vermoeidheid. Dit is toch het weer om onder dekentjes door te brengen.

    @Equivoque; Nog gefeliciteerd!! Het klinkt alsof jullie een fijne dag hebben gehad, incl feestjurk!

    @Killy88; Slapen is ook heel fijn. Kleine jongen, begrijp dit maar snel! Wat fijn dat jullie 2 goede nachten hebben gehad. Hopelijk is dat het begin van veel goeds! Hoe bevalt het om weer aan het werk te zijn?

    We hebben weer een hoop stapjes gemaakt! Mijn moeder heeft even het geld voorgeschoten, want de lening is nog steeds niet rond. (Ze zijn niet heel erg snel daar...). Morgen kunnen we alle medicijnen ophalen, dus dat is ook fijn. En vandaag m'n laatste dag progynova! Dus hierna word ik hopelijk eindelijk weer eens ongesteld en gaat het grote feest weer beginnen! Waarschijnlijk moeten we rond de 6e ofzo naar Spanje toe. Maar nog géén idee. Altijd weer ingewikkeld om dat te plannen, dus ik heb gewoon 2 weken vrij genomen. Geen gedoe, lekker makkelijk. In principe is na morgen alles klaar om te beginnen, nu alleen m'n lijf nog. En dat slaapt toch wel lekkerder hoor, als alles geregeld is!
     
  4. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
    Oeeee heerlijk @Killy88 ik hoop dat dit het begin is van veel nachten slaap, haha!

    @Equivoque fijn dat jullie zo genoten hebben! Ennuh no worries about minder reageren hoor.. Ben je mal. Is toch logisch. Jullie zijn allemaal zo al lief!

    @Muisje101 wat super spannend nu.... Medicatie in huis? En vanaf wanneer heb je dan vrij? Lekker wel hoor. Goed dat je dat gedaan hebt, gewoon 2 weken vrij nemen. Goed voor jezelf zorgen!

    Hier gaat het nog steeds goed. Dit is mijn 9e dag progynova. Voel me volgens mij wel weer steeds beter ofzo. Lijkt wel alsof mijn lichaam dan ff moet wennen en dan denkt oh ok prima. Misschien helpt het vandaag dat hier echt de zon onwijs schijnt! Maandag voor echo, ben zoooo nieuwsgierig. Hopelijk geen vocht! :thumup:
     
    Cactus92 vindt dit leuk.
  5. puppy28

    puppy28 Fanatiek lid

    20 jan 2014
    1.218
    603
    113
    @Nienke91 veel succes vandaag! Ik duim voor een goede echo zonder vocht!
     
    Nienke91 vindt dit leuk.
  6. Muisje101

    Muisje101 Actief lid

    11 jan 2019
    474
    571
    93
    Vrouw
    Nienke91 vindt dit leuk.
  7. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
    Lief, dank jullie! Ziet er allemaal goed uit! Mooie laagjes, ennnnuh geen vocht! Wel nog ietwat aan de dunne kant. Heb bloed laten prikken of er wel genoeg oestradiol in m'n bloed zit en als t goed is word ik zo gebeld voor verdere stappen.

    Hoe gaat ie met jullie? @puppy28 wanneer mocht je ook alweer weer voor echo? Sorry... vergeten :confused::oops:

    @Muisje101 ongesteldheid begonnen? Weet je verder al iets?
     
    Cactus92 vindt dit leuk.
  8. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
    Ik mag ff ophogen en volgende maandag weer voor echo. :) We houden de spanning er in :thumup:
     
    Muisje101 vindt dit leuk.
  9. Muisje101

    Muisje101 Actief lid

    11 jan 2019
    474
    571
    93
    Vrouw
    Heel spannend weer @Nienke91! Hoe ben je er onder? Hoeveel moet je nu gaan slikken?

    Ik ben onverwachts gister al ongesteld geworden. Plan was om gister naar m'n vriendin te rijden voor een echo, maar toen ging ineens een andere vriendin bevallen, die mij er bij wilde hebben. Dus complete chaos overal en vooral in m'n hoofd. Vanochtend dus, met allemaal telefonische werkafspraken over de car-kit, naar m'n vriendin gereden voor de echo. De echo was gelukkig goed en ik mag vanavond beginnen met prikken.... Heeft iemand een kotszakje over voor mijn zenuwen?
     
    Cactus92 vindt dit leuk.
  10. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
    @Nienke91 jou natuurlijk al gesproken ;) Ik duim voor mooi dik baarmoederslijmvlies maandag!

    @Muisje101 Wat een bizarre twee dagen heb jij achter de rug! En wat ontzettend spannend om weer te beginnen. Hoe ziet het protocol er nou precies uit, heb je weer echo's bij je vriendin, wanneer zou je naar Spanje vliegen? Vertaling: tell me everything, haha!

    Hoe is het met de andere dames?
     
  11. Muisje101

    Muisje101 Actief lid

    11 jan 2019
    474
    571
    93
    Vrouw
    Hihi, ok, dit is alle info: ben dus vanavond begonnen met 300 IE pergoveris (love this stuff). Vrijdagochtend weer terug naar mn vriendinnetje voor de eerste echo, na 4 dagen spuiten dus. En dan waarschijnlijk maandag weer terug. Ik verwacht dat we met die echo plannen kunnen maken over wanneer we naar Spanje gaan. Maar ik verwacht de punctie wel ergens volgende week. Ik geloof dat ik meestal zo'n 10 dagen spuiten nodig had. Gaat allemaal iets sneller dan verwacht, maar met een beetje geluk zouden we dit jaar dan nog een tp kunnen doen...? Alhoewel ik denk dat dat een beetje valse hoop is. Nouja, als we überhaupt emmy's maken. Na de punctie wordt alles op dag 5-6 ingevroren en worden ze dus genetisch gecheckt. Dat duurt ongeveer 3 weken.

    Maar ik probeer 1 dag tegelijk te leven. Dus vandaag was een goede dag. Prikken ging goed. Dus op naar weer een goede dag morgen.

    Hoe is het met jullie?
     
    Nienke91 vindt dit leuk.
  12. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
    Ooooh wat spannend ineens weer he @Muisje101. Hopelijk inderdaad weer een goede volgende dag. En daarna heul veel goede dagen svp. Zal met je meeduimen voor nog een tp dit jaar! Knuffel voor jou!

    Ik voel me er overigens wel goed bij. Heb eigenlijk dit liever dan dat ze gezegd hadden, we doen het toch op hoop van zegen haha. Gewoon een zo goed mogelijk bedje! :thumup: Slik nu 3 x daags 4mg. Moeeeee :p
     
  13. Muisje101

    Muisje101 Actief lid

    11 jan 2019
    474
    571
    93
    Vrouw
    Zullen we samen lekker onder een dekentje gaan liggen? Ik heb al de hele ochtend hoofdpijn die me iets te bekend voorkomt... Wel fijn dat ze zo zorgvuldig zijn, dat is heel prettig.
     
    Nienke91 vindt dit leuk.
  14. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
    @Muisje101 Ik vind eind van het jaar een terugplaatsing helemaal geen gek streven idd! :) Als er over twee weken embies zijn en die worden getest, dan hup half december naar Spanje voor een tp! Wat is pergoveris trouwens, is dat een gonal f achtig spul, of menopur? Of er tussen in?

    Een oud-collega van mij heeft IVF in Amerika gedaan en haar embies werden ook genetisch getest; bijkomend voordeel is dat testen zoals de NIPT en de 20 weken echo een fractie minder spannend zijn.

    Ik doe echt heel veel dansjes als jij en @Nienke91 zwanger zijn <3

    En @Nienke91 vreselijk he die progynova, je wordt er zoooooooooooo moe van. Ik heb de laatste 6 weken van het eerste trimester ook die dubbele dosis geslikt, nou toen kon je me al helemaal toedekken met straatstenen en ik had het prima gevonden.
     
    Nienke91 vindt dit leuk.
  15. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
  16. Muisje101

    Muisje101 Actief lid

    11 jan 2019
    474
    571
    93
    Vrouw
    Klopt helemaal! Echo was goed. Vind het een beetje lastig om hier neer te zetten omdat het geen ECD is. Maar er leken 9 follikels rechts en 9 links te groeien. Allemaal rond de 9-10 mm. Dit stuk gaat dus meestal wel goed, alhoewel dit voor mij ook wel een heel mooi resultaat is, maar dit kan nog zo goed gaan, als ze de eitjes er niet uit krijgen bij de punctie, schiet het nog niet op. We vliegen maandagavond weer, moeten alleen nog even een appartement fixen.

    @Nienke91 hoe is het met je meis?

    En met de andere dames?
     
    Cactus92 en Nienke91 vinden dit leuk.
  17. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
    @Muisje101 dat maakt toch niet uit, ecd of niet, ik wil / we willen net zo lief dat jij zwanger raakt. Klinkt trouwens nog heel goed inderdaad! Mooi als alles goed door blijft groeien! Is dinsdag dan weer de volgende echo voor jou?

    Wij hadden gisteravond weer een pretecho zoveel leuker dan die spannende 20 weken echo. Was genieten én ze schopte t voor het eerst! Of beter gezegd, ik voelde voor het eerst PLOP. Heel fijn :) Behalve nog altijd erg moe heb ik niks te klagen.

    Benieuwd hoe het met de andere meiden is!
     
    Cactus92 en Nienke91 vinden dit leuk.
  18. puppy28

    puppy28 Fanatiek lid

    20 jan 2014
    1.218
    603
    113
    @Muisje101 wat een mooi aantal zeg! Ik hoop dat de punctie goed zal gaan en er uiteindelijk net zo’n mooi aantal aan eicellen verzameld kan worden! Wel spannend zeg, volgende week dus al! Dat betekent dat je voor het einde van dit jaar dus al een tp krijgt. Wat zou dat toch ongelooflijk mooi zijn als je met super nieuws het nieuwe jaar in mag gaan!! Ik duim voor je lieverd!!

    @Nienke91 hoe gaat het met jou?

    @thousandoaks wauww wat bijzonder dat je haar al hebt kunnen voelen!! Heb je lang mogen genieten gisteren?

    Wij hebben gisteren ook een pretecho gehad met geslachtsbepaling. Ik heb de uitslag in een envelopje laten doen en die hebben we vanavond opengemaakt met mijn ouders samen.
    Wij krijgen een zoon!!! We zijn echt helemaal in de zevende hemel! Zo leuk om het nu al te weten. Hoef ik iig niet meer naar panterprintjes en jurkjes te kijken hihi.
     
    Cactus92, Killy88, Nienke91 en 4 anderen vinden dit leuk.
  19. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
    Eens met de anderen @Muisje101, dat maakt helemaal niet uit dat het geen ecd is! Mooi aantal! Ik duim voor jullie! Zou toch fantastisch zijn als ecd überhaupt niet nodig is ❤️. Klaar voor morgen? Appartement gefikst?

    @puppy28 wat fijn dat op de eerste plaats alles er goed uit zag! En een jongetje! Hoe leuk <3! Ik zou t ook gewoon zo snel mogelijk willen weten ja, veel te nieuwsgierig voor! Wanneer mag je weer voor echo?

    @thousandoaks jou inmiddels gesproken maar heel blij voor jullie dat alles er goed uit ziet en hoe bijzonder dat je jullie meisje voor het eerst gevoeld hebt!

    Hier ook alles goed! Morgenochtend weten we weer meer, houd jullie op de hoogte hoor! :D
     
    Cactus92, puppy28 en Muisje101 vinden dit leuk.
  20. thousandoaks

    thousandoaks Actief lid

    15 feb 2019
    239
    261
    63
    @puppy28 super leuk, gefeliciteerd met jullie zoon! Grappig hoe goed het verdeeld is in dit topic met jongetjes/meisjes ;) Kon je wel wachten tot de envelop open ging?! Ik voel nu sinds de echo van woensdag iedere dag wel wat, die grappige plopjes. Sorry als ik het al had gevraagd, maar ligt jouw placenta voor of achter? Die van mij voor, dus ik had verwacht dat het nog langer ging duren voordat ik wat voelde.

    @Nienke91 ben zooo benieuwd naar morgen!!! Ik duim voor mooi dik baarmoederslijmvlies en hup snel die eitjes de oven in, tjop tjop :D

    @Muisje101 goede en veilige reis morgen <3 Zo benieuwd hoe het jullie de komende dagen zal vergaan. Net als voor @Nienke91 duim ik ook keihard voor jou, hoe meer goed nieuws hoe beter!
     
    puppy28 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina