Ik maak bijvoorbeeld ook elke dag (nacht) havermout in de slowcooker. Dan moet je er wel een hebben met timer. (Te lang in de warmhoudstand wordt de pap niet lekkerder van.) Gewoon havermout en water, eventueel appeltjes of pompoen erbij, en s morgens roerbikben dan wat gestoomde melk door. Heerlijk, en geen gedoe in de ochtend!
Nu dit topic er toch is sorry dat ik even inval en off topic ga maar @Linda86 of @Adje maken jullie die pinda kip van Ashley Willems met kookroom of kokosmelk ?
Ik heb die nog maar 1x gemaakt . Ik vond hem heel flauw van smaak en had me voorgenomen om hem wel nog een keer te maken maar dan nog een flinke hoeveelheid extra specerijen of smaakmakers aan toe te voegen. Is er tot nu toe alleen nooit van gekomen. Dus op basis daarvan zou ik onmiddellijk gaan voor kokosmelk. Daar zit toch al meer smaak aan dan kookroom.
Mmm misschien dan toch iets anders proberen. Wat vind jij wel een lekker recept met kipfilet of kipdijfilet uit de slowcooker?
Deze is heel lekker: https://www.eetspiratie.nl/indo-pulled-chicken/ En deze ook wel: https://www.eetspiratie.nl/honing-soja-kip/ En deze (niet Indisch, maar echt heerlijk): https://www.eetspiratie.nl/piri-piri-pulled-chicken/ https://www.eetspiratie.nl/kip-met-zwarte-peper-en-noedels-slowcooker/ Mag duidelijk zijn wat mijn favoriete slowcookerwebsite is
Ik ga eerst eigenwijs kijken of ik die pinda kip dan een beetje op kan spicen dus thanks voor de tip. Deze zien er ook lekker uit (vooral die honing soja kip) dus die ga ik zeker allemaal een keer proberen!
Je vraagt het niet aan mij, maar eens met @Adje: hij is onwijs flauw, ik snap niet dat er zoveel zijn die ‘m zo lekker vinden Soortgelijk recept die ik véél lekkerder vind: https://www.eetspiratie.nl/kipgehaktballetjes-in-pindasaus-slowcooker/ Is ook wel met kip(pendij)filet te maken!
Tuurlijk! Dan ben ik benieuwd wat jij er nog bij gooit en of het lekker was. Ik geloof dat ik er iig verse knoflook en gember bij wilde doen en gemalen komijn en koriander en sambal badjak. En evt gembersiroop en wat palmsuiker. Misschien dat ik hem op korte termijn toch ook nog een keer ga maken
@Sado toevallig had ik deze gezien is die ook lekker? https://www.eetspiratie.nl/gehaktballetjes-ketjap-pindasaus-slowcooker/
Die heb ik ook nog maar 1x gemaakt. Hij was eigenlijk wel lekker, maar het was de eerste keer dat ik gehaktballetjes maakte in de slowcooker en moest toen nog wennen aan de structuur (smaken waren wel goed). Dus daarna niet meer gemaakt. Inmiddels wel andere gehaktballen gemaakt in de slowcooker, dus ik vermoed dat als ik heb nog een keer maak, dat ik het dan ook lekkerder vind.
Ik heb het gemaakt Vond het heel lekker. Had wat minder sambal ivm de kids gedaan maar had wel iets pittiger gemogen.