Ik keb dit zo erg.... ik ben ook echt helemaal gesloopt. Ben overdag een vaatdoekje en om 20.30 ben ik knock out.
Vandaag was ik ook zoooo moe! Niet vooruit te branden. Ik duik straks ook m'n bed in. Voor het eerst dat ik zó moe ben. Bereikt het HCG niet een hoogtepunt met 9 weken?
Gefeliciteerd! En een hele fijne dag! ik heb even een vraagje Eten jullie wel salami? Ik vind dat zo lekker nu maar ik vond een artikel dat het beter is van niet.
Als je het 48 uur invriest op -12 of lager, dan zou je in principe zelfs carpaccio kunnen eten Ik las net, toxoplasmose gaat dan dus dood, listeria alleen dus niet. Die gaat pas dood met 80 graden of hoger. Dus ik zou de salami invriezen en erna bakken, weet je zeker dat het kan. Is nog lekker ook
Dankje voor de info! Ik vind het gebakken niet lekker Ik eet al zo weinig en had hier lekkere salami met truffel liggen heb net flink wat gegeten
Ind beter van niet! Als je het bijv op pizza eet kan het wel. Al moet ik zeggen, dat ik wel gedroogde worst gegeten heb.. En leverworst, wat nu ook afgeraden wordt (of iig met mate te eten). Mijn moeder at toen ze zwanger was van mij elke dag minimaal 1 boterham met leverworst per dag. Toen mocht dat weer wel. Ik ben er toch ook best goed uitgekomen dacht ik zo..
Aan mij heb je niks want laat alles staan waar een risico in zit.. zelfs sla uit een zak vind ik maar niks..
Met eten moet ik zeggen dat ik niet de aller moeilijkste ben. Ik eet wel salami en smeerworst, wel met mate. Rood vlees en rauwe vis absoluut niet maar ik ren niet in paniek rond als ik een verkeerd hapje perongeluk neem.
@Iemand1991 gefeliciteerd!!! Salami laat ik links liggen vanwege dat er rauw verwerkt vlees in kan zitten (en dus kans op toxoplasmose en listeria. Warm lust ik het niet. Dus ik wacht wel tot het weer veilig kan. Voor filet americain neem ik nu het vegetarische alternatief van De vegetarische Slager. Die komt best in de buurt. Vis alleen nog maar vers van de visboer.