Ik maak twee pasta salades. Een met tonijn , ei , tomaat, komkommer en sla met yoghurt dressing Een met gerookte kip, appel, geitenkaas , veldsla en honing mosterd saus
Ik ben al de hele week dubbel aan het koken, omdat we zondag zoons verjaardag met familie vieren. Dus vandaag doe ik even extra makkelijk, omdat ik nog het nodige kookwerk heb ingepland staan. Ik haal diepvriespizza’s en voor mezelf een maaltijdsalade met Hollandse garnaaltjes (en ik gooi er nog een extra zakje garnaaltjes bij )
Ik eet asperges bij mijn ouders. Mijn vriend en kids eten wat anders. Zo zin in. Eerste keer dit seizoen
Aanpassing pindakip uit slowcooker gaat naar morgen. Ik ga een gehakttaart maken (of tenminste proberen )
Wij gaan met de buren bbq-en, niet het zonnigste weer van de week, maar ach, als het maar gezellig is!
Eten besteld. Chicken cheeseburger voor mij en man een bacon cheese burger en een losse friet. morgen eten we gezonder. Sperzieboontjes met aardappels en een cordon bleu erbij!
Vandaag vieren we zoons verjaardag en blijft de visite gezellig eten. Ik heb een Indische rijsttafel gemaakt (behalve de atjar, kroepoek en gebakken uitjes, dat werd me wat te veel werk ): Rijst Bami goreng Indo pulled pork Sambal gehaktballen Sambal goreng telor Kipsate met pindasaus Sambal goreng kentang kering Seroendeng Zoetzure komkommer Kroepoek Atjar tjampoer Gebakken uitjes Dessert: Citroen-yoghurt parfait met slagroom en verse frambozen