Paasontbijt/paasbrunch ideeën en recepten

Discussie in 'De lounge' gestart door Magnolia29, 23 mrt 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.289
    10.260
    113
    Adje vindt dit leuk.
  2. Manolito

    Manolito Fanatiek lid

    12 sep 2016
    2.654
    2.100
    113
    Adje vindt dit leuk.
  3. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.454
    23.123
    113
    Vrouw
    Oeh, hoe maak je de ham kaas pesto rollen?
     
  4. Zonnestralen

    Zonnestralen VIP lid

    22 apr 2017
    12.605
    8.357
    113
    Vrouw
    Velletje insmeren met pesto 2/3 (strook boven vrij houden voor het dichtplakken). Op de pesto een plakje ham wat beneden iets uitsteekt. Een beetje geraspte kaas erop. Van beneden naar boven oprollen. In zes cilinders snijden. Evt een laagje ei erover (doe ik alleen als het deeg wat droog en gebarsten is).

    Dit kan je ongeveer vijf keer kwijt op een bakplaat met bakpapier. Zo'n 20 minuten bij 200 C.
     
    Magnolia29 vindt dit leuk.
  5. Zonnestralen

    Zonnestralen VIP lid

    22 apr 2017
    12.605
    8.357
    113
    Vrouw
    @Magnolia29 Ik was vergeten om erbij te zetten dat het om bladerdeeg gaat.
     
    Magnolia29 vindt dit leuk.
  6. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.454
    23.123
    113
    Vrouw
    Haha dit had ik zelf al ingevuld :roflmao:
    Klinkt echt ontzettend lekker, deze gaan op de lijst :thumup:
     
    Zonnestralen vindt dit leuk.
  7. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    31 dec 2015
    17.947
    33.614
    113
    Ik heb dat met m’n suikerbrood dat toch droog blijft.
    Hoe maak jij dat?
     
    Adje vindt dit leuk.
  8. Patatje1982

    Patatje1982 Actief lid

    31 dec 2014
    449
    229
    43
    Vrouw
    owly en Adje vinden dit leuk.
  9. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.264
    25.721
    113
    Niet :roflmao:
    Ik ben daar niet zo dol op, dus maak dat nooit. Maar ik las op rutgerbakt dat suikerbrood gaar is als het 95 graden is. Dus misschien dat je het dan net iets te lang bakt ofzo?

    En anders ook daar een dikke laag roomboter op smeren. Daar wordt alles smeuïg van :D:p
     
    owly en Iertje81 vinden dit leuk.
  10. lovemy2kids

    lovemy2kids Fanatiek lid

    3 nov 2010
    2.458
    1.407
    113
    Gooi wel wat croissantjes en afbakbroodjes in de oven..
    lekker taartje voor in de middag, wellicht gourmetten in de avond... dan vind ik wel prima..
    Veel wat ik lees maak je mij niet blij mee.. lekker simpel, is prima voor ons!
     
  11. juffie81

    juffie81 Bekend lid

    7 aug 2007
    636
    37
    28
    juf
    rotterdam
  12. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.289
    10.260
    113
    Bedankt, ook deze heb ik opgeslagen!:D
    Probleem van brownies dat ik nooit weet wanneer het eruit moet, te lang dan is het te droog, te kort en dan zit je beslag te eten:rolleyes:
     
  13. Lm2

    Lm2 Niet meer actief

  14. MB2

    MB2 Actief lid

    13 sep 2012
    435
    27
    28
    NULL
    NULL
    Vorig jaar heb ik kwarkbrood met rood fruit gebakken. Erg lekker met een laagje roomboter.
     
  15. Magnolia29

    Magnolia29 VIP lid

    30 nov 2015
    11.454
    23.123
    113
    Vrouw
  16. ikke24

    ikke24 Actief lid

    29 jan 2011
    197
    26
    28
    Vrouw
    Zeker weten die van Laura's bakery. Die zijn echt de allerbeste! En wat er in het recept staat qua baktijd klopt ook precies. Dus geen beslag eten, maar ook niet te droog.

    https://www.laurasbakery.nl/smeuige-chocolade-brownies/
     
  17. Zonnestralen

    Zonnestralen VIP lid

    22 apr 2017
    12.605
    8.357
    113
    Vrouw
    Dat ligt dan nog wel een beetje aan de oven die je hebt.
     
  18. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.289
    10.260
    113
    Dan moeten we ze maar beide testen:D
     
  19. Zonnestralen

    Zonnestralen VIP lid

    22 apr 2017
    12.605
    8.357
    113
    Vrouw
    Ik heb net chocolade mousse gemaakt. Het ziet ernaar uit dat het gelukt is (moet nog verder opstijven in de koelkast, maar hij is al aardig stevig).

     
  20. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    En hoe was het?
     

Deel Deze Pagina