Velletje insmeren met pesto 2/3 (strook boven vrij houden voor het dichtplakken). Op de pesto een plakje ham wat beneden iets uitsteekt. Een beetje geraspte kaas erop. Van beneden naar boven oprollen. In zes cilinders snijden. Evt een laagje ei erover (doe ik alleen als het deeg wat droog en gebarsten is). Dit kan je ongeveer vijf keer kwijt op een bakplaat met bakpapier. Zo'n 20 minuten bij 200 C.
Niet Ik ben daar niet zo dol op, dus maak dat nooit. Maar ik las op rutgerbakt dat suikerbrood gaar is als het 95 graden is. Dus misschien dat je het dan net iets te lang bakt ofzo? En anders ook daar een dikke laag roomboter op smeren. Daar wordt alles smeuïg van
Gooi wel wat croissantjes en afbakbroodjes in de oven.. lekker taartje voor in de middag, wellicht gourmetten in de avond... dan vind ik wel prima.. Veel wat ik lees maak je mij niet blij mee.. lekker simpel, is prima voor ons!
Bedankt, ook deze heb ik opgeslagen! Probleem van brownies dat ik nooit weet wanneer het eruit moet, te lang dan is het te droog, te kort en dan zit je beslag te eten
Oeh, dit chilli cheese garlic bread van Nigella lijkt me ook heerlijk!! https://www.nigella.com/recipes/chilli-cheese-garlic-bread
Zeker weten die van Laura's bakery. Die zijn echt de allerbeste! En wat er in het recept staat qua baktijd klopt ook precies. Dus geen beslag eten, maar ook niet te droog. https://www.laurasbakery.nl/smeuige-chocolade-brownies/
Ik heb net chocolade mousse gemaakt. Het ziet ernaar uit dat het gelukt is (moet nog verder opstijven in de koelkast, maar hij is al aardig stevig).