Ik ben eigenlijk benieuwd of iemand ervaringen heeft met een privé kok aan huis. Voor mijn schoonouders zit ik met het idee om thuis een diner te organiseren voor 2. Ze zijn beide vegetarisch. Zelf koken of afhalen/bezorgen kan allemaal maar ik wil het echt eens speciaal maken... dat verdienen ze enorm. Nu had ik ooit ergens gelezen over een privé kok welke bij je thuis komt koken enz. Maar ik kan online nergens een prijs vinden. Aan welk bedrag zou ik moeten denken? Wat moet ik zelf nog regelen? Heeft iemand ervaringen?
Contact Sander Monsees eens. Dat is een chefok die op locatie voor je kookt. Op Facebook kan je hem vinden.
Mijn zwager deed dat vaak met kerst, ging dan echt om een 7 gangen diner voor een man of 20 met bediening. Ze nemen alles zelf mee en je hebt er geen omkijken. Weet alleen niet aan welke prijs je moet denken.
Ze zijn heel divers. Als het maar vegetarisch is Vind het wel leuk dat het dan niet zoals altijd is: gevulde champignon, geitenkaassalade, vega burgers.. dus een beetje speciaal
Ik dacht dat je bedoelde iemand echt in dienst nemen die elke dag voor je kookt. ik dacht, dat wil ik ook wel. Plus een vaste tuinman, nanny en huishoudster. @Cindy1977 gaat het met me eens zijn denk ik!
https://chefstbl.com/ Hier kan je een hoop goede chefs vinden. Verder kan je vaak de chef’s van een restaurant gewoon huren, maar dan ligt het er wel een beetje aan wat je budget is. Iets van 200 euro p.p. Is schijnbaar niet eens heel idioot hoog
Wat nu ook heel leuk is, door corona bezorgen sterrenrestaurants echt voor een fractie van de prijzen die je normaal in het restaurant af zou rekenen bij je thuis. Wij bestellen hier zo nu en dan. En dat is echt genieten. Gewoon alles is lekker en bij hen vind ik het niet erg zo nu en dan een stukje vlees te eten. Ze hebben heel goed zicht op waar hun ingrediënten vandaan komen. Bijpassende wijnen zijn ook super. https://www.alma.nl/restaurant
Bij mij hebben vorig jaar een thuisdiner gehad was echt top. Was wel Italiaanse keuken en het vega geen idee of ze dat wel kunnen. Was goed te betalen en ik woon bij jou redelijk in de buurt dus was ook goed aan te rijden.
Ik heb bij mijn schoonouders wel vaker een kok aan huis gehad. Het is leuk en lekker. Zij hebben wel een keuken die is afgescheiden van het eetgedeelte. Het lijkt me vrij ongemakkelijk als je in de keuken waar de kok bezig is moet zitten dineren. Want je merkte toch dat het gesprek een beetje stokt als de kok binnenkomt om bijvoorbeeld de tafel te dekken of op te dienen. Als deze er de hele tijd bij is ( en herrie maakt met potten en pannen) praat dat toch wat minder fijn. Hier zou ik wel rekening meehouden. ( de betreffende kok is ermee gestopt dus heb helaas geen tips voor een kok) Ik zou zelf, als vegetariër, denk ik een kok nemen die gespecialiseerd is in een indonesische, indiaase of bijvoorbeeld turkse keuken. Dit zijn dingen die je zelf minder snel maakt. En ook omdat de meeste nederlands/ franse koks vaak aankomen met inderdaad de standaard geitenkaas, portobello, risotto enz....
https://cheftomathome.nl/?page_id=377 is bij vrienden van ons geweest en die waren zo enthousiast dat wij dat met mijn ouders willen doen! Moeten een nieuwe afspraak maken omdat toen de regel kwam max 1 bezoeker. Volgens mij is vegetarisch ook mogelijk. 4 personen 65 euro pp, 2 personen 100 euro p.p.