Vandaag eten bestellen. Het wordt een vegan Thali met drie gerechten waaronder een hete variant in de hoop dat het iets doet
@Adje ik ben die sticky cola kip aan het maken. Nou is het wel heel waterig, er staat wel bij dat je dan maïzena kan toevoegen maar ik vroeg me af of dat normaal was?
Ik heb het vocht eerst een stuk laten inkoken voor ik het bij de kip deed, want ik vond het ook heel veel vocht en was bang dat het na de stooftijd nog niet sticky genoeg was. Dus als het nu te dun is kan je het evt nog verder in koken (misschien heel onhandig, maar dan eerst even de kip eruit vissen, zodat het niet uirdroogt. En dan moet het goed komen. Maïzena kan ook nog, maar dat zou ik pas doen als de saus uitzichzelf al wat ingedikt is, zodat de smaak ook wat ‘steviger’ is.
Thanks ja ik denk ook dat de kip zelf nog wat vocht heeft verloren misschien eerst dat ook uit de pan gieten voortaan en het vocht inderdaad wat meer inkoken. Ik ga het proberen
Kip in romige sinaasappel-mosterdsaus, gebakken aardappeltjes, geglaceerde bospeen Weekendtoetje: witte chocolade bavarois met gesuikerde rode bessen en amandelkrullen
Indonesische nasi , saté , sajoer boontjes , zoetzure komkommer , gebakken ei, kroepoek. En heb voor 2 dagen gemaakt dus morgen nog maar een keer op maandag is er nooit tijd om te koken.