Zeker zijn er veel verse bakkers in NL, bij supermarkten wordt uiteraard ook brood verkocht maar dat is kwalitatief wel echt verschillende van wat de bakker je biedt.
aahhh wat sneu! Alsof het nog niet ingewikkeld genoeg is allemaal. En als het geen coeliakie is, wat dan wel? Gv is niet altijd even lekker helaas. Al zijn er wel steeds meer alternatieven, maar veel daarvan zijn ook weer niet perse een gezonde keuze. Best ingewikkeld soms. Hopelijk heeft ze het niet. Ik heb zelf geen coeliakie, maar wel flinke buikpijn als ik gluten, lactose of soja eet. Dus vermijd ik het.
Dat weet de kinderarts ook niet wat het dan is, ze zei dat soms bij jonge kinderen (dochter is nu 5, maar bij de eerste bloedtest net 4) de bloeduitslagen weleens onverklaarbaar afwijken en later weer normaliseren, dus dat zou kunnen, maar beginnende coeliakie is ook een optie. Vandaar het nog even aankijken. Ja, ik heb ook lastige darmen, maar behalve zoetstoffen, heb ik nog niet echt wat gevonden wat het triggert. (Ja, stress, maar dat is lastig te vermijden ).
Van dat hele donkere brood, heerlijk. Verder kan ik ooo echt genieten van vers roggebrood met oude kaas of vers Marokkaans brood.
Ja eigenlijk heel erg veel! Haar ragu bolognese is een aanrader, toetjes en zoete baksels ook (niet goed voor de lijn) maar wel errug lekker