Lijkt me eerder iets van weefsel, spierweefsel oid? Geen ingewanden lijkt me. Maar ja dat zit er hier ook altijd aan.
Ik at het sowieso al niet, maar sinds mijn man mee mocht helpen opereren aan een varkenslever en levers heeft gebruikt voor zijn onderzoek (naar medisch hulpmiddel) komt er geen lever meer in huis. Ook geen leverworst etc.
Ik heb bij een poelier gewerkt toen ik 16 was, en gadverdamme als ik dan levertjes moest pakken stond ik echt inwendig te schelden. Ik vond dat altijd zo’n vies gevoel.
Dit haal ik ook tijd weg vind het zooo vies. Als ik kippensoep maak leg ik de kippenbouten eerst een paar uur in koud water met zout. Dan trekt bloed wat nog ergens zit eruit. En met een vuuraansteker alle haartjes en pluisjes wegbranden haha
Haal mijn kip altijd bij de Turkse slager, die zijn schijnbaar heel schoon dan want ik ben nog nooit rare dingen tegen gekomen
Oh dat iswel vies idd. Bah. Wij aten gisteren toevallig kippenbouten. Ik had ze gekregen want normaal heb ik liever van die kleine kippetjes. Ik twijfel altijd bij kippenbouten of ze gaar genoeg zijn.
Dat heb ik ook altijd met kippenpoten/vleugels e.d als ik het bak. Maar over het algemeen verwerk ik ze in stoofpotjes en dergelijke en dan zijn ze na een half uur echt wel heel gaar. De kippenpoten hier zijn wel zo'n beetje de helft van die in NL, daar stoofde ik ze wel ruim drie kwartier.